Şimdi Ara

C# iyi anlayan biri yardım edebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben C# ta forma media player gibi bi çalma listesi koymak istiyorum sırayla müzik çalsın bu kodlar nasıl olur internette çok karmaşık olarak anlatmış tek şarkı ekleyip çalıştırabiliyorum ama 2. olmuyo

• İnternette görmüştüm. Bu link belki işini görür. LİNK
  • Sağol ama böyle değil müzikleri ben eklicem forma girince başlat durdur falan olucak
  • Theemg125 youtube kanalımdan bakabilirsin galiba boyle bir playlist yapıcaksın.Oncelikle ses formatını wav yapacaksın sonra resource kullanarak kaydedebilirsin ki ben streamreader ve streamwriter kullanarak seslerin bulundugu path ve sürelerini kaydettim.timer nesnesi ile de süre bitince otomatik öteki sarkıya geciyordu.

Soundplayer nesnesinin play ve stop metotlarını kullanabilirsin. Birde ben youtube videolarını da koydum baya zevkli bir zamandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

Theemg125 youtube kanalımdan bakabilirsin galiba boyle bir playlist yapıcaksın.Oncelikle ses formatını wav yapacaksın sonra resource kullanarak kaydedebilirsin ki ben streamreader ve streamwriter kullanarak seslerin bulundugu path ve sürelerini kaydettim.timer nesnesi ile de süre bitince otomatik öteki sarkıya geciyordu.

Soundplayer nesnesinin play ve stop metotlarını kullanabilirsin. Birde ben youtube videolarını da koydum baya zevkli bir zamandı.

Vidyonun adı ne bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.