Şimdi Ara

C# Önerilerinizi Alabilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 bucuk senedir vb.net ile amatör olarak olarak ilgileniyorum.Bir kaç sebepten dolayı kendimi masaüstü programcılığında ilerletmek istiyorum tabi bunlar yine amatör olarak olacak.

Vb.net 'in eksik bulduğum kısımları:

*Framework'e ihtiyaç olması. (Tabi win8 de bu program yüklü olarak geliyor.)
    **Kodlarının çok rahatça açılıp okunabilmesi.
    ***Herhangi birinden yardım almanın çeşitli nedenlerden az olması gibi kendi içimde sebeplerim var.

Bende masaüstü programcılığında amatör olarak devam etmek istiyorum bu işi C# ile devam ettirebilirim.

C# ile framework e ihtiyaç duyulmuyor(İstediklerimden biri)
    C# ile kodların açılıp okunması başka yerlerde okuduğum kadarıyla vb.net'e göre biraz daha zor(-muş) [Emin değilim]
    C# ile çokça kaynak bulunabiliyor.

Sizden yardımcı olamanızı istediğim kısım.

C# hakkında eklemek istedikleriniz veya yukarıda bahsettiklerime karşı yorum yapmanız.Çünkü tam olarak bilmiyorum.

Mesela vb.net ile çokça şey yapılırken.C# ile yapılabilir mi?
    Mesela Windows tabanında çalışacak en iyi yazılım dili midir?

gibi...

Yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: egegülbahar

Merhaba dostlar.

Yaklaşık 1 bucuk senedir vb.net ile amatör olarak olarak ilgileniyorum.Bir kaç sebepten dolayı kendimi masaüstü programcılığında ilerletmek istiyorum tabi bunlar yine amatör olarak olacak.

Vb.net 'in eksik bulduğum kısımları:

*Framework'e ihtiyaç olması. (Tabi win8 de bu program yüklü olarak geliyor.)
    **Kodlarının çok rahatça açılıp okunabilmesi.
    ***Herhangi birinden yardım almanın çeşitli nedenlerden az olması gibi kendi içimde sebeplerim var.

Bende masaüstü programcılığında amatör olarak devam etmek istiyorum bu işi C# ile devam ettirebilirim.

C# ile framework e ihtiyaç duyulmuyor(İstediklerimden biri)
    C# ile kodların açılıp okunması başka yerlerde okuduğum kadarıyla vb.net'e göre biraz daha zor(-muş) [Emin değilim]
    C# ile çokça kaynak bulunabiliyor.

Sizden yardımcı olamanızı istediğim kısım.

C# hakkında eklemek istedikleriniz veya yukarıda bahsettiklerime karşı yorum yapmanız.Çünkü tam olarak bilmiyorum.

Mesela vb.net ile çokça şey yapılırken.C# ile yapılabilir mi?
    Mesela Windows tabanında çalışacak en iyi yazılım dili midir?

gibi...

Yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    İyi Forumlar.

c# a çok kaynak kısmı doğrudur ancak c# da netframeworke ihtiyaç duyar ayrıca kodların okunması konusunda da okunabilir tedbir almazsanız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.