Şimdi Ara

C odevi icin bi yardim lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Maksimum 20 karakterden oluşan bir x karakter dizisinde baştan 5 karakter alarak a. Karakterden başlayarak b tane karakteri silen alt programı yazınız.

2. Düğümlerinde karakter barındıran bir bağlantılı liste yapısı tanımlayarak bu listeye sıralı olarak eleman ekleyen bir program yazınız.

3. Bir ikili ağaç tanımlayarak ikili ağaçtaki herhangi bir elemanı bulan, bulunan eleman düğümde ise uyaran yaprakta ise elamanı silen bir program yazınız.

4. Aşağıdaki ikili ağacı kök başta, kök ortada ve kök sonda tarayınız.

http://img217.imageshack.us/i/rwrq.jpg/

• İsi ticarete mi döktünüz artik burasi paylasim ortami değil mi ? Ayrica bilgisayar mühendisligi okuyorum bende . Uygunsuz bi teklif oldu bence
  • Bak kendi ağzınla söylüyorsun. Bilgisayar mühendisliği okuyan birisinin ilk özelliği araştırma yönelimli ve problem çözebilir olmaktır. Bu forumda yardım şu şekilde algılanır;

1. Kendin birşeyleri yapmış bitirmişsindir. Fakat emin olamadığın şeyler vardır tavsiye alırsın.
    2. Kendin birşeyler yapmaya çalışmışsındır ve onları burada belirtirsin, insanlar senin birşeyler yaptığını, emeğin olduğunu görür ve takıldığın yerlerde sana önerilerde bulunur ya da yardım eder, her neyse.

Fakat senin yaptığın, bırak birşeyler yapmayı muhtemelen üzerinde nasıl olabilir gibisinden fikir bile yürütmediğin soruları burada bir bilene yöneltmek ve armut piş ağzıma düş demek. Biz burada bunu enayi yerine koymak diye algılıyoruz. Ve cevap olarak projeleriniz ve ödevleriniz ücreti mukabilinde yapılır cevabını veriyoruz. Nesnel düşünürsen sen de aynı fikri edinirsin.

Ben C bilmem, bildiğim diller bellidir ve bu dillerin masaüstü programlamayla da alakası yok denilecek kadar azdır. Bilgisayar mühendisliği de okumuyorum ama sana 1. sorun için şöyle bir soru soruyorum. C dilinde String fonksiyonları gibi bir araştırma yapmak geldi mi aklına??? En basitinden. 4 kelime ve buraya mesaj atıp cevap beklemekten daha pratik bir süreç

Söylediklerime alınabilirsin, ne biçim insansınız siz diyebilirsin ama kötü niyetim yok. Yarın birgün bir işe girip sorun çözmen gerektiğinde bu şekilde kendini alıştırman halinde başına neler gelebileceğini bir hayal etmeni tavsiye ederim.

Eminim biz neden iyi mühendis yetiştiremiyoruz sorusuyla çoook kez muhattap olmuşsundur. En azından yetiştiremediğimiz mühendislerden olma derim.

Not: Altı üstü 4 soru için mi bu kadar laf diye serzeniştte bulunabilirsin. Ama tekrar söylüyorum, kalp kırmak gibi bir niyetim yok.

• Kisisel polemige donusmesin lütfen yorumuna saygiliyim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaopera

yorumuna saygiliyim ...

En azından bunun için Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 6 Şubat 2011; 0:52:54 >
  • yardimci olabilecek var mi ? Yarina teslim etmem gerekiyor
  • Sorduğun sorular "data structures" ders konusudur(en önemli derslerden biridir).

Eğer internetten "c/c++ linked list +data structures+binary tree" diye aratırsan dünya kadar eğitsel /örnek kod bulursun.

Sana ancak bu kadar yardım edebilirim,ayrıca sorular o kadar da zor değil.Bende Bilgisayar Mühedisliği mezunuyum,zamanımızda internet 28k larda dial-up la bağlanıyorduk.

Ne adsl vardı,nede netten bu kadar bilgi vardı.Bookstore'e verdiğim paranın haddi hesabı yok.

Bence bunu kıymetini bil,emek harcayıp kafa çatlatmalısın.

Ödevlerini başkalarına havale etme.

Yoksa mezun olduğun zaman diplomalı cahil olup çıkarsın.Yazdıklarımdan dolayı bana kızabilirisn,ama mezun olunca hak vereceksin bana.
  • aslinda haklisiniz , birazini yaptim simdi buraya gönderipde rezil olmak istemiyorum
  • yardimci olacak yok mu valla mezun olamicam arkadaslar
  • bu arkadaşın sorusuna cevap verebilecek olan varmı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.