HOMETECH Wi11 model tablet bilgisayar driverları
Herkese merhaba. bugun karşılaştığım ülkemize özel bi olayı anlatacağım. hometech denen dandik markanın bi tane wi11 model tablet bozması bilgisayarı servisimize geldi müşteri dil değiştirmek için format atmış ama driverları kurmadığı için ne ses ve dokunmatik ne de wifi gibi işlemler çalışmıyor.
doğal olarak hometech sitesine girdim driver bölümünde bu modele ait hiçbişey yok ismi dahi çıkmıyor. bezer model indireyim dedim linkler çalışmıyor. webde de hiçbiyerde yok. doğal olarak müşteri hizmetlerini aradım olayı özetledim
ne dese iyi; cihazı bunlara kargo yapacakmışız kurulum yapıp göndereceklermiş artık ne kadar ücret yazacaklar allah bilir. Dedim böyle şey mi olur falan biraz tartıştık bayanla sonra dedi yöneticiye mail gönderin dönüş yapar tamam dedim mail attım. bi kaç saat sonra gelen cevap yine aynı idi. cihazı göndermeniz gerekiyor. vsvsvs
baya uzun araştırmalar sonunda benzer bi modeli yabancı bi sitede buldum paket olarak indirip kurdum hersey çalışıyor. belki ihtiyacı olan olur diye buraya linki ekliyorum işine yarayan teşekkür etse yeter.
HOMETECH denen ne idiü belirsiz firmalardan da ürün alırken 3 kez düşünelim sonra başımız ağrımasın.
link :
Merhaba. Doğalgazsız evde oturan varsa fikriniz neler ?
MErhaba herkese.Bu ara yeni bi ev alma niyetim var kiradan kurtulayım diyorum.Bugun bi siteye gittim güzel bi daire var .biraz bütçemi zorlasa da alabilirim ama sorun şu ki,
Daire merkezi ısıtma ile ısınıyormuş kombi yok. Dairelerde doğalgaz yok elektrikli üstü camlı ocak koymuşlar emin değilim ama seramik olabilir.. 110m2 ev enerji sınıfı "C" miş.
Bu şekilde bi dairede oturan varsa bu ocak kullanılırsa ve merkezi ısıtma le aylık ne kadar bi fatura gelir sizce?. hanım ben bi de 3 yaşında oğlumuz var. malum elektrik fiyatları uçuk zaten krediyi ucu ucuna ödemeyebilecek gibiyim aylık 500 vs fatura gelir diye gözüm korkuyor .bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.
Telefonu uykudayken açacak program arıyorum
|
ZEPPELIN ram garantisi servisi kimdir nerededir ?
|
gittigidiyor sahte ürün ve iade rezaleti
|
|
|
CORSA DİZEL YAKIT TÜKETİM SORUNU
|
PHENOM II X4 970 3.5GHZ KULLANANLAR KULUBU
|
OCZ VERTEX2 SSD MI? WD.CAW.BLACK MI?
|
Meslek: bilgi işlem uzmanı
UZAK DURUN Tari_34 nickli sahis Sozune guven olmayan sattigi urunun disi baska ici baska olan fatura garanti var dedigi halde olmayan ustune bir de sizi suclu cikarmaya calisan bir sahistir.Detay merak edenlere pmden tel ve pm kayitlari verilir. |
UZAK DURUN Tari_34 nickli sahis Sozune guven olmayan sattigi urunun disi baska ici baska olan fatura garanti var dedigi halde olmayan ustune bir de sizi suclu cikarmaya calisan bir sahistir.Detay merak edenlere pmden tel ve pm kayitlari verilir. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 388
İkinci El Bölümü Mesajları: 52
Konularının görüntülenme sayısı: 6.327 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware