Şimdi Ara

c# öğrenmek mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu son 3 aydır haftada bir filan udemy derslerle c# öğrenmeye çalışıyorum.bunun öncesinde az da olsa html ve CSS bilgim var.ama ingilizce olmadığı için oldukça zorlanıyorum.sizce dil olmadan da c# ile belli bir seviyeye gelebilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gelemezsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    d. Bu kadar açık dediğin için thanks baby.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • y.dil olsa bile C#'ta belli seviyeye gelmek kolay değil cunku C# sadece C# den ibaret değil. C# iş ilanlarına biraz bak, ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna kendimi örnek gösterebilirim. ileri seviye ingilizcem yok. derdimi anlatacak kadar var diyeyim:)

hobi uğraşıyla c# öğrendim (eğitim video-kitap vs kullanmadan)

yazılım sektöründe olmayan ama yazılımlara ihtiyaç duyan bir şirkette tek başıma yazılımcı olarak çalışıyorum.

yani bu işin diplomasına sahip değilsen ve sahip olduğun diplomanın da bir işe yaramadığını biliyorsan bence c# öğrenmek mantıklı, çünkü benim işime yaradı. muhasebeci olsaydım şuan yarı maaşla köle gibi çalışacaktım.

biraz da bulunduğun bölgeye bağlı, iyi bi oop yazarı olduğunda faydasını görüyorsun. tabii ki c# tek başına yeterli değil. bu kısmını zaten biliyorsundur.

ingilizce de okuduğunu anlayacak kadar bilmen yeterli demek de istemiyorum her zaman ingilizce geliştirilmeli. ama sadece program yazmak için ya da öğrenmek için öyle ahım şahım ingilizceye gerek yok, proje bazlı ilerlersen ağır ingilizce altında ezilmezsin.

• c# kursuna gitmiştim. çok islevsel bir programlama dili olmasına nazaran hiç içime sinmemişti.

c# ı vs de bile kasması benim için bir soğuma sebebidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.