Şimdi Ara

C&C Red Alert 2/Yuri's revenge ve C&C Generals/Zero Hour nereden alabilirim bulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıkcası Bu oyunların bende yeri çok ayrı RA2 nin sesleri ve oynanış tarzı ve hızlı ilerleyişi ve Generalsinde multiplayerdaki rekabetini çok seviyordum. bu oyunlar zamanında bende temiz cd olarak vardı hepsini iso olarak kaydettim sonra 6-7 sene önce gerektiği için sildim. Şimdi ise temiz indirme yeri yok. steamde yok dijital olarak bulup alabileceğim bir yer var mı? veya önerebilieceğiniz bir site link?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

sizin ilacınız bende

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/c-c-the-ultimate-collection/pc-download/bundle/ultimate-collection

https://www.kinguin.net/category/1000/command-conquer-the-ultimate-collection-origin-key/

www.g2a.com
    Command and Conquer Ultimate Collection - Buy Origin PC Game Key
    https://www.g2a.com/command-conquer-ultimate-collection-ea-origin-cd-key-eu.html

gerçekten ilaç gibi geldi.Fiyatıda çok uygun 30tl ancak bu 18tl olanlardanda alabilirmiyiz fark nedir? birde siteden satın alıp gelen kodu direk origine mi giriyorum?

• Aynı bir farkı yok 17 oyun bir arada. Keyi alıp origine giriyorsunuz originin kendi sitesi daha tuzlu kinguin gibi sitelerdende gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz daha ucuz oluyor
  • Hocam arkadaşlara sordum Nufüs cüzdanı fotokopisi İkametgah belgesi vs istiyorlarmış birçok arkadaş şikayetçi ne desem bilemedim sizde de oldumu birde hangi ödeme yöntemini kullandınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Ben g2a dan daha önce bir çok kez oyun aldım böyle bir şey istemediler, kinguinde aynı şekilde istemez, onlar satış yapmak istemişlerse eğer o zaman belki istiyordur bilgim yok. G2a dan üyelik alın sepete atın ürünü koruma için 2-4tl arası bi ücret istiyor onuda ödeyin mutlaka, olurda keyde bir sorun çıkarsa mağdur olmazsınız, ardından ödeme yönteminden istediğinizi seçin ben ziraatle almıştım bir sorun olmamıştı.
  • Benden istemediler usta yok öyle bir şey ürünü bende aldım kinguinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C.S. v1.5 CFG ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bosuna alma sunucular vs kapanalı çok oldu generalsin almalik bir olayi yok yani netten indir bence gameranger,hamachi vs oynarsın hatta online oynamak için cnconline diye site mi ne vardı.Ayrica illa orjinal alacaksan da origin,steam gibi platformlardan oyun alacaksın bazi arkadaslar tavsiye etmis ama g2a tarzı siteleri kullanmamanı öneririm şimdi ben sorunsuz falanca zamandır kullanıyorum diyenler olacaktır doğrudur da ama bir gün aldığın bir GTA5'in durduk yere steamden silinirse üzülürsün demedi deme...

• master user kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ancak temiz link bulamadım ne indirsem virüslü birde alsam bile landan kardeşimle oynayamazmıyım?
    Haklisin ben de iki sene önce falan bir ara aramistim generalsi tekrar kurmak icin nette torrent bulamadim xsision diye bir elemanin surumu vardi icinde hem generals hem zero hour hem de patchlari vs vardi çok saglamdi fakat adam kaldirmis sonra aklima geldi evde cd'ye yazdirmisim(iyi akil etmisim)ordan tekrar kurmustum yine de illa ki bir tane torrenti vs vardir ha yoksa al orjinal farketmez.Öteki dedigine gelince 2 ayri orjinal alman gerekicek kardesinle oynaman icin torrentten indirdiysen de burası çok önemli iki oyunu da farkli bilgisayarlara kurarken AYNI CD'KEY'İ GİRMEDİĞİN sürece her türlü oyunu -Lan'dan hamachi ile vs sorunsuz oynarsin.Ayni serial ile yuklersen lan'da birbirinizi goremezsiniz.Ayrica dedigim gibi gameranger generals oyunculariyla dolu orjinal bile alsan online icin gameranger falan kullanman gerekicek Red alert icin bisey diyemem oynayalı cok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 17 Ağustos 2016; 17:13:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: master user

