Şimdi Ara

C sınıfı 40-45 bin arası sıfır dizel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C sınıfı 40-45 bin arası sıfır dizel araç olarak ne tavsiyes edersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: fethimmutlu

C sınıfı 40-45 bin arası sıfır dizel araç olarak ne tavsiyes edersiniz...

Para yerine beklentilerinizi yazsanız daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_

quote:

C sınıfı 40-45 bin arası sıfır dizel araç olarak ne tavsiyes edersiniz...

Para yerine beklentilerinizi yazsanız daha güzel olur.

c sınıfı bir araç benim beklentilerimi fazlasıyla karşılar..Yeterki fiyat aralıgı bu olsun...

Focus,Astra,Megane3,Toyota,Mazda3,jetta vs dışında dogru düzgün bir araçta aklıma gelmiyor açıkcası dizel o fiyat aralıgında..
  • Performans,konfor,yol tutuş,az yakması,parça ucuzluğu,araç uzun süre mi kullanılacak kısa süre mi?
  • quote:

Performans,konfor,yol tutuş,az yakması,parça ucuzluğu,araç uzun süre mi kullanılacak kısa süre mi?

Bunları 40-45tl verebileceğim her araçta bana yeterli tatmini saglayacaktır..Parça ucuzlugu vs önemli değil ortalama birbirine yakınlar zaten..sonucta hangi dizel olursa olsun ortalama en fazla 1lt/100km oynar yakıtta..
  • Toyota Corolla D4D veya 2.el Jetta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Toyota Corolla D4D veya 2.el Jetta.

Evet ben de bunların arasından e sınıfı olan Jetta'yı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Performans,konfor,yol tutuş,az yakması,parça ucuzluğu,araç uzun süre mi kullanılacak kısa süre mi?

Bunları 40-45tl verebileceğim her araçta bana yeterli tatmini saglayacaktır..Parça ucuzlugu vs önemli değil ortalama birbirine yakınlar zaten..sonucta hangi dizel olursa olsun ortalama en fazla 1lt/100km oynar yakıtta..

e o zaman neden soruyorsun kardeş hangi araç diye anlamadım ben ne alaka?
  • beklentilerini söylememişsin ama, uzun kullanırım hemen satmam diyorsan mazda 3 derim hem kullanımı keyiflidir focus altyapısına sahip.

ama alır biraz biner satarım sonra keyfime bakarım diyorsan corolla al yeni makyaj da gördü zaten alınması en mantıklı zamanı şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asusabi

quote:

quote:

Beklentilerimi hepsinin karşılayacagını belirttim...Ne almam daha mantıklı olur gibi sorayım daha açık olur..Megane renault verilmez o kadar para gibi geliyor bana 42000tl,Toyota corolla makyaj görsede her zamanki gibi tipsiz bir arac üretmiş yine,auris olabilir gözümde,Focusta çok şık,en şıkları mazda 3 fiyatı 46bintl..Jetta sanırım daha pahalı...astra 1.3 dizel iyi bir tercih olabilir..Valla baskada bu aralıkta dizel c sınıfı araç aklıma gelmiyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asusabi

quote:

quote:

Beklentilerimi hepsinin karşılayacagını belirttim...Ne almam daha mantıklı olur gibi sorayım daha açık olur..Megane renault verilmez o kadar para gibi geliyor bana 42000tl,Toyota corolla makyaj görsede her zamanki gibi tipsiz bir arac üretmiş yine,auris olabilir gözümde,Focusta çok şık,en şıkları mazda 3 fiyatı 46bintl..Jetta sanırım daha pahalı...astra 1.3 dizel iyi bir tercih olabilir..Valla baskada bu aralıkta dizel c sınıfı araç aklıma gelmiyor..

Megane ve corollayı iyi incelemeni tavsiye ederim uzun kullanırım hemen satmam diyorsanda bu 2 aracın yanına mazda 3 üde ekle jettaya gelirsek oda güzel araba ama kasa değiştirirse yazık olur ve o paraya jetta diğer araçlara göre çok çok boş kalır

• Varmı başka tavsiye edebileceginiz arkadaşlar..
  • Bravo Multijet
  • 2. el az km. yapmış Volvo S40 alınabilir.
    Bir dönem kullandık tatmin edici bir araç. Tavsiye ederim.
    İlla ki 0 olacaksa ve sedan olması şart değilse ben de Fiat Bravo Multijet derim. İçiyle, dışıyla, motoruyla güzel bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Üye -- 1 Temmuz 2010; 16:07:39 >
  • 120'lik donanımlı bir Bravo Multijet alabilirsiniz o fiyat aralığında..Bence bakın araştırın mutlaka ilginizi çekecek bir Bravo bulacaksınız..

Eğer marka takıntınız yoksa Peugeot 308'de düşünebilirsiniz..
  • Bravo 1.6 multijet 120ps çok iyi bir seçim olacaktır.
  • ford focus alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: br@yn

Bravo 1.6 multijet 120ps çok iyi bir seçim olacaktır.

+1
  • toyota auris comfort extra+ park sensörü için 40.250 istemişler. Bence en mantıklısı bu. Ama comfort plus alın, daha donanımlı ve espsi var. 41-42bine alabilirsiniz diye düşünüyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41006651/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.