Şimdi Ara

OCZ VERTEX2 SSD MI? WD.CAW.BLACK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar süper bir sistem yaptım.Sadece hdd eksiğim kaldı.Ama internette doğru dürüst test sonucu bulamadım.

Sistem şöyle

Phenom II x4 970 be 3.5 ghz @ 3.8 ghz
    4 gb kingston 1600 mhz ddr3 ram (2x2)
    Asus M4A87TD/USB3 ANAKART
    ASUS 6850 OC EKRAN KARTI ( SÜPER BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERİM)

SUANDA 250 GB IDE HDD TAKILI.3DMArK 6 PUANI 18900 BU HALDE. W7 KURULU.

Şimdi acaba 2 adet 500 gb sata3 western cawiar black mi alsam?bunlarda okuma yazma hızları nedir?raidle ne kdr olur tahminen?

Yoksa ocz vertex2 60 gb ssd mi alsam?

raid 0 olarak 2 adet takacağım.Kullanan arkadaslar özellikle okuma yazma hızı ilgili bilgiler verirlerse sevinirim.

• yanlış bir sistem almışsın gereksiz frekansa verdiğin parayı ekleyip ekran kartını 500liraya saphjire 6950 alabilirdin..

mekanik disk'te sata3'ün hiç bir etkisi yoktur sata2'yede bağlasan sata3'ede bağlasan aynı performansı verir..

2 tane Samsung spinpoint f3 500gb alıp raid 0 kursan yeterli gelir tabiki ssd'nin performansına ulaşması mümkün değildir..

yine 2 tane samsung spinpoint f3 500gb ile raid0 yaparsın işletim sistemi içinde ssd alırsın masaüstü performansına çok önem veriyorsan..

win7 64bit kurmayıda unutma..
  • Walla ekran kartını 400 tl ye aldım bu fiyata çok güzel.Ayrıca overclocklu oldugu için performansı süper.crysis 2 betayı fulll detay full çözünürlüklü en ufak bir takılma olmadan bitirdim.ıde harddiskle.

Zaten aldık artık. şimdi hdd meselemiz. Ben de ssd ye yakınım ama peki 1 ssd mi ? raid 0 lı 2 ssd mi? Yani vereceğmiz paraya değer bir performans verir mi?=
  • İstersen 4 tane wd al 1 tane ssdnin erişim hıza ve 4k okuma yazma hızına erişemessin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD Black SN850 1 TB SSD
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.