Şimdi Ara

Ümitcan evleksiz olayı ne ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence çok kişi olmayacaktır. Çok iyi olmasına rağmen iyi denebilecek bir sonuç getirmeyen çok tanıdığım var. Onların da en üst net kategorisinde olmadığını düşününce böyle yorumladım. Yanılabilirim tabi ki.

Normal soru bankası / deneme çok iyisi birçok öğrenci matematik ve fizikte patladı.

Abartı sayıda zor soru vardı bence. AYT'de polinom, problem, analitik sorularının tamamını yapmama rağmen 2 tane matematik yanlışı yaptım mesela. Analitik ve çemberden güzel sorular her sene geliyordu ama bu senekiler şahaneydi :D

• umit.evleksiz kullanıcısına yanıt

Ulke okuma ve anlama ozurlu insan kayniyor. Bu arada sadece sinav mevzusu olarak degil de genel olarak Turklerde ve ozellikle genclerinde surekli birini suclama, birini linc etme ve o isten sorumlu tutma var bunun sonucunda sorumluluk almama ve surekli bahane uretme, cogu kisinin is verimi de dusuk bu yuzden. Bunu bilincsizce yapiyor da olabilirler ama toplum olarak cozum odakli degiliz. sesi cikarilmayacak ve net ve kesin bilgisi bile olmayan mantiksiz seylerde koyun surusu gibi cullanirken asil ses cikarilip itiraz edilmesi gerekenleri sindiriyoruz. Bu konu da net bir ornegi, gecmis olsun.

Keske kanal sahibine maili atarken bazi bilgileri sansurlemesini isteseydiniz ya da o da izin alarak paylassaydi, gizliligin ihlalinin sonuclarina siz katlanmis olmussunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jean-Paul Sartre kullanıcısına yanıt

Paylaşılacağını tahmin bile etmedim ki aklıma gelseydi mutlaka belirtirdim.

• evet ben sınavdan çıkınca kendime kızdım bir baktım doğru geldi ama doğruya doğru saçmalık tamamen

• Kanal sahibinin buyuk hatasi var burada maalesef, yayinlamada once izin almasi gerekirdi, tekrardan gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean-Paul Sartre

Ulke okuma ve anlama ozurlu insan kayniyor. Bu arada sadece sinav mevzusu olarak degil de genel olarak Turklerde ve ozellikle genclerinde surekli birini suclama, birini linc etme ve o isten sorumlu tutma var bunun sonucunda sorumluluk almama ve surekli bahane uretme, cogu kisinin is verimi de dusuk bu yuzden. Bunu bilincsizce yapiyor da olabilirler ama toplum olarak cozum odakli degiliz. sesi cikarilmayacak ve net ve kesin bilgisi bile olmayan mantiksiz seylerde koyun surusu gibi cullanirken asil ses cikarilip itiraz edilmesi gerekenleri sindiriyoruz. Bu konu da net bir ornegi, gecmis olsun.

Keske kanal sahibine maili atarken bazi bilgileri sansurlemesini isteseydiniz ya da o da izin alarak paylassaydi, gizliligin ihlalinin sonuclarina siz katlanmis olmussunuz.

Daha az önce kendi kanalımda birisiyle tartıştım. İlgili videoya da yorum yazmış benim kanalıma da. Konu hakkına bir sürü şey söyleyip en sonunda benim açık açık söylememle yorumu yazanın ben olmadığımı fark etti. Sonrasında tüm yorumlar da sildi. İnsanlar imadan da anlamıyor. Üstelik sen zaten kendin demişsin tahmin yaptığını falan diye atarlı atarlı konuşuyordu son demlerde.

Böyle insanlara hakkımızı yedirmeyince kibirli oluyoruz bir de.

Ümitcan evleksiz olayı ne ? Ümitcan evleksiz olayı ne ? Ümitcan evleksiz olayı ne ? Ümitcan evleksiz olayı ne ?
    İstatiktiksel önyargıyı(bias) öğrendikten sonra etrafımda gördüğüm hatalara bakış açım değişti. Ümitcan evleksiz olayı ne ?
    Örneğin karamba007 bunu çok yapıyor. Adana fen lisesinden 2 kişi çok iyi yapmış yığılma olacakmış puhahahah. Veyahut " abi etrafımdaki insanlar hep muhalefete oy vereceğini söylüyor, kesin akp gidici" diyenler aynı mantık safsatasına düşüyor. Sebebini öğrendiğim iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manwe.Sulimo -- 1 Temmuz 2021; 18:34:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sana iftira atan herkese tek tek dava aç hiç üşenme. Bir de video çek, dava açtığını belirten. Sonra keyifle milletin zırlamasını izlersin.

