Vasiyeti var. Helvasının hangi takım taraftarı olursa olsun tüm DH futbol üyelerine dağıtılmasını istedi. Pseudonym, naptın hacı
Lan hakkaten iyi çocuktum ya yazık oldu. Helvama irmik de koycanız dimi? pseudonym, sansürlerle ne alıp veremediğin var lan.
quote:Orjinalden alıntı: TheDodO ölürken bile küfürle gidiyo wah Pseudonym futbolda deiştir butonunun kalkması kötü oldu dimi yok, ben hiç bir zaman pişman olmam. (istisnalar hariç)
quote:Orjinalden alıntı: cémo Lan hakkaten iyi çocuktum ya yazık oldu. Helvama irmik de koycanız dimi? pseudonym, sansürlerle ne alıp veremediğin var lan. sen hala burdamısın?kurtulamadıkmı senden hala bea
quote:Orjinalden alıntı: TheDodO quote:Orjinalden alıntı: cémo Lan hakkaten iyi çocuktum ya yazık oldu. Helvama irmik de koycanız dimi? pseudonym, sansürlerle ne alıp veremediğin var lan. sen hala burdamısın?kurtulamadıkmı senden hala bea Senide almadan gitmiyim dedim.
Buranın havası çok değişik gel diye ısrar ediyor arkadaşlar napayım. Ulan gideceksem bile bari maçtan sonra gideyim.
quote:Orjinalden alıntı: TheDodO bu ne la cenaze topigi bi anda rest topigine dönmüşalın benden de 21.45 alakaya salça Mondi 6 Kasımda 6 Ufo gördüğünü iddaa etti 2002