Şimdi Ara

c ve d yi her açtığımda solda klasörler araç çubuğu açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuyu umarım doğru yere açmışımdır..
    benim sorunum şu iki gün önce bilgisayara flash belleğimi taktığımda bilgisayar açılıp kapandı. flash bellekte virüs olma ihtimali çok çok yüksek zira okulun bilgisayarlarına taktığım için olasılıktan eminim.. daha sonra d yi açtığımda solda klasörler araç çubuğunun açılmış olduğunu gördüm kapadım işime devam ettim sonra aynı şeyin c de olduğunu görünce bişeyler olduğunu anladım.. bunu yapan autorun virüsü gibi bi virüs olabilir mi yoksa bi ayarla mı oynamam gerekiyor? flash bellğimi de biçimlendiremiyorum zaten o da ayrı bir sorun.. sanırım virüsle ilgilidir.. bu durumu nasıl düzeltebilrim..
    şimdiden teşekkür ederim

• aoutron virüsü genelde sürücüye tıkladığında birlikte aç komutu ile geliyo nahlet bişedir yanlız .... virüs bence ... bende işyerine deepfreeze kurdumm antivürüs programları yavaşlatıyodiye kaldırdım nası olsa deepfreeze var bişe olmaz dedim ama dediğim gibi olmadı bulaştı nası olduysa sonra bayaa bi kasıyo ugraştırıyo adamı
  • evet autron virüsü... bunalıma sokuyor insanı bu virüs... bir zamanlar nod32 bu virüsün katiliydi şimdilerde nasıldır bilemiyorum...
  • ComboFix
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.