merhaba arkadaşlar bi kullanıcı adı şifre giriş paneli ile uğraşıyorum ve hangi kodları kullanacam bilmiyorum. Kullanıcı Adı ve Şifre veri tabanında varsa form2 açılsın gibi bi örnekle bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { string conStr = "connection stringini buraya kopyala"; SqlConnection con = new SqlConnection(conStr); string sqlStr = "select * from kullanicilar where kulAdi=@kulAdi and kulSifre=@kulSifre"; SqlCommand cmd = new SqlCommand(sqlStr, con); cmd.Parameters.AddWithValue("@kulAdi",textBox1.Text); cmd.Parameters.AddWithValue("@kulSifre", textBox2.Text); DataTable tb = new DataTable(); SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter(cmd); con.Open(); adapter.Fill(tb); if (tb.Rows.Count > 0) { Form1 frm1 = new Form1(); frm1.Show(); } } bir buton iki textbox eklersen tablonu sorguya göre oluşturursan ve connection stringini yapışırırsan çalışlması lazım .
Teşekkür ederim çalıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme