youtube’da paylaşılan felsefe sorusu yorum atan ümitcan mı değil mi anlamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ümitcan evleksiz olayı ne ?

-
-
o kanalın yks 2021 diye bir videosu var oraya mail atmış maili okumadım ben videoda bahsediyor kısa bir video zaten.
-
Değil tabiki de. Birisi felsefe sorusunu önceden tahmin etmiş 3 iq twitter tayfa direkt sorular çalındı diye hırlamaya başladı. Ümitcan da bu arkadaşın bunu sadece tahmin etme olasılığı ile alakalı bir istatistik paylaşmış, twitter tayfa da evrimin alt basamaklarından kalmış beyinsiz birer et yağ kemik yığını oldukları için ümitcanı hedef gösterdi. Topluma acıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah Twitter malların eline düşürmesin
Link var mı?
Hocam ciddi soruyorum her mesajından sonra afro niye koyuyan ak
Soru tahmin işinden hiç haz etmem. Adamakıllı ne varsa öğrenilmeli derim her zaman.
1 - Attığım maili daha okumadan Twitter'da bakın işte geçen sene soruları çaldığı belli oldu diye paylaşan mı dersiniz
2 - Devlet Bahçeli ile siyasi ilişkisi varmış oradan da AKP ile ve adını duymadığım başka kimseler ile sözüm ona siyasi ilişkimi hatta güya bana yapılan maddi yardımı tespit eden mi dersiniz?
3 - Kanalıma gelmesine rağmen videoları anlayacak kapasitede olmadığı için olsa gerek soruları niye çaldın diye hesap soran mı dersiniz
4 - Gecenin 2sinde 3ünde saatler sonra AYT sınavı olmasına rağmen bana telefon numarası şu, bu göndererek soruları isteyen mi dersiniz
5 - Instagramdan görüntülü arayan onlarca kişi mi dersiniz
6 - Sonuna kadar hak ettiğim başarıyı temel düzey okuduğunu anlamadan mahrum olanların iftirasına kurban etmediğim için kibirli diyen mi dersiniz
7 - İstatistikteki bias kavramından kısaca bahsedip aslında düşük ihtimalli görünen şeylerin o kadar da düşük ihtimalli olamayacağını açıklayınca istatistik bilimine saçmalık diye mi dersiniz?
8 - Maili atma gerekçemi kendini ele vermemek olarak yorumlayacak kadar basiretsizlikte bulunmak mı dersiniz? Gerçekten aklım almıyor bunu. Kendimi ele vermemek istesem neden konuya müdahil olayım bunu görmek çok mu zor
9 - Biz o kadar çalışıyoruz bunlar böyle derece yapıyor diye tweet atan mı dersiniz
10 - Sağ olsunlar benim yerime durumu videonun yorumlarında açıklayan bazı arkadaşları trollükle ya da benim fake hesabım olmakla itham eden mi dersiniz.
Daha sayamayacağım nice saçmalık mı dersiniz.
Bu konuda konuşmak için yeni hesap açtım zaten.
Lütfen şu videonun en yeni yorumlarına gelin, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Bayağı bir tweet silen oldu ancak şuradaki yorumlar duruyor. Dava etmemek için kendimi zor tutuyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞamaryksHocam ciddi soruyorum her mesajından sonra afro niye koyuyan ak
Güzel oluyor.
ciddiye bile almayın yazanların çoğu da her işte komplo teorisi arayan +40 boş insanlar
-
O gece gelen mesajları göstersem aklınız şaşar.
