Şimdi Ara

c# Kursu Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
14.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fikretMCSD

quote:

Orijinalden alıntı: 01ada01

Dünyada kitabı yok birtek türkiyede var çok ilginç.Gerçekleri söyleyen herkes rakip firma adamı zaten.Dracos cevap vermiş +1 diyip geçelim.

bknz. Amazon c# 6.0

6.0 olayı henüz preview

Kardeş sen uyu daha, Volkan Hoca C# 6.0'ı yazdı, şuan elimde kitap :) sanada aşağıda kodlab'tan alman için linki gönderiyorum.

Harbiden uyuyorsun :) Hatta sen frontpage dersin şimdi :)

Link aşağıda

kodlab.com
    KODLAB | HER YÖNÜYLE C# 6.0 - Volkan AKTAŞ
    http://kodlab.com/BookDetail.aspx?ID=21607

İşte bende onu dedim Dünyada tek o yazdı başka yok c# 6 kitabı.

Açıklamakla uğraşmıycam şuraya bakabilirsin:

• ada ve dracos sizin derdiniz ne anlamadım. Ben vektörel bilişimde engin hocadan eğitim aldım şuan yazılım uzmanı olarak görev yapıyorum. vektörel'e de beni yetiştirdiği için teşekkür ediyorum. Engin hocaya ayrıca teşekkür ediyorum. Müdür Bey'de insani yönü çok iyi biri. Siz rakip olabilirsiniz ama benle ne alakası var benle niye tartışıyorsunuz. Valla bu yazılarınızdan sonra ben çevremdekilere tütevi asla önermiycem. Hem burda gördüklerim hem de orada bazı eğitimleri alan arkadaşlar vardı onların söyledikleri doğruymuş. Siz buralarda vakit kaybedin vektörel Android eğitimleri vermeye başlıyormuş. Ben orada Android eğitimlerine de gireceğim. Bugün de görüşmeye gideceğim.

Size iyi forumlar :)
  • c# ile ilgili eğitim almak isteyenlere aşağıdaki kurumları tanıtmak istedim. Ben yazılım eğitmeniyim piyasada bu kurumların çoğunda eğitim verdim.

1. Bilge Adam
    2. Bilişim Eğitim
    3. Vektörel Bilişim
    4. BT Akademi
    5. Infopark (Kurumsal)
    6. Meridyen
    7. Global Kariyer
    8. Tütev
    9. Indigo

Şimdi sırasıyla yazılım eğitimlerinde kurumların özelliklerine bakalım.

1. Bilge Adam: 12.000 TL ile başlarlar 6.000 TL'ye kayıt alırlar. Ankara şubesindeki eğitmenler yeni mezun oldukları için tecrübesizdir. Bilge Adamın Kadıköy şubesindeki eğitmenler benim de arkadaşlarım o şube çok iyidir. Ama Ankara şubesini tavsiye etmem. İş Garantisi verdiklerini söylerler, kariyer eğitimi verdiklerini söylerler inanmayın. Satışı yapmak için her yolu denerler. Son 1 kişilik yerimiz kaldı gibi. Randevusuz görüşmeye almazlar. Çok yoğunuz izlenimi vermek için. Klasik Para tuzağı olan bir yer. Kaptırmayın derim. Kitap olarak sadece microsoft'un dokümanlarını pdf olarak verir. İngilzce

2. Bilişim Eğitim: Bilge Adamı taklit etmeye çalışan bir kurum. sürekli eğitmen ilanları kariyer nette dolaşır. Eğitmenlerine ücretlerini vermemekle ünlüdür. Kariyer kart olayı bilge adamdan çalmadır. fiyatları da bilge adama yakındır. Kitap olarak sadece microsoft'un dokümanlarını pdf olarak verir. İngilzce. Bilişim'in dışında ingilzce eğitimleri de vermeye çalışır. Dolayısıyla tek bir alanda uzman değiller. Bu da onları eksiye götüren etmenlerdendir.

3. Vektörel Bilişim: Ciddi bir eğitim anlayışları var. Samimi bir ortamları var. Ticarethane gibi çalışmaz. Öğrenci başarısı odaklıdır. Çok disiplin uygular. Butik olduğu için her öğrencisini sürekli takip eder. Fiyatları orta düzeydir. Ne çok pahalı, ne çok ucuz. Uzaktan Eğitimi destek amaçlı olarak kullanırlar. Bu da 7/24 eğitim demektir. Tüm dersleri video kaydına alırlar. Öğrencilere verirler. Kitap olarak piyasada tutunan Türkçe Kaynak kitapları ücretsiz verir ayrıca Microsoft dokumanlarını pdf olarak verir. Ankara'da bilişim eğitimleri alabileceğiniz en iyi kurumlardan biridir. Kesinlikle tavsiye ederim.

4. BT Akademi: Eğitmenleri çok sağlamdır. Küçük spesifik eğitimler verir. Gerçekten işi bilen uzmanlardan oluşur eğitmenleri. Fiyatları makuldur. Sürekli güncel teknolojilerin eğitimlerini verirler. Ücretsiz seminerleri olur. Bilgi Teknolojileri dışında eğitim vermezler bu da onları uzmanlaştırır. Kurumsal bir firmadır. Sınıf ortamları düzgün ve elit bir yapıya sahiptir.

5. Infopark: Bireysel eğtiim vermez. Sadece kurumsal eğitim verir. Bilge Adam'ın bir numaralı rakibidir. Kadrolu eğitmenleri mevcut.

6. Meridyen: Bilgisayar, ingilizce, KPSS, vs tüm alanlarda eğitim verir. dolayısıyla uzmanlaşmış bir alanı yok. Herşeyi yaparız derler. Şu ara sanırım kurum kapanıyor.

7. Global Kariyer: İzmir Merkezli firma Ankara'da şube açtı. Görüntüsü makyajı iyi ama içi boş. Eğitmenleri yok. kayıt yaptırsanız bile grup oluşturamadıkları için ve eğitmen bulamadıkları için sınıf açamıyorlar. Yeni ve Ankara'da tecrübesiz bir kurum. Tavsiye etmem. kendinizi yeni açılmış daha oturmamış bir kuruma emanet etmeyin. Yazılım uzmanlığı eğtiimi de veremiyorlar zaten.

8. Tütev. Bir vakıf. Beltek türü bir yer. Verdikleri eğitim beltek düzeyinde. Her alanda eğitim vermeyi amaçlıyorlar. İş sağlığı güvenliği, diksiyon, yabancı dil, bilgisayar, bunların yanında da yazılım. Tabi bu da meridyen gibi, bilişim eğitim gibi uzmanlaşamamalarını sağlıyor. tavsiye etmem.

9. Indigo: Bilge Adam'dan ayrılan bir kişinin kurduğu bir yer. Kurumsal kimliği yok. Amatörce eğitim vermeye çalışıyor. 1,2 kişi bulunca bu kişilere eğitim veriyor. Ya da verdiğini zannediyor.

Özetle arkadaşlar. Bunlar benim bu sektörden edindiğim bilgiler. Sizler de kendi araştırmalarınızı yapın kurumlarla yüzyüze mutlaka görüşün. Çünkü hem zamanınızı vereceksiniz hem de paranızı. O yüzden nokta atışı yapmalısınız.

Aşağıda kurumlara ilişkin puanlar veriyorum.

1. Bilge Adam: 60 (İstanbul Şubesi: 90, Ankara 60)
    2. Bilişim Eğitim: 50 (İstanbul, Ankara)
    3. Vektörel Bilişim: 80 (Ankara)
    4. BT Akademi: 90 (İstanbul)
    5. Infopark: 80 (Ankara- Kurumsal)
    6. Meridyen: 40 (Ankara)
    7. Global Kariyer: 40 (İzmir, Ankara)
    8. Tütev: 30 (Ankara)
    9. Indigo: 20 (Ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamukazem -- 31 Aralık 2014; 12:12:29 >

• Açıklamalar güzel olmuş deneyimli birisinden duymak faydalı oldu bence.Teşekkürler.
  • yazılım kursu anlamında vektörel i tek geçerim kim ne derse desin. ne demişler meyve veren ağaç taşlanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fikretMCSD

quote:

Dünyada kitabı yok birtek türkiyede var çok ilginç.Gerçekleri söyleyen herkes rakip firma adamı zaten.Dracos cevap vermiş +1 diyip geçelim.

bknz. Amazon c# 6.0

6.0 olayı henüz preview

Kardeş sen uyu daha, Volkan Hoca C# 6.0'ı yazdı, şuan elimde kitap :) sanada aşağıda kodlab'tan alman için linki gönderiyorum.

