Bildirim
C# windows application web application çevirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Windows Application'ı Web Application'a direkt olarak çeviremezsiniz. Çünkü adı üstünde birisi masaüstü uygulaması diğeri ise web uygulaması. Çalıştırılma şekilleri birbirinden farklı, bunun için Windows application olan projenizi web application olarak tekrar geliştirmeniz gerekiyor. Database sorunuzu anlayamadım biraz daha açıklarsanız o şekilde yardımcı olmaya çalışırım.
Kolay gelsin... -
gizmox webgui diye bir eklenti duydum çevirmek için ama tam olarak çözemedim nasıl yapıldığını ... database ise şöyle olucak ... localhosttaki ve local bilgisayardaki database ortak olup yapılan işlemler aynı database üzerinden kontrol edilicek ... bunu yapabilmem mümkün mü acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: panikli
gizmox webgui diye bir eklenti duydum çevirmek için ama tam olarak çözemedim nasıl yapıldığını ... database ise şöyle olucak ... localhosttaki ve local bilgisayardaki database ortak olup yapılan işlemler aynı database üzerinden kontrol edilicek ... bunu yapabilmem mümkün mü acaba ?
Gizmox WebGui araştırdım sanırım bu projeyi windows application'dan web application'a çevirmeye değilde windows application olarak tasarlayıp web application olarak çalıştırmanıza olanak sağlıyor. Ama o kadar detaylı incelemedim internet ortamında çalıştırmak için hosting şirketinizden full trust yetkisi almanız gerekebilir bunun için ek ücret talep ediyorlar sanırım. Bence en iyisi projenizi web application kullanarak tekrar geliştirmeniz hep sizin kişisel gelişiminize de oldukça katkı sağlayacaktır. Database konusuna gelince, eğer kast ettiğiniz şuysa; internet üzerinde yayınladığım zaman bilgisayarımdaki veritabanını kullansın. ise bunu yapamazsınız hocam internet üzerinde yayınladığınız zaman hostinginiz üzerinde database oluşturmanız gerekecektir.
-
cevabınız için teşekkürler ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X