Şimdi Ara

c# ile bindingsourceden değişkene veri çekilebilirmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar c# da bindingsource ile değişkene veri çekebilirmiyiz o anki kaydın idsini çekmek istiyorum...

• MErhaba , sana direk kod yazmıcam mantığını anlatacağım çünkü hazıra alışmamak gerekir .

Elinde bir tane BindingSource nesnen olsun tabi ki bunu kullanabilmek için nesneyi oluşturman gerekli
    sonra bir dizin olsun dizin 3 elemanlı olsun bu diziyi BindingSource.DataSource eşitlersen ve BindingSource.Current metodu kullanarak istediğin kaydı elde etmiş olursun . iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: projeyazilim

MErhaba , sana direk kod yazmıcam mantığını anlatacağım çünkü hazıra alışmamak gerekir .

Elinde bir tane BindingSource nesnen olsun tabi ki bunu kullanabilmek için nesneyi oluşturman gerekli
    sonra bir dizin olsun dizin 3 elemanlı olsun bu diziyi BindingSource.DataSource eşitlersen ve BindingSource.Current metodu kullanarak istediğin kaydı elde etmiş olursun . iyi çalışmalar.

veriyi bir labelden çektim artık bindsource currnet ile çekemedim hangi parametre ile çekebileceğimi buladm doğrusu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.