Şimdi Ara

c sınıfı sedan tavisyesi max 75000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhabalar bu aralar araç almayı düşünüyoruz çok acelemiz yok uygun anı bekleyebiliriz bütçe olarak 72 73bin lira zorlayabilirsek en fazla 75 e kadar çıkabiliriz. şuan elimizde siyah içi bej 60000 binde accent blue var onu satıp ya da takas a verip almayı planlıyoruz. şimdi istediğim ve accent te bulamadığım şeyleri sıralamak istiyorum.

1-araç 0 olacak 2. el olarak 0 a yakın hatasız olursa düşünebilir babam ama kandırabileceğimi pek sanmıyorum ve 2. el de önemli bizim için satarken.
    2-kesinlikle manuel düşünüyor.
    3-accent blue malum performans açısından çok geri bir araç değildi alacağımız araç da bizi üzmesin istiyoruz.
    4-yakıt ekonomisi çok fazla ön planda olmasa da dizel lpg ön planda benzinli olarak birtek 1.4 tsi olabilir o da ocağa incir ağacı dikmezse
    5-accent i ilk aldığımızda arka süspansiyonlar çok yumuşaktı virajlarda arka da kayıyordu hafif serviste garanti kapsamında değişti bu sefer de çok sert oldu bütün çukur tümsek içerideydi o ayar iyi olmalı.
    6-Donanım olarak tam anlamıyorum bu işlerden ama ufak tefek şeyleri severim ben babam pek umursamaz full e yakın olursa iyi olur

bu durumda honda civic elegance eco vw jetta 1.4 comfortline (1.6 tdi comfotline pahalı galiba inerler mi bilmiyorum) toyota corolla 1.6 advanced (lpg uygulanacak) ford focus 1.6 tdci titanium (bu da pahalı galiba inerler mi bilemem) opel astra 1.4 t lpg veya 1.6 dizel arasından ne önerirsiniz? aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum iyice araştırmak istiyorum gözden birçok şeyi kaçırabilirim bu yüzden sizlerden yardım istiyorum.

• Toyota Avensis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Toyota Avensis

2. el derdimiz olmasa çok beğendiğim bir araç ama 2. el durumu korkutuyor biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR0XT

quote:

Toyota Avensis

passatin tek ve en alinasi paketi 1.4 Tsi trendline ozaman :)

• Lpg olacaksa Civic elegance
    Benzinli binilecekse tsi jetta
    Dizelse astra ve focus arasında test et karar ver focusun içi asyraya göre biraz dar.
    Tsi yakıt yönünden basmassan çok ekonomik olur basarsan da yakıta acımaz ama genelde kimse altında o kadar güç varken basmadan duramıyor.Büyük ihtimal sizde basarsınız ve yakıt yönünden üzebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cansu-auto-dan-sifir-hemen-teslim-ford-focus-1.6tdci-style-227568627/detay

Aracın Sıfırı 72 bin tl ilandaki gibi metlik renkle alırsan 74 oluyor bi düşün derim
  • quote:

quote:

quote:

Toyota Avensis

passatin tek ve en alinasi paketi 1.4 Tsi trendline ozaman :)

çok boş değilse dediğim araçlara göre düşünülebilir. gidip her birine test sürüşü planlıyorum zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insignia 1.4t+lpg edition elegance+stil paket 60 bin civarına alınabiliyor. Mutlaka düşünün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Lpg olacaksa Civic elegance
    Benzinli binilecekse tsi jetta
    Dizelse astra ve focus arasında test et karar ver focusun içi asyraya göre biraz dar.
    Tsi yakıt yönünden basmassan çok ekonomik olur basarsan da yakıta acımaz ama genelde kimse altında o kadar güç varken basmadan duramıyor.Büyük ihtimal sizde basarsınız ve yakıt yönünden üzebilir.

benim sıram zaten yazdığım gibi civic ilk sırada tercihler arasından jetta ile çok performans farkı olur mu? tsi dan korkum 9 10 litreleri bulması çok fazla basan birisi değilim normalde sakin kullanırım adana içi trafik üniversite trafiği genelde yoğun olmuyor uzun yol gibi eğer öyle ise ilk sıraya jetta yı alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikeles

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cansu-auto-dan-sifir-hemen-teslim-ford-focus-1.6tdci-style-227568627/detay

Aracın Sıfırı 72 bin tl ilandaki gibi metlik renkle alırsan 74 oluyor bi düşün derim

bu style en boş olan mı yoksa orta pakte mi tam bilmediğim için soruyorum eğer donanım iyi ve 115 beygirlik olansa gayet iyi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kkolds

Insignia 1.4t+lpg edition elegance+stil paket 60 bin civarına alınabiliyor. Mutlaka düşünün derim

bu araca da bir ara baktım fakat yine v2. el korkusu ayrıca opelin beygirleri ve aktarımı biraz problemli gibi araç ağır çünkü accent bastığımda arada yapıştırıyordu koltuğa bunda performans problemi olur mu ben sakin kullanırım arada basmak isterim babam genelde performanslı kullanır kardeşimle beraber o yüzden performans önemli gibi
  • Performans yönünden tsi civic den daha başarılı özellikle yokuşlarda farkı anlarsın.Yakıt yönünden net birşey diyemeyecem tavsiyem bi vw formunu yokla gel.Bu arada 75 bin tl ye comfortline yerinehighline de alabilirsin.

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cansu-auto-dan-sifir-hemen-teslim-ford-focus-1.6tdci-style-227568627/detay

bu style en boş olan mı yoksa orta pakte mi tam bilmediğim için soruyorum eğer donanım iyi ve 115 beygirlik olansa gayet iyi duruyor

Orta donanım 115 lik olandan hocam özellikleri yeterince var far sensörü, yapmur sensörü, kararan dikiz aynası, hız sabitleyci,hız limitleyici karartılmış, arka camlar gibi bende nasip olursa seneye kendi aracımı satıp bundan almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

Style orta paket ve bu fiyata kesinlikle alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevaplar için teşekkürler ilk mesajda eklemeyi sorunsuzluk ta önemli ayrıca bakım masrafları da önemli dizel olursa focus yol tutuş ve estetik açıdan önce lpg ile de civic. jetta yakıt konusunda baya bir araştırma istiyor
  • quote:

cevaplar için teşekkürler ilk mesajda eklemeyi sorunsuzluk ta önemli ayrıca bakım masrafları da önemli dizel olursa focus yol tutuş ve estetik açıdan önce lpg ile de civic. jetta yakıt konusunda baya bir araştırma istiyor

Sorunsuzluk bakım masrafları diyorsan ilacıniz civic.Bu arada tam anlayamadım ama civic yol tutuş konusunda iddialı değil estetik ise göreceli.

• quote:

Toyota Avensis

Avensis d segmenti
    75e Focus titanium alınır mis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 28 Ağustos 2015; 21:29:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

cevaplar için teşekkürler ilk mesajda eklemeyi sorunsuzluk ta önemli ayrıca bakım masrafları da önemli dizel olursa focus yol tutuş ve estetik açıdan önce lpg ile de civic. jetta yakıt konusunda baya bir araştırma istiyor

Sorunsuzluk bakım masrafları diyorsan ilacıniz civic.Bu arada tam anlayamadım ama civic yol tutuş konusunda iddialı değil estetik ise göreceli.

LPG'li Civic focus dizel e göre artısı ya da eksisi ne olur

• Kriterlerinize göre eco civic alın. 6 yıl garantili binin.

• Daha uzun garanti.
    Daha ekonomik yakıt.
    Daha sorunsuz bir araç.
    Daha titreşimsiz bir araç.
    Kısmen daha sessiz bir araç.
    Daha geniş bir araç.
    Kısmen daha konforlu bir araç.
    Bakımı daha ucuz bir araç.
    Genel olarak böyle civic in focusa göre artısı.
    Eksi olarak
    Daha kötü yol tutuş
    Daha kalitesiz
    Daha albenisiz
    Daha donanımsız
    Daha çok yol ve rüzgar sesi
    Daha zevksiz sürüş
    Daha kötü bir tasarım
    Yüksek hızlarda daha güvensiz

Edit: Eksilerini yazmayınca hondacı oluyoz yazayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 1 Eylül 2015; 19:56:33 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.