Şimdi Ara

C Programlama Ödev (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar ödedin ödeve? Ne kaçırdım merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn_akklc76

Sen ne diyorsun kardeşim ya
    Bölümde kalifiye eleman kalmamasıyla bunun şimdi ne alakası var.
    Ne biliyorsun benim hiçbir şey yapmadığımı, illa yardım istemek için proje de eksiklik mi olması lazım?
    Algoritmasını anlamadım, nasıl yapacağımı , ne kullanacağımı anlamadım yardımcı oldu arkadaşlar ben de projemi yaptım işim de halloldu çok şükür, senin gibiler de boş boş eleştirmesiyle kaldı, sizin gibilerin niyeti yardımcı olmak değil sadece eleştirmek, çatacak yer arıyorsunuz.
    Bir de ceza verilmesi gerek diyor ahahah.
    Bakın dalganıza kardeşim, komik olmayın.
    Sen algoritmayı sormamışsın, direkt ödevi burada bize yaptirmak istiyorsun bu kafayla hiç birşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Sen konuyu tekrar oku bence, hangi kafayla bir şey olacağını da senden öğrenecek değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen onlara aldırma. İleride işe başladığında, sen beni gör, ben de seni görürüm.
  • K110 kullanıcısına yanıt
    Ahahah tm knk, unutma ama 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

Bunu yapamıyorsanız mezun olup piyasayı işgal etmeyin zaten bir de para teklif ediyor . Sonra niye ülkede tonla niteliksiz mühendis var .
    İleri seviyede nevroz,aşağılık kompleks,küçük cinsel organ,cinsel yaşamın olmayışı ve çocuklar travmaları sizin gibi arkadaşları bu hale getirdi ve sanal alemde var oldunuz.
  • melezolmayanprens kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık..

Keşke herkes sizin gibi düşünebilse..

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Hakkında söylenenleri tasdikleyen bir yanıt olmuş

Boşverin hocam böyleleri için elinizi klavyeye götürmeye değmez. Bırakın havlasın dursun

• BURDAKİ garip adamlara pek takma.

Paraylada ödev yapmayı çok zor durumda kalmadıysan yapmada.

ben ee 4. sınıf öğrencisiyim.Öncelikle tavsiye veriyim algoritma kavramını çok iyi anla bunu anladıktan sonra çoğu programı kavraya bilirsin.

Şimdi öncelikle deneme yanılma yap en köşenden diğer köşeye gitmeye çalış.her yolunun siyah olduğunu varsay.Sonra kırmızı ve sarıları ekle.Yapamazsan arkadaşlarım var bilgisayarcılar sorarım.Ve sakın buraya konu açma ezilmiş,problemli insaların mühendislere doktorlara salladığı mekan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

BURDAKİ garip adamlara pek takma.

Paraylada ödev yapmayı çok zor durumda kalmadıysan yapmada.

ben ee 4. sınıf öğrencisiyim.Öncelikle tavsiye veriyim algoritma kavramını çok iyi anla bunu anladıktan sonra çoğu programı kavraya bilirsin.

Şimdi öncelikle deneme yanılma yap en köşenden diğer köşeye gitmeye çalış.her yolunun siyah olduğunu varsay.Sonra kırmızı ve sarıları ekle.Yapamazsan arkadaşlarım var bilgisayarcılar sorarım.Ve sakın buraya konu açma ezilmiş,problemli insaların mühendislere doktorlara salladığı mekan
    Dostum sen gerçeklerin farkındasın acilen kaç buradan tek diyeceğim bu zamanla sana da bulaşır buradakilerin huyu.Bunlar tanrının lanetlediği tipler yemin ediyorum Ezikliklerinden adama nasıl sallayacaklarını bilememişler.Benim bir sürü kız arkadaşım oldu burada takıldığım dönemde ful sap kaldım bunların hayat düşünceleri çok yanlış ve farkında olmadan bunlara dönüşebiliyorsun.O dönüşüm gerçekleşmeden toz olalım ben gidiyorum mesela

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun hallettim ödevi.
    Tavsiyeniz için de teşekkür ederim. Daha yeni algoritma çalıştım :)
    Buraya konu açmama konusunda da maalesef ki haklısınız :/

• dgkn_akklc76 kullanıcısına yanıt
    merak ettim atsana:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.