arkadaşlar şöyle bi program nasıl yapılır? orjinali ispanyolca, ingilizce tercümesini koyuyorum, bunu anlayıp da yapabilen olursa çok sevinicem
- Create a class picture with the following attributes: - Position (x, y, z) (actual) - Color (red, green and blue) (actual) - Add a constructor to which you pass the initial position and color of the Fig. Without these data tell, do you have some values defect, which the student wishes. - Include a Draw method, by screen showing the position and Color Figure - Include the following methods: - CambiarPosicion (x, y, z), changing the position shown - CambiarColor (r, v, a), which change the color of the figure - ObtenerPosicion (& x, & y, & z), which returns the position shown - ObtenerColor (& r, &v; & a), that returns the color of the figure - In main, create various objects and use all methods. - Make two versions, one for console and another with OpenGL.
anlayıp da yapacağız bide öyle mi? başka isteğin var mıydı acaba?
oturur uğraşırsın anlamadığın noktalar olur sorarsın yardımcı oluruz ama sen kalkmışsın okul ödevini anlamaya bile tenezzül etmeden başkasına yaptırmak istiyorsun. Git o zaman bu işi parasıyla yapan birni bul yapsın sana
DirectX ile yapsak olmaz mı?
dindük google tanstale die bişey var.
Bu kadar basit bir programı yazamayan adamı direk okuldan atmak lazım.
Bu ders benim bölüm dersim değil (C'yi biliyorum bir tek), buradaki okulda almak zorunda olduğum için alıyorum, ders de ispanyolca zaten bişey anlamıyorum, en azından kendim çalışana kadar buna yardımcı olunabileceğini düşünmüştüm, neyse kalıcaz heralde bu dersten :) sağolun ama yine de
Sana tavsiyem absolute c++ diye bir kitap var onu bul netten aç oku. Onda classes constructors herşey anlatılıyo. Zaten bilen biliyo object oriented programming için bunlar kullanılıyo. En fazla bir haftada o kitabı çalışarak öğrenirsin bunun nasıl yapılacağını. Hem c temelinde varmış büyük bir artı bu senin için.
çok saol drexel, işe yarıyacağını düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme