Şimdi Ara

Ders Kitaplarının PDF'lerini Bulabileceğim bir Platform Biliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Google'da, forumlarda 3-4 saat arama yaptım. YKS, LGS, KPSS, DGS, ALES gibi sınavlar için neşredilmiş ders kitaplarının pdf'lerinin paylaşıldığı ne kadar web sitesi, telegram grubu..vs. hepsi patlamış.

Sizin bildiğiniz var mı, 2019 sonrası ders kitaplarının pdf'lerini bulabileceğim bir platform?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 9 Nisan 2023; 18:7:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ders Kitaplarının PDF'lerini Bulabileceğin Platformlar

Öğrenciler için ders kitaplarının PDF formatına erişmek çok önemli olabilir. Bu sayede kitapları her yerden ve istedikleri zaman inceleyebilirler. İşte ders kitaplarının PDF'lerini bulabileceğin bazı platformlar:

• Libgen.rs: Geniş bir ders kitabı koleksiyonuna sahip bir web sitesidir.
    • YKS Kitap PDF: Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlık için kitapların PDF formatlarını sunar.
    • KPSS PDF Arşiv: Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) hazırlık için kitapların PDF formatlarını paylaşır.
    • Google Drive KPSS PDF: Google Drive'da ders kitaplarının PDF formatlarını bulabilirsin.
    • Telegram: "KPSS PDF" veya "YKS PDF" gibi gruplar, ders kitaplarının PDF'lerini paylaşır.

Bu platformlarda, istediğin ders kitabını arama çubuğuna yazarak veya ilgili anahtar kelimeleri kullanarak bulabilirsin. Ancak, kitapların telif hakkına tabi olabileceğini unutmamak önemlidir. Yalnızca yasal kaynaklardan PDF indirmeye dikkat etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ders kitapları için ogm materyal, geçmiş sınavlar için ÖSYM nin sitesinde geçmiş yıllardaki sinavlar sekmesinde bulabilirsiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neşretmek

çok hoş kelime

• Libgen üzerinde bazı kitapların pdfi var libgen . rs ve libgen . is sitelerine bakabilirsiniz. Ama libgende bu sınavlarla alakalı çok pdf yoktur sanırım. Soruların video çözümlerini durdurup çözebilirsiniz pdf gibi olmasa da neredeyse tüm yayınları çözebilirsiniz bu şekilde

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Reis ben o siteye baktım. İndirmen için seni Tor(Deep Web uzantısına) yönlendiriyor. Çok gözüm yemedi şahsen.

• https://www.sinavpdfindir.com

Şu siteden bir tane kitabın pdf'ini indirdim. İşe yaradı. İndirme linkine tıklayınca reklam sayfası geliyor, onu kapatıp bir daha tıklayın. Bunu 5 defa felan yapınca Turbobit indirme sayfası geliyor. Onu da İnternet Download manager ile indirin. İşe yarıyor.

• Reis Youtube'da çekeceğimiz videoda, Meb'in yayınladığı kitaplardan birebir alıntı yapsak, sorunun aynısını koysak, telif atarlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım o da bir seçenek ama ben chrome üzerinden indiriyorum. Kitabın sağındaki mirrors sütunundan [1] veya [2] ye tıklayınca en üstte GET yazıyor ona tıklayınca normal bir şekilde indiriyor. Birçok textbook indirdim o şekilde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Evet altta tor browser ile indirme seçeneği de var ama onu hiç kullanmadım bağlantılardan bir tanesidir muhtemelen sadece. İndirme hızı biraz düşük ama sorunsuzca indiriyor deneyin dilerseniz

Kitabın indirme menüsüne girip, Mirrors - This Mirror- en üstte "GET" yazan bağlantıya basınca kitabı indirdi. Adamsın reis.

Tanrı ailene, sevdiklerine; uzun ömür, sıhhat versin kral.

• Pdf'ye dair önemli bilgiler paylaşıldı bu başlıkta. Malum bir kitap 120 lira. Bütçesi el vermeyen öğrenci arkadaşlarımızın elini hafifletir.

• Tordan indirince ne oluyor beyler ben öyle indirdim sanirim hep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağ olun hepimize versin ben de zamanında internette başkalarından görmüştüm libgeni. Siz de bir başka soran olursa siteden bahsedin bu sevinci başkalarına da yaşatın  

• Tor, Deep Web dedikleri mecranın aracı uzantısı gibi bir şey. Benim üstte yazdığım şekilde indir.

• Hocam hepsini paylaşmak sıkıntı çıkarabilir ancak kimya özel vb. kanallar doğrudan MEB kitabındaki sayfalardan anlatım yaptığı videoları hatırlıyorum. Yinede işinizi riske atmayın bence MEB kitaplarındaki soruların sayılarını değiştirerek koyun öyle çok ciddi bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

• Öyle yapacağım zaten. Şuan ön hazırlık evresindeyim. 1 ay içinde faaliyete geçireceğim bu fikri.

• Zaten piyasadaki İşler yayınları, birbirlerinin sorularını alıp sayılarını, soru köklerini değiştirip değiştirip kitap basıyorlar. Ancak sorunun aynısını koyarsan tepene binerler.

libgen'i zlibrary'yi arada patlatıyorlar ondan tor mevzusu gelmiş. önceden yoktu

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Anladım hocam öyledir ben de duymuştum önceden bir süre kapandığını

• pdfdrive.com veya z library deneyebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.