Merhaba; Arkadaşlar usb manyetik kart okuyucudan okunan bilgi çekip ekrana yazdırmam gerekiyor. Bunu nasıl kodla sağlayabiliriz. Ve gerekli ürünler hangileridir. Bu bir Üniversitede geliştirme projesi olarak yapılyor.
Bana ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum.
Bu tip cihazlar genellikle bir klavye gibi davranır hatta aygıt yöneticisinde de bu bölümde yer alır. Kartı okuttuğunda sana kart numarası ve enter Keyi döner bir notepad açıp orada da deneyebilirsiniz. Ürün olarakta Zebex ZM-800 kullanabilirsin. 150 Lira gibi bir rakama satılmakta
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
http://www.bilkur.com.tr/urunler/Zebex_ZM-800.htm ● 3 Track Manyetik Kartları Okuyabilme ● Saniyede 3-60 inç geçiş hızı ● 1 Milyon Geçiş Ömrü ● Seri Port (RS-232C) bağlantı ● Hafif ve sağlam tasarım İşlemsel Geçiş Hızı 3~60 inç/Saniye Manyetik Kafa Ömrü 1 Milyon (Max) Göstergeler 3 Renkli LED ve Bip Sesi Kart Geçiş Yönü Çift Yön Desteklenen Kartlar ISO 7811, ANSI, AAMVA, ve California DMV uyumlu Okunabilen Tracklar 1,2,3 Slot Genişliği 1,37 mm (0,040 Inch) Kart Kalınlığı 0.015 – 0.045 inches Sistem Arabirimleri RS-232C (Opsiyonel: Klavye, ve USB-HID) Fiziksel Yükseklik 30,1 mm Derinlik 100 mm Genişlik 34,8 mm Ağırlık 198,5 gram Kablo Standart 2 metre düz kablo Elektriksel Giriş Voltajı 5VDC ±%10 Tüketim Değerleri Bekleme Modunda: 40 mA EMC CE & FCC DOC uyumlu Çevresel Çalışma Sıcaklığı 0°C ~ 55°C Muhafaza Sıcaklığı -30 °C ~ 65 °C Nem Max. 95% (Yoğunlaşmasız) Darbeler 1,5 metreden düşmeye karşı dizayn edilmiş
Manyetik kart okuyucunun adet liste fiyatı 54$+KDV'dir. Adetin fazla olması durumunda fiyat konusunda arkadaşlarım sizlere yardımcı olabilirler. Konuyla ilgili 0212 275 73 04 santral:2'yi tuşlayarak bilgi alabilirsiniz ya da satis@bilkur.com.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.