Şimdi Ara

C&c generals hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birsürü kes silip tekrar yükledim, google dan araştırdım anlatılanları denedim olmadı.Önce generals i yüklüyorum update yapıyorum sonra zero hour u yükleyip update yapıyorum yine açılmıyor.Oyunlar orjinal 4 cdli olan hem zero hour hem generalsi içeren paket.Orjinal windows 7 64 bit kullanıyorum, fakat sorun 64 bit ile alakalı değil, 32 bitte de aynı hatayı alıyordum.Daha önce vistada da aynı hatayı almıştım fakat nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bir şekilde düzeltmiştim.
    Zero hour u açarken de normal generals i açarkende aynı hatayı alıyorum..
    Bilgisayarımın özellikleri,
    phenom 2 955
    sapphire 5850 1GB
    4gb hi-level ddr3 1333 mhz ram.

Rahat çalışması gerekir.

Aldığım hata,

C&c generals hata
    Bunu nasıl çözebilirim çok özledim generalsi

Şimdiden teşekkür ederim.

Birde oyunu windows xp servis paket 2 ye ayarlamassam bu hatayı bile alamıyorum, mavi yer geliyor 2sn sonra kapanıyor hata falan vermeden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 29 Mayıs 2010; 13:45:37 >

• Yok mu bilen?
  • up
  • Dostum bence sen ekran kartı vs driver güncelle. Bu oyunla ilgili şunu da söyliyeyim. Oyunun kendisinde sorun var. İmzamdaki sistemle bile 3 hard attığım zaman oyun bir süre sonra yavaşlıyor. Yani sistemin ne kadar iyi olursa olsun oyun yine yavaşlıyor. Araştırmamın sonucunda oyunun kendisinde problem olduğunu ve bu sorunu EA bile çözemediğini okudum. Yoksa benim hala strateji olarak tek geçeceğim oyun budur. (Yenileri de dahil olmak üzere)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Dostum bence sen ekran kartı vs driver güncelle. Bu oyunla ilgili şunu da söyliyeyim. Oyunun kendisinde sorun var. İmzamdaki sistemle bile 3 hard attığım zaman oyun bir süre sonra yavaşlıyor. Yani sistemin ne kadar iyi olursa olsun oyun yine yavaşlıyor. Araştırmamın sonucunda oyunun kendisinde problem olduğunu ve bu sorunu EA bile çözemediğini okudum. Yoksa benim hala strateji olarak tek geçeceğim oyun budur. (Yenileri de dahil olmak üzere)

evet aynı problem bende de var
    resimdeki problemi ben uzun süreli oyunlar da alıyorum
    ancak sistemim iyi olmasına rağmen 8 kişilik savaş yapamıyorum
  • Ermeydan
    ekran kartı vs son sürüm, ben 3 hard oynamayı bırakın açamıyorum bile oyunu :S
  • arkadaşım ben o sorunu gece gündüz aradım denemediğim yöntem en ufak kaçırdığım bir ayrıntı olmadı. oyun orjinal olsun korsan olsun inat etti ne generals ne generals zero hour benim sistemde açılmıyor. generals'de teknchinal support hatası veriyor zero hourda da yok pc nizde virüs olabilir vs vs abuk sabuk bişiler yazıyor. ben daha ümidi kestim oyunu sildim attım. yoksa kafayı yiyecektim. resime şimdi bakıyorumda hatanın ta kendisi. sebebini anlamadım. win7 kullanıyorum. xp olsa açılırdı ama bundan eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C.S. v1.5 CFG ??
    17 yıl önce açıldı
    C,C++ için codeblock kullanımı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyumsuzluk sorunu var herhalde, aslında ea ye mail falan atsak patch falan çıkartırlar belki, generals kadar zevkli oyun yok valla :)
  • orası öyle . çok baba bir oyun. halene oynayasım var ama çalışmıyor işte. yeni çıkan böcekli robotlu strateji oyunlarını sevmiyorum. 2003 yapımı generals bana göre hepsine 1000 basar
  • sırf bunun için xp yükleyeceğim nerdeyse sahiden çok güzel bir oyun :)
  • Yokmu bilen?
  • baya bir araştırmıştım bu olayı sonradan bulmuştum EA Games bile bu sorunu çözememiş yapabilecek birşey yok yani arkadaşlar.
  • options.ini dosyasi olusturup belgelerimde zero hour icine atarsaniz ve uyumluluk sp3 yonetici olarak calistir secerseniz problem kalmaz
  • AMD ana kartın chip seti nedir? AMD chip set ise sorun çıkıyor. Bizim internet kafede Intel CPU lu makinalarda Intel chip setlerde sorunsuz oynanıyor. Ama AMD Phenom olan makinalarda oyun açılmıyor. Çok uğraştık çözüm bulamadık. Ana kart ve cpu değiştirdik diger bileşim aynı oyun çalıştı.
  • GENERALS ZERO HOUR ile ilgili tüm hata mesajlarının kesin çözümü burada arkadaşlar: http://zerokral.smf4u.com/index.php?board=3.0

