Şimdi Ara

c sınıfı sedan tavisyesi max 75000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus titanium kesinlikle yakınımda var kendisi çok memnun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

quote:

Daha uzun garanti.
    Daha ekonomik yakıt.
    Daha sorunsuz bir araç.
    Daha titreşimsiz bir araç.
    Kısmen daha sessiz bir araç.
    Daha geniş bir araç.
    Daha konforlu bir araç.
    Bakımı daha ucuz bir araç.
    Genel olarak böyle civic in focusa göre artısı.

Evet garantisi daha uzun yalan mı kanıtla ?
    Lpg dizelden daha ekonomik yalan mı ?
    Civic daha sorunsuz yalan mı kanıtla ?
    Benzinli araç dizelden daha titreşimsiz buna yalan diyorsan bişi demiyorum!
    Motor sesi konusunda civic daha sessiz yalan mı ?
    İçi daha geniş yalan mı ?
    Konfordan kastımı zaten açıkladım.
    Benzinli bakımı dizelden daha ucuz yalan mı kanıtla ?
    Şimdi soruyorum o hepsi palavra diyen arkadaşa neye göre palavra diyorsun ?
    Açıkla da bizde bilelim!

Arkadaşım alınma o eleman birşey bildiğinden yalan söylüyorsun diye yazmıyor. Elemanın hobisi forumlarda alman araçları harika japon araçları tü kaka yazmak. Senin gibi her iki aracı test edip yazan insan sayısı da çok az. Bende senin gibi şu şu araçlara bindim test ettim diyorum, verileri paylaşıyorum bunun gibi boş boş forumda atıp tutanlar gelip "japonlar çöp almanlar harika araç yapıyor yauuw" diyor olay bitiyor.

Çok güldürdün beni birbirinizi iyi şişiriyorsunuz japon seviciler sizi
    Forum forum gezmem neden yalan söylüyorsun ama fanboyluk yapanlar ve haksız yere bir diğerine küfredenler oldu mu yazamadan duramam.
    Bir diğeri Ford Alman markası değildir öğren lütfen. Eski paylaşımlarımda vw sevicilerine de çok laf ettim bak öğren. Hiç bir markayı da övmedim kanıtlayamazsın iftira edip kaçmakla olmuyor bu işler. Öneri isteyen arkadaşın seçeneğinde olan araçları kulanmış biri olarak sizler tarafından yanlış yönlendirilmesi ne kadar çirkinse benim de size karşı çıkmam bir zorunluluktur buna verdiğin tepki de tam bir saygısızlık örneği yazık ki senin gibiler çok var forumda. İnsanları yanlış yönlendirmeye hakkınız yok.

Dostum madem birşeyler biliyorsun bizim yazdıklarımızın aksini kanıtla da biz de tamam diyelim.Bizim yazdıklarımıza yalan,palavra diyorsun ama aksini idda edemiyorsun.Birilerine sataşmak yerine "yazdıklarına katılmıyorum o konuda bu araç o araçtan daha başarılı..." gibi konuya yardımcı olmayı tercih edebilirsin.Bilmem anlatabildim mi!

Kanıtları sunayım sana
    Focus 3 ve özellikle 3,5 her model civic'ten konfor bakımından üstündür sadece arka diz mesafesi konforlu göstermez bir aracı. Konfor da bir aracın yol sesi, motor sesi, rüzgar sesi gibi gibi bir çok etmen söz konusudur bunların hepsinde focus üstündür civic'ten özellik makyajlı focus 3 dizel'in bile motor sesi benzinli civic'ten daha az kabine sızar motor sıcakken. Keşke focus'u deneyimleyip yorum yazsaydın. Sadece arka diz mesafesinin iyi olması daha başarılı kılmaz bu aracı.

• öncelikle focus, daha sonra golf.
    o bütçeye c sınıfı için ikisinin dışına çıkmazdım.
  • Ha bu arada civic sahibi değilim zaten imzadan da belli ve civic i pek sevmem.Ama yazdığımız noktalarda civic daha başarılı aracı sevmiyorum diye de yalan yere kötüleyecek değilim.
    Ha benim o kadar param olsa civic in yüzüne bakmam çünkü bana uygun bir araç değil alacağım araç kesinlikle focus titanium olur.
    Şimdi neden civic i destekliyorsun diyeceksin çünkü konuyu açan arkadaşa civic daha uygun bir araç ya da en azından ben öyle düşünüyorum.
    Her konuya kendi kullandığım ya da sevdiğim aracı tavsiye etmem tavsiye isteyen kişinin kriteri neyse ona göre araç tavsiye ederim.

• Manuel Octavia ya da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ha bu arada civic sahibi değilim zaten imzadan da belli ve civic i pek sevmem.Ama yazdığımız noktalarda civic daha başarılı aracı sevmiyorum diye de yalan yere kötüleyecek değilim.
    Ha benim o kadar param olsa civic in yüzüne bakmam çünkü bana uygun bir araç değil alacağım araç kesinlikle focus titanium olur.
    Şimdi neden civic i destekliyorsun diyeceksin çünkü konuyu açan arkadaşa civic daha uygun bir araç ya da en azından ben öyle düşünüyorum.
    Her konuya kendi kullandığım ya da sevdiğim aracı tavsiye etmem tavsiye isteyen kişinin kriteri neyse ona göre araç tavsiye ederim.

http://www.dailymotion.com/video/xs4i7g_karsilastirma-ford-focus-vw-jetta-honda-civic_auto
    Al kardeş ben anlatamıyorum sana belki bu karşılaştırmadan bir şeyler anlarsın...