• O kadar çok var ki. 3 Dakikada Anlat kanalının ilgili videosuna girince göreceksiniz.

• Normal zekaya sahip herhangi bir birey atılan mailde 2021 tyt 13. Soru yazan kişinin istatiksel olarak mümkün olduğunu anlar. Burada amaçları sizi linç etmek olmus

Hocam bu olaylara ve cahilliğe rağmen bu ülkede kalır mısınız?

• Manwe.Sulimo kullanıcısına yanıt

Hep kalmak isterdim, artık bilemiyorum. Böyle birkaç yılda bir böyle bir olayla karşılaşsam kendime eziyet çektirmiş olurum. Ülkede 2 milyon kişi arasında dereceye giren, kendine ve topluma kendi alanında faydalı olmaya çalışan biri bunları yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umit.evleksiz

O kadar çok var ki. 3 Dakikada Anlat kanalının ilgili videosuna girince göreceksiniz.

En çok aboneli olanlardan, milleti yönlendirenlerden başla, sıkılana kadar aç dava Ümitcan evleksiz olayı ne ?  Özellikle kimliği açık olan kişilere kesin aç bence.

Sizce sıralamalar döner mi yine 2018 2019 a 2020 gelecekse zaten helal olsun beni geçen öğrencilere shgdadjd

Sizin iyi kavramınız ne mesela kaç net aralığı

Çok iyi değil arkadaşım 75 yapmış falan değildir umarım

Çok türedi bu kendini hoca gibi gören vasıfsız elamanlar ve sorgulamadan bilgilerin doğruluğunu teyit etmeden kabullenen sosyal medya parazitleri 3 gr beyinli emb..sler,bu aptla..ar aveller yüzünden ülkemiz geriye gidiyor sadece bu olayda bile nasıl ortalığı yaygaraya verdiklerini de gördük.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Manwe.Sulimo kullanıcısına yanıt

İşte insanlara bunu anlatmaya çalışıyorsun. Gelen yanıtlar:

Kimse beni bu istatistik saçmalığına inandıramaz

Geçen sene nasıl 1. olduğu anlaşıldı

1.liğinden şüphe duyarım hesap yapmayı bilmiyor

Bu soruyu tutturma olasılığı 1/120!

Birinci olmuşsun hesapla bakalım numarası numarasına tuttuma ihtimalini.

Biraz da alıntı yapayım

YAA gıdın heee heeee denk gelmiş şans esesri heee heeee hepsinide atmiş tutmus eger tuttuysa ve boyle tutturabılıyorsa o kısı lütfen sınavda da soruları atsaydı o da tutardı tıp yolcusu olurdu sacma sapan konusuyorlar calınmıs iste yada verılmışşş herneyse ARTIK EMEĞİMİZ EMANETLERİ DEĞİL OYUNCAKLARI OLMUŞŞ ‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼

Neden 11 12 13 14 15. sorulardan biri olmak zorunda ki? Türkçe edebiyat tarih gibi derslerde de sorulabileceginden 40 a kadar ihtimal var bu sebeple istatistiksel olarak imkansiza çok yakin. Sayın birinicimiz kusura bakmasin ama birinciliginden de şaibe duyarım.

onun birinciliği sınav öncesi aldığı cevaplarla olmuştur

Soru tahmini istatistiksel olarak tabikide olabilir ama soru sayısına kadar bilinmesi burada bir gariplik var tyt de çıkabilir demesi olabilir 2021 tyt 13. Soru diye kesin yazması farklı birileri bizden önce soruları görüyor!!!!!!!!! Hemen herkese söylenmesi gerekiyor!!!!! Bu bir suçtur!!!!!

Geçen sene nasıl Türkiye birincisi olduğu belli olmuş işte, geçen sene de mi soruları tahmin edip birinci oldu ? Hiç mi aklınıza gelmiyor bu ?

Hayır şakanı kendine sakla niye sınava girecek bunca insanı üzüyorsun ki. İster Ümitcan ol ister bir başkası. Yazık günah ya ☹️ Önemli olan insan olmak bencil olmak değil. Önemli olan insan olmak derece yapmak değil (Bunun ne anlama geldiğini hala anlamadım. Açığa kavuşturacak birisi olursa sevinirim.)

Kendisinin Türkiye 1. si olması zaten olayın tamamen bir suç olduğunun delilidir. Ösym buna açıklık getirmelidir. Sorular çalınıp kimlere satılıyor kimlerin geleceği kimlere satılmış, bu küçük bir istatistik meselesi değil bu bir kaos meselesi olabilecek kadar büyük. Arkasında kimler var açıklanmalı.

adam soru numarasını bile biliyor bu kadar saf olmayın ya

Vay amk birinci olmuş nasıl birinci olduğunu anladık hakkım haram olsun hayatta sorun falan ortaya çıkmaz bu böyle kalır olan benim iki yılına olur ABİ PARANİZ VARSA BİR DAKİKA KALMAYİN

Adam sınav 1.miş siz ne diyonuz anladım nasıl birinci olunur Knk sağol

Nasıl 1. Olduğu anlaşıldı.