Harbiden uyuyorsun :) Hatta sen frontpage dersin şimdi :)

Link aşağıda

kodlab.com
    KODLAB | HER YÖNÜYLE C# 6.0 - Volkan AKTAŞ
    http://kodlab.com/BookDetail.aspx?ID=21607

İşte bende onu dedim Dünyada tek o yazdı başka yok c# 6 kitabı.

Açıklamakla uğraşmıycam şuraya bakabilirsin:

Dünyada yok Türkiye'de var diyosun. Peki aşağıdaki linkleri önce bi incele. Linklere bakmadan önce sana biraz ders vereyim. Şimdi C#6.0'ın yeni özelliklerinden birini açıklayım (Volkan Hocanın kitabında da var örneği ile birlikte) Declaration Expressions özelliği. C# 6 dili ile gelen geliştirmeler ve özellikleri çalıştırmak için Roslyn derleyicisi kullanılır. Senin gönderdiğin Twitter'dada Kodlab sana açıklamış ama anlamamışsın daha doğrusu geri vitese almışsın. Neyse devam edelim. Debug Property Group içerisine <LangVersion>experimental</LangVersion> satırını eklersen Örnek olarak int.tryParse (s, out var); olarak yazılan satırdaki var'a ilişkin hata vermediğini görebilirsin.

Önce C# 6.0 yok diyosun, var diyorum örnekleriyle veriyorum. Kitap yok diyosun kitabın linkini gönderiyorum. Sonra Türkiye'de var dünyada yok diyosun, (Türkiye'de Dünyanın bir ülkesi bu arada :)) Dünyadan örnekleri de aşağıdaki linkle gönderiyorum PDF Dokumanlar, Makaleler, Örnek Uygulamalar...

msdn.microsoft.com
    C# - The New and Improved C# 6.0
    http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/dn802602.aspx

http://tomasp.net/blog/2014/csharp-6-released/

www.dotnetcurry.com
    C# 6.0 What's New | DotNetCurry
    http://www.dotnetcurry.com/showarticle.aspx?ID=1042

Şimdi ne kadar bilgisizce bu işlere girdiğini görüyorum. Buradan tüm forum kullanıcılarına sesleniyorum. C# 6.0'dan bihaber bir kurumdan sakın eğitim filan almayın. Bu gibi kurumlardan dolayı insanlar kurslara bi dolu para veriyor ama hiçbişey öğrenemiyor, benim arkadaşlarımı şimdi daha iyi anladım neden güncel konuları takip edemediklerini ve kod yazarken sıkıntı yaşadıklarını. Şimdi daha iyi anlıyorum yazılım firmalarında birlikte çalıştığın kişiyle aynı dili konuşamama nedenini. Çünkü bu tip kurslarda alınan eğitim ancak bu kadar olur. Vektörel bize görüşme esnasında C#6.0'ı MVC 5'i göreceğimizi söyledi ve eğitimi ona göre aldık. Projelerimizi bu eksende geliştirdik. Yazılım sektörü sürekli gelişen bir sektör geride kalırsan bitersin. Siz bayağı bi geridesiniz.

Forumlara çok takılmazdım ama zamanımı çok aldın. Artık vaktimi ayırmayacağım. Bence önce Vektörel'e git Engin Hocadan C#6.0'ın eğitimini al. Ben ders vermiyim. Hocalık başka iş. Ben projeme geri dönüyorum çok vakit kaybettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretMCSD -- 31 Aralık 2014; 16:00:24 >