-
olasılık hesabı yapmıştı çocuk sorunun tutma ihtimali o kadarda zor bir şey değil falan demişti. sonra maalesef ülkemizin kanayan yarası twitterda ‘yeniden girsin , nasıl 1.oldu ‘gibi twitler atılmıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aa evet ben bunu atlamışım. Yeniden girsem de muhtemelen derece öğrencileri niye giriyor sıralamamızı geriletiyor diye tweet atacaklar
-
Milletin ağzı torba değilki büzesin hocam siz boşverin onları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutOfContextTıp -- 1 Temmuz 2021; 17:32:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ümitim böyle bir topa girmene gerek var mıydı, burada olasılık hesabı yapmak gerekli miydi, o videodaya yorum atan çocuk yarın çıkıp kopya çektm derse bu seferde kendini mi aklamaya çalışacaksn.
-
Tahmin edebiliyorum limit yayınlarında sayılar bile aynı olan soru var
Apotemi denemesinde bizzat çözdüğüm sorunun da aynısı çıktı biyoloji kimya ve fizikte de birçok soru var aynı gelen bunları tahmin etmek imkansız değil
Size saçma sapan mesajlar yazan insanların da peşin hükümlü düşünme kabiliyeti olmayan insanlar olduğunu bilin ciddiye almanıza değmez
-
Evet sonradan pişman oldum. Olaya dahil olma nedenimi açıklayayım. Bana özelden bir sürü kişi bu olayı gönderdi o akşam. Onlara şimdilik AYT'ye odaklanın dedim doğru olan bu olduğu için. Bu tür iddialardan ötürü ertesi gün AYT varken stres olmak sınavı olumsuz etkiler diye düşündüm. Sonra baktığımda bayağı bir sınav öğrencisi bu bataklığa düşmüş. Sınava giren arkadaşlarım da olduğu için empati kurdum ve en azından öğrencilerin moral bozmaması için kanal sahibine mail attım. Kanal sahibi YKS konusunda bilgili birisi değil mesela videosunda ÖSS diyordu. Ertesi gün AYT olduğunu ve bu tür yorumların sık sık yapıldığını da yüksek ihtimalle bilmiyordu ve ben maili atmadan önce bu iş içinde bir iş var gibi bir cevap yazmıştı o yoruma. Ben de kanal sahibi belki olayın doğrusunu fark edip kısa bir açıklama yapsın diye mail attım ama videoda açıkça mailimi gösterdiği için oklar bana yöneldi. Bana sormadan adımı ve mailimi videoda vermesi asıl kopma noktası oldu.
-
Diğer kopma noktası Yektuğ Mat isimli kanalın şu an silinmiş olan benle alakalı yorumlarıydı. Öğrenciler ondan da gaza geldi diye tahmin ediyorum. Ümit deşifre oldun. Geçen sene de birinci olması her şeyi ele veriyor tarzı 3 tane benle alakalı yorumu vardı.
Soru tahmin işinden hiç haz etmem. Adamakıllı ne varsa öğrenilmeli derim her zaman. 1 - Attığım maili daha okumadan Twitter'da bakın işte geçen sene soruları çaldığı belli oldu diye paylaşan mı dersiniz 2 - Devlet Bahçeli ile siyasi ilişkisi varmış oradan da AKP ile ve adını duymadığım başka kimseler ile sözüm ona siyasi ilişkimi hatta güya bana yapılan maddi yardımı tespit eden mi dersiniz? 3 - Kanalıma gelmesine rağmen videoları anlayacak kapasitede olmadığı için olsa gerek soruları niye çaldın diye hesap soran mı dersiniz 4 - Gecenin 2sinde 3ünde saatler sonra AYT sınavı olmasına rağmen bana telefon numarası şu, bu göndererek soruları isteyen mi dersiniz 5 - Instagramdan görüntülü arayan onlarca kişi mi dersiniz 6 - Sonuna kadar hak ettiğim başarıyı temel düzey okuduğunu anlamadan mahrum olanların iftirasına kurban etmediğim için kibirli diyen mi dersiniz 7 - İstatistikteki bias kavramından kısaca bahsedip aslında düşük ihtimalli görünen şeylerin o kadar da düşük ihtimalli olamayacağını açıklayınca istatistik bilimine saçmalık diye mi dersiniz? 