Şimdi Ara

c serisi extra donanım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ancak bazı extra donanımlar için görüşünüzü almak istedim;

- boya: metalik obsidiyan siyah mı? yoksa opak siyah mı?
    ben araba rengini siyah seçeceğim için ziebart'a ultragloss dış boya koruma zaten yaptıracağım. bu sebeple alacağım arabanın metalik veya opak olması ziebart ile berarber görünümde ne farkeder?
    extradan metalik siyah farkı ödemeye değermi?

- iç döşeme : clc'de suni deri+kumaş karışımı döşeme standart. bende arabanın içi ferah gözüksün diye alpaka gri'yi düşünüyorum.
    ikinci tercihim ise dış boya gibi siyah...
    acaba alpaka gri çok kir tutarmı, siyaha göre bir dez avantajı olur mu?
    uzun vadede düşününce size siyah mı? alpaka gri mi?

- ısıtmalı koltuklar : hiç ısıtmalı koltuk kullanmadım. sizce gerçekten bir gereklilikmi? ne kadar faydası var? kaloriferi açınca ısınmıyormuyuz gibi komik bir soru geliyor aklıma ama... hiç kullanmadım ki... ne dersiniz ?
    extra paraya değer mi?

- far sistemi : extaradan Bi-Xenon far sistemine para versemmi diye düşünüyorum. yine hiç tecrübem olmadığı için size soruyorum. hele birde viraj açılı olanı var? ayrıca muayenede bu xenonlara sorun çıkarıyorlarmı, orjinal olsa bile ?
    xenon far sistemi sizce 2.000-3.000 euro farka değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdrturkiye -- 29 Nisan 2009; 13:59:45 >

• xenonu kesin al gece önünü gündüz gibi görmek varken. muayenede ne sorun çıkacak araba fabrikasyon üretim. koltu ısıtmada ne kadar gerekli? hani cabrio olsa belkide bi compact coupe için gerek yok bence
  • yanlız 1600 cc henüz yok...ama banada yakında gelir gibi geliyor...eski kasasındada 1600 cc avrupada cıkmıştı ama tr ye getirmemişleri...
    obdisiyan siyah daha şıktır parlaktır...
    iç döşeme açık renk mercedese yakışır..herzaman ferahlıktan yanayındır...ama tabiki temiz ve titiz kullanılması lazım
  • mercedes sahibi olarak bi-xenon'u kesinlikle tavsiye ediyorum.diğer arabam getz'e binince karanlıkta kaldığımı hissediyorum.mercedesin bi-xenonunu tek geçerim.
    koltuk ısıtma kışın oldukça iyi oluyor.arabam aslında çabuk ısınmasına rağmen konfor ve rahatlatıcı bi etki olarak koltuk ısıtmayı kulanıyorumtavsiye edilir.ben olsam bi de koltuk soğutma da ekletirim
  • test sürüşü yapmışsınızdır umarım, 80-85 milyara şoförsüz 1500 kilo, 129 beygir benzinli araba almak merso bile olsa çok mantıklı değil. 12 milyar daha verin C180 Blue Efficiency alın, 156 beygir ve daha şık görünümlü, mis gibi. :)
  • arabanin koltuklari komple deri olmuycaksa pek sorun etme isitmail koltuklari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.