Şimdi Ara

c# yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bu ise yeni basladım.soyle birsey yapmak istiyorum.benim amacım borcluları girdigimde bana söz verdikleri tarihte gelmedikleri anda hatırlatmaları.
    ben bu ise yeni basladım sizden istegim arkadaslar bana form olarak neleri kullanmam gerektigini soylerseniz sevinirim.kendim yapmaya calısacagım .

c# yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riko21 -- 1 Haziran 2014; 17:47:06 >

• Yeni basladiysan kayit isi biraz erken olur bana kalirsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende calısıyorum :D anca for dongusunu bitirdim ama bana biraz ornek lazım formda nasıl bulabilirim baslangıc seviyesi, var mı kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: riko21

bende calısıyorum :D anca for dongusunu bitirdim ama bana biraz ornek lazım formda nasıl bulabilirim baslangıc seviyesi, var mı kaynak

Gugıldan aratmalısın dostum. Ben blog siteme c# java ve asp dersleri eklemeye başladım. Şu final haftasını hayırlısıyla bi atlataydık
  • ilk olarak c# ile veritabanı işlemlerini incelemelisin kayıtları veritabanında tutacaksan eğer.
    Az biraz SQL bilgisi gerekli tabi bilmiyorum hangi dillere hakimsiniz.
    form un içinde de datagridview kullanabilirsin.Yapacağın projenin algoritmasını oluşturursan işin daha da kolaylaşır.
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    13 yıl önce açıldı
    C yardım
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.