8 - Maili atma gerekçemi kendini ele vermemek olarak yorumlayacak kadar basiretsizlikte bulunmak mı dersiniz? Gerçekten aklım almıyor bunu. Kendimi ele vermemek istesem neden konuya müdahil olayım bunu görmek çok mu zor 9 - Biz o kadar çalışıyoruz bunlar böyle derece yapıyor diye tweet atan mı dersiniz 10 - Sağ olsunlar benim yerime durumu videonun yorumlarında açıklayan bazı arkadaşları trollükle ya da benim fake hesabım olmakla itham eden mi dersiniz. Daha sayamayacağım nice saçmalık mı dersiniz. Bu konuda konuşmak için yeni hesap açtım zaten. Lütfen şu videonun en yeni yorumlarına gelin, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Bayağı bir tweet silen oldu ancak şuradaki yorumlar duruyor. Dava etmemek için kendimi zor tutuyorum |
Değil tabiki de. Birisi felsefe sorusunu önceden tahmin etmiş 3 iq twitter tayfa direkt sorular çalındı diye hırlamaya başladı. Ümitcan da bu arkadaşın bunu sadece tahmin etme olasılığı ile alakalı bir istatistik paylaşmış, twitter tayfa da evrimin alt basamaklarından kalmış beyinsiz birer et yağ kemik yığını oldukları için ümitcanı hedef gösterdi. Topluma acıyorum
|
Sana iftira atan herkese tek tek dava aç hiç üşenme. Bir de video çek, dava açtığını belirten. Sonra keyifle milletin zırlamasını izlersin.
![]() |
Evet sonradan pişman oldum. Olaya dahil olma nedenimi açıklayayım. Bana özelden bir sürü kişi bu olayı gönderdi o akşam. Onlara şimdilik AYT'ye odaklanın dedim doğru olan bu olduğu için. Bu tür iddialardan ötürü ertesi gün AYT varken stres olmak sınavı olumsuz etkiler diye düşündüm. Sonra baktığımda bayağı bir sınav öğrencisi bu bataklığa düşmüş. Sınava giren arkadaşlarım da olduğu için empati kurdum ve en azından öğrencilerin moral bozmaması için kanal sahibine mail attım. Kanal sahibi YKS konusunda bilgili birisi değil mesela videosunda ÖSS diyordu. Ertesi gün AYT olduğunu ve bu tür yorumların sık sık yapıldığını da yüksek ihtimalle bilmiyordu ve ben maili atmadan önce bu iş içinde bir iş var gibi bir cevap yazmıştı o yoruma. Ben de kanal sahibi belki olayın doğrusunu fark edip kısa bir açıklama yapsın diye mail attım ama videoda açıkça mailimi gösterdiği için oklar bana yöneldi. Bana sormadan adımı ve mailimi videoda vermesi asıl kopma noktası oldu. |
Diğer kopma noktası Yektuğ Mat isimli kanalın şu an silinmiş olan benle alakalı yorumlarıydı. Öğrenciler ondan da gaza geldi diye tahmin ediyorum. Ümit deşifre oldun. Geçen sene de birinci olması her şeyi ele veriyor tarzı 3 tane benle alakalı yorumu vardı. |
Hocam ciddi soruyorum her mesajından sonra afro niye koyuyan ak |
Aa evet ben bunu atlamışım. Yeniden girsem de muhtemelen derece öğrencileri niye giriyor sıralamamızı geriletiyor diye tweet atacaklar |
Bir hoca bile daha videoyu izlemeden böyle şeyler yazdıysa gerisini siz düşünün. |
hocam şu yektuğu dava edin yüzdeyüz sizi linç etmek için toplumun önüne atıyor. avukat isterseniz dayımın numarasını verebilirim |
Benzer içerikler
- film indirme sitesi
- robert koleji fiyat 2025
- kitap pdf bulma
- eyüp boncuk kimdir
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X