Şimdi Ara

C segment dizel-otomatik tercih? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki megane ya da C4 kullanip ciddi problem yasayan var mi? Asla alinmaz dedirtecek turden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancia delta , karizması yeter 54 bin civarı dizel otomatik bırakırlar üstelik 15 bin lira 0 faiz ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 hocam. önce bir test edin ama. ben de mcp li confortunu kullanıyorum çok çok memnunum. mcp konusunda söyleyenenleri sallamayın kendiniz kullanınca göreceksinizki ne öyle çok sarsıntılı ne de başka bir şey. sadece 1'den 2'ye geçerken alışına kadar sarsılırsınız biraz. 2 gün falan sürer araç düşük devirde 2'ye atma eğiliminde 2 gün sonra gaz tepkilerini anlarsınız sıfır sorunla kullanırsınız.
  • C4 test sürüşünü mümkünse iniş-çıkış ve dur-kalk olan bir güzergahta yapmaya çalış Eraycım.

Eğer MCP'nin performansı seni kesiyorsa diğer yönlerden çok güzel bir araç C4.
  • Yorumlar icin tesekkur ediyorum. C4 test edince nihai kararimi veririm heralde.

• Hiç test etmedim ama C4 hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum.
    Özellikle C4 testini( ve hatta diğerlerini de) yaptıktan sonra siz de görüşlerinizi buradan paylaşırsanız foruma güzel bir katkıda bulunmuş olursunuz.
  • hocam geçen yıl c4 aldım.test sürüşünde ilk defa mcp kullanıyordum ve açıkçası yadırgadım.ama aracın diğer özellikleri özellikle konforu,sessizliği ve yalıtımı benim için daha öncelikli idi.neyse uzatmıyalım aldık aracı:)kullanmaya başladıktan 10 gün sonra çok daha az sarsıntısız kullanmayı öğreniyor insan.şu an 1-2 viteste düz vites araçlar ne kadar sarsılıyorsa benim aracımda o kadar sarsılıyor.ayrıca ihtiyaç duyulduğu anlarda manuel müdahale imkanı da var.c4 tavsiye ederin onun dışında megane derim.
  • Dizel otomatikte artık tek adres var > EDC.

Megane 3 + Edc
  • Bugun Coskunla C4 test etmeye gittik ayrica fiyat aldik. C4 test araci gittigimiz 2 bayide de yoktu. Ds4 test aracini da mudur almis gezmeye gitmis nasil is anlamadim. Haftaici tekrar gidip test edebilirim belki.
    eHdi exculisive mcp beyaz renk icin 55.500, metalik renk icin 56.200,
    eHdi confort plus mcp icin 52.000 fiyat aldik.
    Confort plus'in exculisive'den fazla eksigi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Bugun Coskunla C4 test etmeye gittik ayrica fiyat aldik. C4 test araci gittigimiz 2 bayide de yoktu. Ds4 test aracini da mudur almis gezmeye gitmis nasil is anlamadim. Haftaici tekrar gidip test edebilirim belki.

Senin için en iyi ve en sağlıklı karar zaten test sürüşü yapman eray
    Ayrıca nasıl kurumsal firma bunlar müdür almış gezmeye gitmiş

• C4 Excuuslive çok ayrı bir araç , Megane'ı elemeni öneririm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

C4 Excuuslive çok ayrı bir araç , Megane'ı elemeni öneririm .

Nedenlerini söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Hocam iftar vakti geldi , iftardan sonra yazayım .
  • quote:

Bugun Coskunla C4 test etmeye gittik ayrica fiyat aldik. C4 test araci gittigimiz 2 bayide de yoktu. Ds4 test aracini da mudur almis gezmeye gitmis nasil is anlamadim. Haftaici tekrar gidip test edebilirim belki.

hangi bayii hocam bunlar ben de antalya bayiisine gitmiştim eşim çok beğendi diye ds4 almaya sinir olup almamıştım davranışlarına. nasıl kurumsal firma bunlar ya. adamlara bu paket istemiyorum dedim, başkası yok gelmez dediler, test edeyim dedim anahtarı bulamadılar evlere şenlikti. sonra aynı bayiiye c4 sormak için gittim bir ilgi bir ihtimam kalakaldım öyle. günü gününe uymuyor adamların.

• elegance octavia önerirdim ama otomatik istediğinizden dolayı vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Dizel otomatikte artık tek adres var > EDC.

Megane 3 + Edc

Lancia delta
    hyundai i30
    citroen c4
    ford focus
    bu araçların hepsinin otomatikleri gayet iyidir.
    Element uydurmanın alemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

hangi bayii hocam bunlar ben de antalya bayiisine gitmiştim eşim çok beğendi diye ds4 almaya sinir olup almamıştım davranışlarına. nasıl kurumsal firma bunlar ya. adamlara bu paket istemiyorum dedim, başkası yok gelmez dediler, test edeyim dedim anahtarı bulamadılar evlere şenlikti. sonra aynı bayiiye c4 sormak için gittim bir ilgi bir ihtimam kalakaldım öyle. günü gününe uymuyor adamların.

Bende gittiğimde DS5 soedum , geldi ve satıldı dediler . Gelmezmi diye soruyorum bilmiyorum diyorlar . Ankara'da test aracı var diyorum . 90 bin liralık aracın test aracını koyamayız diyorlar . Anlamadım Günlas bayisini .

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Aslında hocam benim yazmamla olmaz kendiniz görmeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

İstanbul cevizlibag'da citroen KAR bayisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

elegance octavia önerirdim ama otomatik istediğinizden dolayı vazgeçtim

Bu kez otomatige heves ettim hocam, istedigim gibi bir otomatik bulursam alicam yoksa duz vites mecburen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.