Şimdi Ara

C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim sağolun. 308 çevremizce pek tavsiye edilmedi, mahalle baskısı malum Şaka bi yana malzeme kalitesini pek beğenmedik, içine oturduğumuzda çok hoşumuza gitmedi. Arka taraftaki yaşam alanı da yine çok iyi değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 8 Haziran 2016; 21:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azengin kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ön konsoldaki ekranı sevmedim. Klimayı bile ordan ayarlıyosun. 2.el kaygısıda olacak, tekrar hayırlı olsun.

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ikinci el kaygısı da etkili oldu. Malzeme kalitesi derken o ekranı falan da kast ediyorum zaten, büyük ama verdiği kalite hissi düşük geldi. Bu arada sizin rapid spaceback manuel mi yoksa dsg mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 8 Haziran 2016; 21:24:20 >
    Manuel hocam. Aracımı geçen yıl almıştım şu an satıyorum. İlan süresi bitmek üzere. Yıl sonuna doğru satıp sıfır kampanyalarından faydalanırız belki. Özellikle hondayı bekliyorum. Fiyatı uygun olursa alırım inş.

hayırlı olsun hocam sizin yerinizde olsam golf alırdım.garanti uzattınız değil mi ? dsg'den sakata gelmeyin bir de 122 lik mi 140 lık mı?
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    Evet uzatmayı planlıyoruz. Araç henüz Ankara'ya ulaşmadı, sadece kaporayı verdik. Satış işlemlerini gerçekleştiririken yapmayı düşünüyoruz. Şu anda zaten 125'lik ve 150'lik motorlar satılıyor, 122 ve 140 yok. Biz 125'lik aldık.

• Evet arkadaşlar araç bayiye ulaştı, dün gidip baktık araca. Kısmetse vergi, plaka vs işlerden sonra salı günü teslim alacağız aracı. Biraz SS'le konuyu destekleyelim.

C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi C Segmenti Otomatik Hatchback Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 17 Haziran 2016; 8:34:15 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.