ben bilge adama da gittim bunun dışında evde kendim satın aldığım kitaplardan da çalıştım. sadece kitaptan çalış kursa gitme demek saçma. çünkü yazılımı hiç bilmeyen ve öğrenmek isteyen bir insan hangi kitabı okuması gerektiğine bile karar veremeyebilir. veya satın aldığı bir kitabın ne derece doğru bilgiler içerdiğini anlayamaz.
öncelikle kursa gitmek bu açıdan bana neye çalışmam gerektiğini ve neyi öğrenmem gerektiğini öğretti diyebilirim. evet kursta herşeyi çok iyi anlatmıyorlar, ve gerçekten ders programı çok çok hızlı ilerliyor. bu yüzden kurs ile defalarca kez kavga ettik. ama bazen size denk gelen bir öğretmen bu işte iyi ise, size çok iyi bir vizyon katabiliyor. bunun dışında özellikle bilge adam ile ilgili söyleyebilirim ki verdiğiniz para sadece kurs için değil kariyer destek hizmetine de yarıyor. mesela bu işte çalışmak ve iş bulmak istiyorsanız adamlar size iş de bulabiliyorlar. cv hazırlama yöntemlerini bile anlatıyorlar. işe bu yönden de bakıp neye ihtiyacınız olduğunu görün ve ona göre karar verin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme