Bildirim
C++ Visual Studio Form Application
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan yok mudur ? -
rar dosyası inmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hoca %99 3.parti component kullanmış, projede size o dll gelmediği için açmıyor. -
sdf dosyasını debug klasörlerini silip bakarsın bende açıldı
yanlız proje clr uygulaması gibi görünüyor yine netframework ister düz c# projesi açıp button ekleseydiniz daha kolay olurduclr c++ kurulumu var eğer yüklü değilse bakarsınАлександр ШпакyoutubeVisual Studio 2019 C++ install CLR (live)https://www.youtube.com/watch?v=_8O7yRzpg7k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 11 Mayıs 2020; 20:11:36 >
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 25 Mayıs 2020; 9:25:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
.. -
Hocam amaç masaüstü programlama değil aslında o hocanın isteğini gerçekleştirmek için bir araç. Ders görüntü işleme dersi, fotoğrafları masaüstü programıyla alıp belli işlemler uygulayıp göstermeliyiz ama ben daha başlangıcı yapamadım :/ -
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 25 Mayıs 2020; 9:25:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında derinlerine dalmıyoruz hatta dalmamak için hoca bu formu paylaşıp butonları kodlamayı da gösterdi ama formu açamıyorum açsam gerisi kolay
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Youtube'daki şu video ile yeni bir form açtım. İhtiyacı olanlara da aynısını öneririm.
Bahsettiğim video için tıklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05mete05 -- 12 Mayıs 2020; 2:14:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X