Şimdi Ara

C Programlama Ödev (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikhail kullanıcısına yanıt
    Şaka mısınız Kardeşim?
    Yoksa sizi bana sayıyla mı verdiler :D
  • Yaptın mı, yardım lazım mı?
  • dgkn_akklc76 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 1.sınıfım ve yeni öğreniyorum kelimelerinin arkasına sığınma. Ben de birinci sınıfım. EEE okuyorum hatta. Okuldaki slaytlardan programlama öğrenememişsin. Öncelikle iyi bir kitap bul. Deitel C/C++ klasiktir. Ücretsiz pdf'si var. Neyse bu kadar yazdım yardımcı olayım. Öncelikle problemi tanımla bu epey basit bir permütasyon/kombinasyon sorusu. Şimdi araştırma yap. Google amcaya sordum: "write permutation program in C langue" aha da karşıma direk senin sorun geldi:https://www.geeksforgeeks.org/write-a-c-program-to-print-all-permutations-of-a-given-string/ Şimdi örnek kod bulundu. Son aşamaya geçiyoruz. Kodu ihtiyaçlarına göre modifiye et. Tabi bu en basit çözüm şekili. Normalde problemi tanımla-kullanabileceğin fonksiyonları bul-algoriymayı oluştur - programı yaz.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke ya, yapmaya çalıştım ama beceremedim. Yardımcı olursan çok iyi olur.
  • Ya inanilmaz ya. Adam yardim edin demis, son care olarak da parasini da veririm demis, millet burda ezme derdinde. Kimse de surdan baslayacaksin soyle soyle yapsan olur dememis. Yazanlar da sanki Google'da Microsoft'ta muhendis. Once kendinize bir ceki duzen verin baskasini ezeceginize. Belki adama biri yardim etse, adam kodu sonradan kendi inceleyip anlasa daha da ilgili olacak kodlamaya. Size ne niteliksiz olacaksa. Onun sorunu. Yardim etmekten acizsiniz ya, pes.

Konuyla ilgili olarak, cok kolay bir sey gibi gozukse de, sadece C dersinde anlatilanla yapilabilecegini sanmiyorum ben de. Kisa bir Google arastirmasindan sonra bunu buldum.
    https://betterexplained.com/articles/navigate-a-grid-using-combinations-and-permutations/

Olay zaten A'dan B'ye giden butun yollari bulmak. 2 boyutlu bir dizide bu yapilabilir. Zamani hesaplamaya gelirsek, onun nasil yapilacagini bilmiyorum su an. Bunlar ile yola cikabilirsiniz. Google sizin en yakin arkadasiniz olsun :D

• Son gönderim 24 Mart yazıyor. Gözden kaçmamıştır umarım?

Geçmemişse pm gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 28 Mart 2020; 14:15:39 >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Ya yemin ederim sen nasıl bir kralsın ya, beni tek anlayan sen olmuşsun hocam, Allah razı olsun senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn_akklc76

İlk olarak haddinizi aşmayın!..
    ikincisi daha bunu yapamıyorsan demişsiniz, henüz üni 1.sınıfım. Sizin yaşınız kaç bilmiyorum;
    Fakat belli ki cahil, okumamış birisiniz ki okuyan, kendini geliştirmeye çalışanlara karşı kuyruk acınız, çekememezliğiniz var,
    insanları rencide etmeden düzgünce görüşünüzü belirtebilirsiniz.
    Üçüncüsü düzgünce bir şey sordum yardımcı olacaksan ol olmayacaksan boş yapma, defol!
    parayla ödev yaptırmaya çalışıyorsun. bir bilgisayar mühendisi olarak senin adına utanıyorum. ilerde çalışmak için başvurduğun yerde burada parayla ödev yaptırdığını görseler ne olurdu? veya sana algoritmik soru sorduklarında para uzatıp bunları geçsek dediğinde neler olurdu bir düşün.

sadece probleme yardım istedeydin hiçbir sorun yoktu fakat "Yapacak kişiye ücreti neyse verebilirim, yeter ki hallolsun" dersen burada insanlar seni sonuna kadar haşlar ve bunu da hakediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 28 Mart 2020; 14:32:41 >

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    Sizin akli dengeniz yerinde mi ya, sadece yardım istedim, sadece yardım! Gerekirse yardım edecek kişi para ile yardım edecekse onu da vermeye razıyım dedim. Çünkü benim için önemli olan bi ödevdi. Ayrıca benim adıma utanmana gerek yok kardeşim sen kendine bak yeterli!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

parayla ödev yaptırmaya çalışıyorsun. bir bilgisayar mühendisi olarak senin adına utanıyorum. ilerde çalışmak için başvurduğun yerde burada parayla ödev yaptırdığını görseler ne olurdu? veya sana algoritmik soru sorduklarında para uzatıp bunları geçsek dediğinde neler olurdu bir düşün.

sadece probleme yardım istedeydin hiçbir sorun yoktu fakat "Yapacak kişiye ücreti neyse verebilirim, yeter ki hallolsun" dersen burada insanlar seni sonuna kadar haşlar ve bunu da hakediyorsun.

Alıntıları Göster
    sizin meslek ne ? bu sektörde selam almak bile parayla. dediğin gibi sadece probleme yardım iste ücreti karşılığında yardım ederim derler çok biliyorlarmış gibi. adamın onu demesinde bir şey yok son çare gerekirse para veririm demiş. ilerisini sen değil işveren düşünsün belki bu işi yapmayacak.

• YKS bölümünde matematik sorusu sorulunca kimse bu tür cevap vermiyor. Soru ne kadar basit olursa olsun yardım ediyorlar. Bu bölümde ise sürekli bir aşağılama var.
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında soru da o kadar söyledikleri gibi basit de değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 28 Mart 2020; 14:27:59 >
  • The Coding Trainyoutube
    Coding Challenge 51.1: A* Pathfinding Algorithm - Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=aKYlikFAV4k&list=PLRqwX-V7Uu6bePNiZLnglXUp2LXIjlCdb&index=7&t=0s

Şu video serisinde pathfinding örneği var. Videoya ek olarak senin yapman gereken şey, bulduğun tüm yolları bir diziye atmak.

• Requizm kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama Js ile yazılmış ve çok karışık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 28 Mart 2020; 14:55:30 >
  • Paralı ödev ben de yaptırdım. Mezuniyet sonrası asgarinin 7-8 katı para da kazandım. Boş yapmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes cevap vermeden aklınca dalga geçmiş ama o kadar da kolay bir soru değil aslında 1. sınıf öğrencisi için.
  • Alarak kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle..
    işin komik tarafı herkes kolay dedi ama 1 tane yapabilen yok daha :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.