Arkadaşlar şimdi yapmak istediğimi kısaca özetleyeyim
Diyelimki bir üniversiteöğrenci kayıt sistemi yapıyorsunuz ve öğrenci bilgilerini kaydetmeniz lazım. Ama bu program kapatıldığında kaybolmamalı. Aklıma ilk gelen çözüm yolu bir txt dosyası oluşturup program kapanmadan ona kaydedip, programın her açıldığında da o dosyadan bilgileri yeniden alıp işleyip değişkenlere veya yapılara atanması. Ama düşündüğüm zaman bu çok zahmetli ve uzun bir iş gibi geliyor. 10 000 öğrencinin olduğunu düşünürsek ve her öğrenciye ait 50-60 adet bilginin tutulduğunu düşünsek 500 000-600 000 bin arası bilginin her açılışta işlenmesi demek. Ama ben bunu daha hızlı bir yoldan halletmek istiyorum.
Yapmak istediğim şeyi şöyle de söyleyebilirim. Bildiğiniz gibi program kodlarını yazarken a değişgenine a=5 dediğimizde bunu program açılışında bir işlem olarak yapılmaz sadece program boyutunu büyütür. Bende programı derleyip alacağım değerleri programa atadıktan sonra her açılışta tekrardan txt den alıp yeniden programa atamak istemiyorum, onları kaydettikten sonra direk olarak erişebileceğim bir yol öğrenmek istiyorum..