Şimdi Ara

C++ KURS ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım konusunda sıfırım bilgeadama dün kayıt oldum kaydımı sildirdim biraz pahalıydı birde çok olumsuz yorumlar okudum okulla birlikte yürütebileceğim c c++ java yı bana sıfırdan anlatabilcek kaliteli fiyatı uygun kurs var mı istanbul anadolu yakasında varsa tavsiyeniz nedir?

• Yardımcı olacak var mı?
  • Üniversite öğrencisi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Üniversite öğrencisi misin?

Evet
  • Yıllık $18 ödeyerek ACM isimli, bilgisayar mühendisleri, bilgisayar bilimciler...vb.'lerinin birleştiği bir organizasyona üye olabilirsin. Bir sürü online dersleri ve kitapları var. İşine yarayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Yıllık $18 ödeyerek ACM isimli, bilgisayar mühendisleri, bilgisayar bilimciler...vb.'lerinin birleştiği bir organizasyona üye olabilirsin. Bir sürü online dersleri ve kitapları var. İşine yarayacağını düşünüyorum.

Ben hiç bilmiyorum takıldığım yerleri araştırıp bulmam çok uzun sürer birde ben kitapdan çalışarak yapacağımı zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amaç123

Yazılım konusunda sıfırım bilgeadama dün kayıt oldum kaydımı sildirdim biraz pahalıydı birde çok olumsuz yorumlar okudum okulla birlikte yürütebileceğim c c++ java yı bana sıfırdan anlatabilcek kaliteli fiyatı uygun kurs var mı istanbul anadolu yakasında varsa tavsiyeniz nedir?

C ve sistem programcılarını önerebilirim gayet iyi öğrenebilirsin ama kısa sürede bi programlama dili öğrenmekse amacın C# ile birazdaha süreci hızlandırabilirsin.Detaylar için pm atarsan yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. Sınıf kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    11.Sınıf Kaynak Önerisi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.