Şimdi Ara

C Segment Kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir yıldan fazla binmiş biri olarak; kalitesiz malzeme, insanı deli eden trim sesleri, kötü yalıtım bu önemli kriterlerden dolayı sattık ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aderinkaya

Bir yıldan fazla binmiş biri olarak; kalitesiz malzeme, insanı deli eden trim sesleri, kötü yalıtım bu önemli kriterlerden dolayı sattık ;)
    :(((
    Benimde accent ten sonra almayı düşündüğüm arabaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Nazar etme ne olur çalış seninde olur.
  • Üçü de sorunlu motorlar. Araçlar güzel(Megane hariç) ama motorlar başa bela olur. Astra K hiç tutmadı zaten bir 1.4T olursa satarken saç baş yollarsin.

• 140 bine ne renosu ne astrası kafayımı yediniz 2013 model 100 binde bir audi a3 yada bmw1 al geç yani. İllaki astra alıcaksan 2013 1.4 T sport paketleri 100 lira falan o olabilir fazla para vermeye gerek astraya.
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    H ve J kasa astra lar ile K kasa arasında ki farkı bilmeden bence bu yorum yersiz olmuş. Yaşlı premium araçlara binmek pek mantıklı gelmiyor 2010 astra ve 2011 a3 den indikten sonra tekrar aynı yaşta bir arabaya binmek gereksiz bir hamle olur. Olabildiğince düşük km ve genç araç arayışındayım. Renodan vazgeçtim zaten. Kafam octavia, ds5, avensis modellerine gidip geliyor şu aralar.

• Megane 4
    Civic fc 5
    Focus 3 / 3+
    Astra J / K
    Ortalama fiyat 90 bin-130 bin için
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    LSPI sorunu 1.2 Puretechlerde de var.

Benim tavsiyem bu motorların hepsinden uzak durup dizellerine bakılması. Megane diğer iki araca kıyasla çok zayıf. Ya Astra 1.6 dizel alın ya da 308 dizel.

• Kararlıysanız zaman kaybetmeyin :

sıfır km renault MEGANE Sedan 1,3 tce joy 146.900 TL kampanyalı fiyatı var

liste fiyatı 157,900
  • Benim o kadar param olsaydı dizel hb civic alırdım veya focus 3,5 da alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.