Şimdi Ara

C# Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. C# ile not defteri yapıyorum. Yardım menüsü altınında Yardımları görüntüle dediğimde. Windowsun not defterindeki gibi not defterine ait yardım ve destek bölümünün açılmasını istiyorum uğraştım ama halledemedim. Bunun bir yolu var mı?

• yardıma tıklanınca ne yapılacak ayrı bir diyalog kutusu mu çıkacak yoksa belirttiğiniz yardım içeriği mi yüklenecek yardım içeriğinin formatı ne
  • Yeni bir dialog penceresi açılmayacak. Not defterine gelip ordan yardıma tıklarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Direk windowsun yardım ve destek bölümünün gelmesini istiyorum
  • Hocam teşekkür ederim yeniyim programlamada.
    Ugrastım ama netice alamadım. msdn'de yazılanları uyguladıgımda bir sonuc alamıyorum.
    Referanslara ekledim instance ınıda aldım.
    Ancak displaycontent kısmında nerenin urlsini yazcağımı çözemedim yardımcı olur musunuz?
  • bişey yazmasanda helpin açılması lazım benim anladığım ne yazarsan o konuyu yardım içinde arar tabiki içerik olarak windowsun kendi yardım dosyası olacak bence siz kendi programınız için yardım dosyasını misal pdf veya chm yapın programa o dosyayı yönlendirin
  • exceldeki bir tabloyu c#'a aktarmak istiyorum ve böyle bir hata alıyorum exceldeki sayfa adı Sheet1 aynısı yani , niye böyle bir şey veriyor ?
     C# Yardım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    13 yıl önce açıldı
    C yardım
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.