Şimdi Ara

Güncel piyasa 100 bin tl c sınıfı dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O paraya bulacağın dizel aracın km'si 150bini geçer. Sonrasında da masraf çıkartmaya başlar. O fiyat aralığında benzin lpg baksan BENCE daha iyi olur.
  • En mantıklı araç Citroen C4 tur ama üzerine 10 lira daha eklemen lazım temiz bulman için. Benim eski aracimdir ve bana göre c segmentinin en kaliteli araçlarından biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Durukan

En mantıklı araç Citroen C4 tur ama üzerine 10 lira daha eklemen lazım temiz bulman için. Benim eski aracimdir ve bana göre c segmentinin en kaliteli araçlarından biridir
    1 tane favorimde c4 2013 comfort vardı dizel 96.500 yazılıydı geçen hafta boyasız değişensiz 120 bin km de herif 2 gün sonra 110 a çıkardı aracın fiyatını takipten cıktım vazgeçtim fransız araçlarına kime sorduysam genel olarak 5 yaşından sonra mesafeli bakıyo yada iyi bir expertiz şart diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

1 tane favorimde c4 2013 comfort vardı dizel 96.500 yazılıydı geçen hafta boyasız değişensiz 120 bin km de herif 2 gün sonra 110 a çıkardı aracın fiyatını takipten cıktım vazgeçtim fransız araçlarına kime sorduysam genel olarak 5 yaşından sonra mesafeli bakıyo yada iyi bir expertiz şart diyelim

Alıntıları Göster
    Hala Fransız araçları ile ilgili bu şekil yaklaşan var ise bence bu kişileri dinlemeyin. Yıl 2020 artık.
    Taraflı tarafsız C4 çok kalitelidir ve piyasası çok iyidir. Bulduğunuz araç boyasız degisensiz ise şu an 110 bine almanız çok zor. Geçen hafta 96.000 e koymuş ise bence çok ucuza koyduğunu anlamıştır.
    Bu arada çok ucuZ derken ya kış anlamayın fiyatlar aşırı ötesi pahalı 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Durukan

Hala Fransız araçları ile ilgili bu şekil yaklaşan var ise bence bu kişileri dinlemeyin. Yıl 2020 artık.
    Taraflı tarafsız C4 çok kalitelidir ve piyasası çok iyidir. Bulduğunuz araç boyasız degisensiz ise şu an 110 bine almanız çok zor. Geçen hafta 96.000 e koymuş ise bence çok ucuza koyduğunu anlamıştır.
    Bu arada çok ucuZ derken ya kış anlamayın fiyatlar aşırı ötesi pahalı 😂

Alıntıları Göster
    1 hafta önce 95 e bırakacağı aracı 1 hafta sonra 110 isteyen adamın arabasından hayır gelmez bana diye dusunuyorum gerçi herkes böyle artık ama bu düpedüz al ben yiyemiyorum 15 bin tl sen ye demek gibi birşey buna neden bile bile lades desin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.