• konuyu fake üyeler basmış
  • arkadaslar uzaktan egitim veren kurum var mı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • kamukazem K kullanıcısına yanıt
    Merhaba kamukazem. TÜTEV 1991 yılında kurulmuş Türkiye'nin ilk sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Kurumumuz hakkında "Tütev. Bir vakıf. Beltek türü bir yer. Verdikleri eğitim beltek düzeyinde. Her alanda eğitim vermeyi amaçlıyorlar. İş sağlığı güvenliği, diksiyon, yabancı dil, bilgisayar, bunların yanında da yazılım. Tabi bu da meridyen gibi, bilişim eğitim gibi uzmanlaşamamalarını sağlıyor. tavsiye etmem." şeklindeki yorumunuz doğruyu yansıtmamaktadır. Verdiğimiz eğitimleri alanında uzman Microsoft sertifikalı eğitmenlerle ve Autodesk sertifikalı eğitmenlerle vermekteyiz. Birçok kurumda eğitim verdim diye yazmışsınız ama TÜTEV de vermediniz zaten veremezsiniz de TÜTEV ben hocayım diyen herkese eğitim verdirmez. Alanında uzman, piyasa bilgisi olan tecrübeli eğitmenlerle ve referanslı çalışır. Her alanda eğitim verdiğimiz doğru. Bünyemizde bulunan kulüpler sayesinde bu eğitimleri vermekteyiz. Bilişim kulübü, harita kulübü, makina kulübü, inşaat kulübü, elektrik-elektronik ve havacılık kulübü, mimarlar kulübü, arge kulübü, tarım kulübü ve çevre-kimya kulübü olmak üzere 9 farklı kulübümüz var ve kulüpte birçok yüksek mühendis arkadaşımız var. Dolayısıyla her alanda eğitim verebilecek sayılı kurumlardan birisidir TÜTEV. Bu bilgilendirmeden sonra bir kurumu tanımadan o kurum hakkında olumsuz yorum yapmanızı kınıyor yorumunuzu düzeltmemeniz veya silmemeniz durumunda TÜRKİYE TEKNİK ELEMANLAR VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ avukatları tarafından yasal yollarla hakkımızı sonuna kadar arayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

• fikretMCSD F kullanıcısına yanıt
    Tütev de çalışıp forumda yazan hiçbir kişi ile ilgimiz yoktur
  • fikretMCSD F kullanıcısına yanıt
    Tütev de çalışıyor denip forumda yazan hiçbir kişi ile ilgimiz yoktur
  • herkese merhaba.bilg müh. öğrencisiyim.ankarada 3 kurs ile görüştüm.hem kalite hem fiyat olarak uygun vektörel bilişime kayıt oldum.tavsiye ederim
  • Sadece c# öğrenmek mantıklı olur mu önce onu bir irdelemek lazım ama kurs seçerken pazarlama ağzı yapanlara dikkat et derim kardeşm.
    Yazılım kursu seçerken nelere dikkat edilmelidir şuna da bir bak
    yazılım kursu seçerken
  • İşkur destekli kurslara gidebilirsin ücretsiz olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saadetonsoy

herkese merhaba.bilg müh. öğrencisiyim.ankarada 3 kurs ile görüştüm.hem kalite hem fiyat olarak uygun vektörel bilişime kayıt oldum.tavsiye ederim

Vektörel Bilişim son dönemlerde eğitim kalitesi ve anlayışıyla atağa geçti. Bunu arkadaşlarımdan sürekli duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaçınar06 -- 19 Kasım 2015; 10:16:00 >
  • Ben de vektörel bilişimden eğitim aldım, tavsiye ederim. Eğitimler başarılı
  • Google

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaktanegitim.com
    Uzaktan Eğitim: MEB Onaylı Aile, Emlak, Bilgisayar,Yazılım, Autocad Eğitimi
    https://uzaktanegitim.com
    bu kurs eğitimleri çok kaliteli bir şekilde veriyor ve sıfırdan başlıyor bütün konuları. Ben bir kaç eğitimini aldım ve çok memnun kaldım bu işi gerçekten yapmak isteyenlere tavsiye ederim. Ayrıca Türkiye'de ki RUHSATLI Uzaktan eğitimlerinden biri ve ülkemizde bu işi ruhsatlı olarak yapan sadece 2 kurum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esraesin0648 -- 27 Mayıs 2016; 10:26:04 >

• Açık Dershane derslere sıfırdan başlayarak anlatıyoruz. Hem de %100 eğitim garantisi uyguluyoruz. Ücretlerimizde piyasa koşullarına göre çok çok uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ujkdhtyfhed

Ben Yeni Bitirdim. Bahsettiğin Konuları İçeren Bir Kurs, Bahsettiğin Fiyatın Tam 10 Katı Maalesef :S

Bu gittiğiniz kursun adı nedir ve nerede
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.