Orjinal C&C:first decade paketini aldım.Generals ve eklenti paketi olan zero hour kurdum.Fakat en yüksek çözünürlük 1024x768'i destekliyor.1280x1024 oynamak için bir patch yada eklenti varmı ve nerden bu dosyayı nerden bulabilirim?
dostum 1280x960 çözünürlüğü destekliyor olması lazım mönitörün desteklemiyorsa o seçeneği göstermez.
ya bende oyunu internetten indirdim çözünürlük en fazla 1024 e 768 oluyo daha yükseği yok listede black ddr 3 4 gb ram i7 işlemci 1 gb nvdia gt425m ekran kartı var pc den kaynaklanma olasılığı sıfır yardım lütfen...
arkadaşlar çok basit oyunun belgelerimdeki generals zero hour data diye bi dosya var ordan "options ini" yi açıp resolution bölümüne o an ki secenek mesela 1024 768 mi siz o değerleri 1280 1024 e çeviriyorsunuz bu kadar basit. sonrada kaydedip kapatıyorsunuz dosyayı oyuna girin. oyunda çözünürlük ayarları sıfırlanmış gibi gözüsede siz ellemeyina yarları ana menüden itibaren oyunun içine girip base kurmaya balayınca yeni çözünürlüğün uygulandığını göreceksiniz. iyi eğlenceler :)