Haklisin ben de iki sene önce falan bir ara aramistim generalsi tekrar kurmak icin nette torrent bulamadim xsision diye bir elemanin surumu vardi icinde hem generals hem zero hour hem de patchlari vs vardi çok saglamdi fakat adam kaldirmis sonra aklima geldi evde cd'ye yazdirmisim(iyi akil etmisim)ordan tekrar kurmustum yine de illa ki bir tane torrenti vs vardir ha yoksa al orjinal farketmez.Öteki dedigine gelince 2 ayri orjinal alman gerekicek kardesinle oynaman icin torrentten indirdiysen de burası çok önemli iki oyunu da farkli bilgisayarlara kurarken AYNI CD'KEY'İ GİRMEDİĞİN sürece her türlü oyunu -Lan'dan hamachi ile vs sorunsuz oynarsin.Ayni serial ile yuklersen lan'da birbirinizi goremezsiniz.Ayrica dedigim gibi gameranger generals oyunculariyla dolu orjinal bile alsan online icin gameranger falan kullanman gerekicek Red alert icin bisey diyemem oynayalı cok oldu.

açıkcası RTS hastasıyım doktorum silme sebebim o dönem üniversite kazanmaktı günlük 8 saat kalkmadan oynardım. İnsanın beynini çok yoruyor. EA games tüm rtsleri öldürdü adam akıllı bana hitap eden rts yok ra3 çıktığında çok umutlanmıştım. ancak berbattı. RA2 veya generalsi grafiklerini güncelleyip anniversary diye sunsalar yine çok tutar o oynanışa sahip oyunları seviyorum total war veya conquestler beni sarmıyor.Generals 2 çıkacak dediler tamam dedim. adamlar bir yıl içinde projeyi iptal etti. Umarım yeni adam akıllı bir C&C çıkar tiberiumları da çok severim ama generals ra2 başka günümüz dönemi silahlar daha iyi oluyor.

Ben de ra2'yi generalsi ve tiberium wars'i cok severdim.Ra 2 cok eski ama generals gerek modları ile (shockwave) vs hala grafik ve gercekcilik olarak iyi en azindan moddb'de ilk 100'de en az 7-8 generals modu vardir community'si ayakta hala.Ben de modern oyunlardan cok hoslanirim uzayli vs strateji oyunlarindan nefret ederim ra2 gibi eski efsane oyunları saymazsak benim icin rts oyunlari company of heroes,generals,tiberium wars 3'lusu ve digerleri seklindedir.

• master user kullanıcısına yanıt
    açıkcası benim favorilerimi yazmışsınız C&C den sonra CoH ve starcraft gundam gelir.
  • keşke origini takip etseydin geçen sene eylülde bedava vermişlerdi bende öyle edindim on the house etkinliğinde ea eski güzel oyunları veriyor bağzen misal BF3 bile verdiler mayıs 2014 te.
  • Kinguin de g2a da güvenilir siteler, daha önce birçok alışveriş yaptım oralardan, hiç nüfus cüzdanı istememişlerdi ama. Olayları şu, değişik kişiler değişik fiyatlara oyunları satıyorlar, kinguin de sana bunları gösteriyo, en pahalı en güvenilir, en ucuz en az güvenilir diye bir şey yok, satıcının memnuniyet oranı var, orada yüksek olanlara güvenebilirsin. Rahatlıkla alabilirsin.
  • Arkadaşlar G2A dan aldım almamla direk key geldi zaten çok teşekkür ederim. 20 tl ye çok güzel bir rts listem oldu
  • zamanında bedavaya vermıstı ben ucretsız aldım bende gercekten cok sezdıgım oyunlar ama win10da sorunlular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.