Bildirim
C++ KURS ÖNERİSİ
New Balance MS109HBL Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3V2DQ5C
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardımcı olacak var mı? -
Üniversite öğrencisi misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Üniversite öğrencisi misin?
Evet -
Yıllık $18 ödeyerek ACM isimli, bilgisayar mühendisleri, bilgisayar bilimciler...vb.'lerinin birleştiği bir organizasyona üye olabilirsin. Bir sürü online dersleri ve kitapları var. İşine yarayacağını düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Yıllık $18 ödeyerek ACM isimli, bilgisayar mühendisleri, bilgisayar bilimciler...vb.'lerinin birleştiği bir organizasyona üye olabilirsin. Bir sürü online dersleri ve kitapları var. İşine yarayacağını düşünüyorum.
Ben hiç bilmiyorum takıldığım yerleri araştırıp bulmam çok uzun sürer birde ben kitapdan çalışarak yapacağımı zannetmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Amaç123
Yazılım konusunda sıfırım bilgeadama dün kayıt oldum kaydımı sildirdim biraz pahalıydı birde çok olumsuz yorumlar okudum okulla birlikte yürütebileceğim c c++ java yı bana sıfırdan anlatabilcek kaliteli fiyatı uygun kurs var mı istanbul anadolu yakasında varsa tavsiyeniz nedir?
C ve sistem programcılarını önerebilirim gayet iyi öğrenebilirsin ama kısa sürede bi programlama dili öğrenmekse amacın C# ile birazdaha süreci hızlandırabilirsin.Detaylar için pm atarsan yardımcı olurum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X