Şimdi Ara

Güncel piyasa 100 bin tl c sınıfı dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncel fiyatlardan örnekler vererek 100k 0-5 yaş aralığında dizel c sınıfı önerisi alabilirmiyim bir çok kullanıcıda bu fiyatlarda farklı farklı başlıklar açıyor sürekli ama 1 haftada bile fiyatlar 5-10 bin tl oynuyor araya giren nispeten uygun fiyatlı araçları 7-24 alsat yapan kişiler yada galericiler 1 saat içinde kapıyor 2 gün sonra üstüne ekleyip tekrar ilana çıkarıyor bu işin takibi nasıl olur sarı site harici güvenilir yerler nerelerdir bütçemize göre araç bulamamaktan sıfırlara yönelsek onlarda uçmuş durumda 150 bin tl den aşağı en baz en boş donanım c sınıfı bile yok neredeyse.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    0-5 yaş değilde 2011-2012 model dizel manuel megane 3 dynamique bulabilirsin o bütçeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 26 Ağustos 2020; 18:19:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egea 1.3 mj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pert egea bulabilirsin. Onun yerine sıfır. 1.4 fire almak daha mantıklı

• Bulamazsın 2011 - 2012 temiz bulursan kaçırma
  • Egea al sıfır

• Yakın zamanda egea 1,3 dizel araç araştırması yaptım. 2. el 2016 model 100 bin km civarında bulabilirsin.
    Daha dün 2017 model, 2018 çıkışlı 55 bin kmde egea baktım. Satıcı aracı 1 ay önce aldığı için şüphe ettim ve almaktan vazgeçtim.
    İlk sahibi şirketmiş, km orjinal olmama ihtimali yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Sıfır dizel egea fiyatları adamın bütçesinden çok fazla.
  • Giuletta olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Giuletta olabilir
    temizleri 125 den başlıyor :(
  • yaş kriterinden dolayı o fiyatlara 1.3mjet egea yada 1.6 dizel accent blue bakılabilir. akla ilk gelenler bunlar.
    @Konu Sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Ağustos 2020; 23:47:48 >
  • Ben 130-140 gibi o aralıkta istediğim gibi dizel otomatik bulamadım. 100 e manuel bile bulunmaz.

Benzinli egea urban sıfır fiyatına yazıl 115 gibi galiba fiyatı easy 105 oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Ben 130-140 gibi o aralıkta istediğim gibi dizel otomatik bulamadım. 100 e manuel bile bulunmaz.

Benzinli egea urban sıfır fiyatına yazıl 115 gibi galiba fiyatı easy 105 oldu.
    ya aklıma geldi 106.500 liste fiyatı var internette bayiiler biraz daha düşer aça tek sıkıntı 1.4 fire atmosferik benzinli şehir içi 10-11 litre görenler var demişler rodaja kadar mahfeder beni + yıllardır dizel araç kullandım turboya alışınca arıyor insan benzinle yapamam ben
  • Hiç sevmediğim bir araç olsa da bu fiyata C sınıfı dizel alabileceğin en mantıklı araç Fluence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Hiç sevmediğim bir araç olsa da bu fiyata C sınıfı dizel alabileceğin en mantıklı araç Fluence.
    benimde hiç sevmediğim :) şirket aracı olarak kullandım edc dizel otomatiğini ayağının altından kayacak gibi virajlarda yalpalıyor araç
  • bütçen hem c sınıfı hem de dizel araç için biraz düşük. daha doğrusu piyasa yüksek. ya b sınıfı dizel ya da c sınıfı 10 yaşında dizel bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

bütçen hem c sınıfı hem de dizel araç için biraz düşük. daha doğrusu piyasa yüksek. ya b sınıfı dizel ya da c sınıfı 10 yaşında dizel bakacaksın.
    evde iş yerinde sürekli sarı site açık takipteyim ama ilana girer girmez anında kapıyorlar aciliyeti olan adam zaten piyasaya göre uygun yazıyor iş denk getirmek biraz şans kısmet işi galiba bütçemin çok kötü olduğunu düşünmüyorumda dediğiniz gibi anlamsız derecede piyasa oynak şu sıralar
  • Egea 1.3 mjet - urban -urban plus bulursan al bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Egea 1.3 mjet - urban -urban plus bulursan al bin
    onlara bakıyorum zatende degisen ve boyalılar var 1-2 parça boyalılar bile 110 dan başlıyor
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Keyfi bir seçim değil zaten mecburi seçim hocam şimdi ikinci el en uygun otomatik 150 gibi ceratolar. Crdi var çok yakıyor. Sıfırda araç teslimi ne zaman bilmem ama egea 1.6 mjet 180 gibi fiyatları

100 bine b benzinli turbo araç bulmak daha kolay 0-5 yaşta

En ucuz c segment turbo benzin pulsar muhtemelen 110-130 bandı 1.2T cvt vites sıfır satışları durdu. 2016-2017 bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.