Ümitcan evleksiz olayı ne ?

Galiba zafer soruları 2020 yksdede biliyormus

Bir de şu gerçek var ki o da ayrı bir şüphe uyandırıyor. Türkiye 1.'si gelmiş kanal sahibine mail atmış ve demiş ki; " Yüksek bir ihtimal " falan filan... Abi altta matematikçiler bile diyor " Tutma olasılığı düşük " diye sen Türkiye 1.'si olmuşsun . Birinci olmana rağmen hesaplamanda bir sorun varsa açıkçası ben geçen senenin de araştırılmasını istiyorum. Tamam belki hesaplama hatan oldu , insanlık hali olabilir... Sana mı düştü gidip açıklama yapmak. İyilik yaptığını zannedenler lütfen altta bana cevap yazmakla uğraşmasınlar. Yanıt olarak hakaret içeren cümleler kurarak siber suçlardan herhangi birini işlemek istemiyorum. Azıcık açın gözünü , AÇIN! (Burada matematikçiler bile diyor derken kastedilen Yektuğ Mat kanalı)

Kimse bu kadar net bir şekilde soru buradan çıkacak diyemez. diyelim salladı, bu kişinin sınava girmeyeceği alakası olmadığı söylenmiş.ben 3 yıl önce yks ye girdim şuan üniversitedeyim ve çok temel şeyleri bile hatırlayamam ve sınav kanalına girip bu konularla vakit kaybedecek zamanım yok. Tahmin ettim diyr bu işin içinden sıyrılamazsın. Ayrıca yks de 1.olan bir kişinin böyle bir müdahelesi (sen sanki bilirkişisin aq) şüpheleri sen de mi aynı yöntemle 1.oldun dedirtiyor. Herkes kendini savunabilir sen avukatı mısın? (Burada da 3 sene önce giren kendisi ile geçen sene 3 alanda ilk 100 yapmış, üniversitede de matematik çalışan, 2021 derece öğrencileri ile her gün görüşen birisi arasında analoji kurmuş. Güzel.)

Birakin palavraları bu kadarı da tahmin edilemez. Bu işte bir bok var kesinlikle

Hocam siyasete giriş yapıyorsun hayırlı olsun. Sana mesaj atanlara dikkât et olasılıkmış mümkünmüş falan zırvalamasınlar imkânsız bu. Sesini kapa diyorlar yani malum troller. Yerinde olsam üstüne giderdim, ta ki malumlar para teklif edene kadar :D (burada da ses kesmeye çalışan troll oldum)

maili atan birde yks 2020 Türkiye 1.siymiş demekki 2020 de de çalınmış olabileceği akıllara geliyordur sanırım... soru numarasına kadar bilinmesi bariz bunu ortaya koyuyor mailde yazdığı gibi olasılıkla olabilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum....

Kesinlikle istatiksel bir durum olamaz ! Hadi soruyu bildin 13. soru diye yazman ne peki insanların aklı ile mi oynuyorsun? Dün süre yüzünden saçlarımı yola yola çözmeye calistigimin hesabini kim verecek? Türkiye de hem çalışıp aksam yorgun argın gelip uyumasi gerekirken gece saat 3 e kadar calismamizin sabah tekrar uykusuz bir sekilde gitmemizin hesabini kim verecek? Gercekten sinavim kötü gecti diye demiyorum. AMA BIR GERCEK VAR KI SINAV SORULARI KESINLIKLE SIZDIRILMIS ARKADASLAR BU KADAR ISTATIKSEL BIR OLAY TESADÜF DEGILDIR. ARASTIRILSIN. (Kendi içinde bu kadar çelişen, mana kıtlığı çeken bir yorum daha görmedim. Önce istatistiksel bir durum olamaz diyor o ne demekse sonra bu kadar istatistiksel bir olay tesadüf değildir diyor)

ürkiye 1.si olmuş. Demekki geçen sene de çalmış. Araştırılması lazım.......

• Daneres kullanıcısına yanıt

80 yapar taş çatlasa 78,75 ya da 77,50 dediğim arkadaşlar 60-75 aralığına düştü.

Teşekkür ederim yorumunuz için ben de 10 net civarı düşük yaptım beni de kurtarırsa geçen sene 12k olan tyt kurtarır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.