Merhaba . Arkadaşlar işkurun düzenlediği 700 saatlik bilgisayarprogramlama kursuna gidiyorum C# yazılımı görmekteyim. 2 hafta sonra proje haftasına giricez bu iki hafta içerisinde de sql server ile database öğrenicez ve sql ile database de dahil olmak üzere öğrendiklerim kadar yapabileceğim bir proje aramaktayım. Tahmin edeceğiniz gibi bu işte yeniyim.
Hazır bir proje istemiyorum sadece proje ismi verin aklınıza ne geliyorsa ama atıyorum stok takip gibi benzeri programlar önermeyin lütfen ^^
Yardımlarınızı bekliyorum gerçekten çok ihitiyacım var
Teşekkürler !
yardım edebilecek kimse yok mu ?
telefon rehberi yap, yada adres defteri, en basiti budur.
teşekkür ederim ama cok basit bu ^^
daha detaylı bir şey arıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: semihtarik
Merhaba . Arkadaşlar işkurun düzenlediği 700 saatlik bilgisayar programlama kursuna gidiyorum C# yazılımı görmekteyim. 2 hafta sonra proje haftasına giricez bu iki hafta içerisinde de sql server ile database öğrenicez ve sql ile database de dahil olmak üzere öğrendiklerim kadar yapabileceğim bir proje aramaktayım. Tahmin edeceğiniz gibi bu işte yeniyim.
Hazır bir proje istemiyorum sadece proje ismi verin aklınıza ne geliyorsa ama atıyorum stok takip gibi benzeri programlar önermeyin lütfen ^^
Yardımlarınızı bekliyorum gerçekten çok ihitiyacım var
Teşekkürler !
Tarafımca yapılmış açık kaynak projelerhttp://www.baymyo.com adresinde bulunmaktadır. bu siteyi incelersen işine yarayacak projeler bulabilirsin..
Özellikle Child Apprentices Programını incelemeni tavsiye ederim. OOP programıdır sql ile bağlantı kodlarını senin için oluşturur. Stored procedures yazar bunları object ile ilişkilendirir gerekli projeler sitede incelemeni isterim..