Ayrıca comodo programı ile generals zero hour'u rahatca internet kafedeymiş gibi arakadaşlarınla evinden oynayabiliyorsun...bu program hamachiden çok daha üstündür...kasma yapmaz...resimli anlatım burada= http://zerokral.smf4u.com/index.php?topic=2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 1 Nisan 2011; 1:27:44 >

• oyunu yükleyeli 1 hafta oldu bu güne kadar hiç sorun olmadan oynadım win7 kullanıyorum bu gün tam açacaktım o hatayı bendede verdi netten baktım bulamadınm yönetici olarak çalıştırmayı denedim çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

GENERALS ZERO HOUR ile ilgili tüm hata mesajlarının kesin çözümü burada arkadaşlar: http://zerokral.smf4u.com/index.php?board=3.0

Ayrıca comodo programı ile generals zero hour'u rahatca internet kafedeymiş gibi arakadaşlarınla evinden oynayabiliyorsun...bu program hamachiden çok daha üstündür...kasma yapmaz...resimli anlatım burada= http://zerokral.smf4u.com/index.php?topic=2.0

Girmeyin saçma bir anlatım var.
    Benim aldığım hata için oyunu tekrar yüklemeyi deneyin diyor.Bu nedir? Nasıl bi yaratıcılıktır...
    Ben zaten oyunu çalıştırmak için en az 4-5 defa yükledim olmadı sorun aynı.

• arkadaşlar ea games bu hata ve sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun savaş sırasında bir süre sonra başlayan kasma hataları ile ilgili bir açıklama yapmıştı.
    bu sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorlar ve çözümüde yok bende bir generals hayranı olarak mağalesef gerçekte bu
  • beni de delirtti bu oyun. netten araştırıp denemediğim şey kalmadı. önce belgelerim de "options.ini" file oluşturup içine şunları yazın tarzı mesajlarla karşılaştım. yaptım çalıştı. ertesi gün girmek istediğimde ise, dx 8.1 ya da daha yenisi gerekli diye bir mesaj aldım ( pc de dx 11 yüklü )

options dosyasını kurcaladım ettim, dx hatasından kurtuldum ama bu sefer de konuyu açan arkadaşta olan hatanın aynısını vermeye başladı. nasıl saçma sapan işse, amd işlemcilerde bi sorun yaratıyor gördüğüm kadarıyla. pentium 4 makınada xp kuruluyken karşıma 7 hard army atıp nerdeyse full detay oynayabildiğim oyunu, 4 çekirdekli işlemciyle açamıyorum bile çok yaşa EA games. mallığının zirvesindesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başı dönen semazen -- 1 Şubat 2012; 2:06:32 >

• Ben de başka bi yerden buldum bu çözümü.Umarım işinize yarar.

Generals Zero Hour'u yüklediniz, Crack'i yaptınız, girmeye çalıştınız; fakat hata aldınız, giremediniz..

Hata:
    Technical Difficulties...
    You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums atwww.generals.ea.com for suggested courses of action or consult your manual for Technical Support contact information.

Çözümü:
    Aşağıdaki kodları kopyalıyoruz, Not Defteri'ni açıp içine yapıştırıyoruz..
    Bunu Farklı Kaydet yapıyoruz..
    Kayıt Türü'nü Tüm Dosyalar yapıyoruz..
    Dosya adını da options.ini yapıyoruz..
    Bu dosyayı C:\Users\Belgelerim\Command and Conquer Generals Zero Hour Data'nın içine atıyoruz..

Kodlar:

01
    AntiAliasing = 1
    02
    BuildingOcclusion = yes
    03
    DrawScrollAnchor =
    04
    DynamicLOD = no
    05
    ExtraAnimations = yes
    06
    GameSpyIPAddress = 0.0.0.0
    07
    Gamma = 50
    08
    IPAddress = 0.0.0.0
    09
    IdealStaticGameLOD = High
    10
    LanguageFilter = true
    11
    MaxParticleCount = 5000
    12
    MoveScrollAnchor =
    13
    MusicVolume = 55
    14
    Resolution = 1024 768
    15
    Retaliation = yes
    16
    SFX3DVolume = 79
    17
    SFXVolume = 71
    18
    ScrollFactor = 50
    19
    SendDelay = no
    20
    ShowSoftWaterEdge = yes
    21
    ShowTrees = yes
    22
    StaticGameLOD = Custom
    23
    TextureReduction = 0
    24
    UseAlternateMouse = no
    25
    UseCloudMap = yes
    26
    UseDoubleClickAttackMove = no
    27
    UseLightMap = yes
    28
    UseShadowDecals = yes
    29
    UseShadowVolumes = yes
    30
    VoiceVolume = 100

Windows 7 kullanıyorsanız, oyunun kısayoluna sağ tıklayıp Özellikler'den uyumluluğunu da Windows 7 yapın..

Artık oyuna girebilirsiniz..

İyi Oyunlar..

NOT: Kodlar Generals'den farklıdır..
    (ALINTI)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.