• Jetta 1.4 Tsi Comfortline. Kar edersiniz

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Benim söylediklerimin aksinde ne var bu testte ?

• quote:

Benim söylediklerimin aksinde ne var bu testte ?

Allah akıl versin inadına mı yapıyorsun?
    Günlerdir demiyor musun civic daha konforlu diye? En konforsuz araç civic işte karşılaştırmada da...
  • tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Lütfen benim civic in konforu hakkında yazdıklarımı tekrar oku
    Süspansiyon ve yalıtım konusunda değil; genişlik, ferahlık, baş ve diz mesafesi,kullanım kolaylığı yani ön konsolu kullanım kolaylığı ve artı olarak süspansiyon daha yumuşak olduğu için düz yolda daha rahat gelir insana ama darbe emişi konusunda focusdan daha iyi değil.

• quote:

Süspansiyon ve yalıtım konusunda değil; genişlik, ferahlık, baş ve diz mesafesi,kullanım kolaylığı yani ön konsolu kullanım kolaylığı ve artı olarak süspansiyon daha yumuşak olduğu için düz yolda daha rahat gelir insana ama darbe emişi konusunda focusdan daha iyi değil.

Diz mesafesinin daha iyi olması onu daha konforlu hale getirmez onca konforu etkileyen kriter varken sadece birinde üstün olmakla kazanan olunmaz. 5-1 yenilip ben kazandım diyemez kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

Diz mesafesinin daha iyi olması onu daha konforlu hale getirmez onca konforu etkileyen kriter varken sadece birinde üstün olmakla kazanan olunmaz. 5-1 yenilip ben kazandım diyemez kimse.

Allah için benle muhattap olma idrak yollarında mı sorun var içip içip buraya mı geliyon anlamadım.
    Tamam focus kral her yönden üstün oldu mu ?

• En sert süspansiyonlu ve en düşük yalıtıma sahip yani en konforsuz sürüş deneyimi sunan arabayı almış ama öyle bir anlatıyor ki sanırsın ki mercedes e serisi

Elin testiyle gerdeğe girilmez diye bir söz var. Testte esp kapalı iken jetta neredeyse takla atacaktı ama eleman yola çok iyi tutunuyor diyor Şimdi o eleman testte jetta yol tutuyor dedi diye gözümüzede mi inanmayacağız? köy yolunda jetta kullandım kayık gibi öne arkaya sallanmaktan virajdan dönemeyecek uçup gidecez sandım. Ses yalıtımı da benim araçtan kesinlikle daha iyi değildi. Yani bu tip ticari yayınlara çok da güvenme git bir civic ile test sürüşü yap hiç sanmıyorum ama belki o zaman ne demek istediğimizi anlarsın.

• Beyler zam oldu herbirine sanki ya elegance eco LPG siz 76 küsür oldu Yarın bayiye gidecektik sizce ucuzlar mı

• Eğer arka diz mesafesi ve bagaj hacmi sorun olmayacaksa Ford Focus 1.6 TDCi Titanium alınabilir. Pazarlıkla 75'e verirler sanırım. Olmazsa 72'ye Style paket alırsınız.

http://www.arabalar.com.tr/ford/focus/2015/1-6-tdci-titanium
  • Honda da karar kılmıştık ama olmayacak galiba pazarlık deneriz. Olmazsa Dediğiniz Seçenek en mantıklısı

• Bütün araçlara zam geldiği için hangisini alırsanız alın zamlı fiyattan almak durumundasınız. Elegance eco sizi aşıyorsa premium eco alabilirsiniz. Güzel bir pazarlık ile zamsız fiyata yakın alabileceğinizi zannediyorum. Bu ortamda kararsız kalıp bekledikçe yeni zamların gelme olasılığı artar.

• premium da birkaç aradığım özellik yoktu elegance daha iyi gibiydi arkadaşlar kafanızı çok şişirdim ama takas seçeneğini de konuşacağız bizim araba üzerinden blue nun fiyatı 42000 olarak düşünsek dizel 60000 de servis bakımlı aradaki fiyat sizce ne olmalı. yani cebimizden ne kadar çıkmalı ya da fiyat alacak olsak elegance eco için tahminen ne kadar olmalı son zamanlarda fiyat alan var mı?
  • Elegance ile premium arasında 3 tane fark var. Xenon farlar, ısıtmalı koltuklar ve sunroof. Ben sıcak bir iklimde yaşadığım için özellikle premium tercih etmiştim.

Eco olmayan model ile arada 3 bin TL fiyat farkı var. Yeni zam yapıldı ama artık tüpte fiyata dahil diyorlardı. İsterseniz bayiyi arayıp onu da bir sorun.

Hondanın sitesinde de şu ibare bulunuyor.

"LPG sistemli modellerde, araç satış fiyatına LPG kiti, kit montaj işçilik bedeli ve sızdırmazlık testi ücreti dahil olup aracın TUVTÜRK'de yapılacak ilk muayene ücreti ile tescil sırasında ödenmesi gerekli Araç Trafik Tescil Müracaat ve İşlem formu bedeli fiyata dahil değildir."
  • Octavia tsi 1.4 150 hp kaçar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.