Şimdi Ara

C++ yardım lütfeeenn..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar C++ ile ilgili bir projem var.son birkaç gunum kaldı lutfen bilen birileri bana yardım etsin.oksa okulum uzayacakk.. C++ ile ilgili bilgiler lazım....

• arkadaşım problem ne yazmamışsınki
  • quote:

C++ ile ilgili bilgiler lazım....

döküman e-kitap falanmı lazım ??
  • Nasıl yani? Ne yapmaya çalışıyorsunuz ve nerde takıldınız?
  • arkadasim c++ biliyorum da problemin nedir?? konu ne?? hicbir bilgi vermemissin ki??
  • C++ ile ilgili bilgiler lazımişte.kodların anlamları , bir kaç tane örnek plan.yadımcı olun ne olur.son şansım bu büyük steresteyim.
  • sanırm forumu takip etmiosn candy forumda bir suru kaynak var biraz araştır..hem topic kirliliği yaratmamış olursun hemde programcılık araştırmak deilmidir??

http://rapidshare.de/files/22321314/c___builder.rar.html
  • sayın setuana anlamsız bir mesaj yazarak şu an topic kirliliğini siz yapıyorsunuz.Ben yardım istedim.gelin yorum yapın demedim.size düşmez.yorum yapmak istiyorsanız bu forumda işiniz ne.
  • ayrıca gerek kalmadı ilgilenen ve yardım eden herkese , boş konuşmak yerine bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.
  • evet candy bu sefer gerçekten emin oldum senin forum anlayışının ne olduğunu.....farkettiysen ki farketmemişsin alt tarafta URL yi vermişitim...ama bakmamışsın bile...bide sna soliceğim şu ki sn foruma ne verdin de ne istiyosun forum siteleri paylaşıma yöneliktir insanları durmadan sömürmeye deği eğer sorduğun sorulara cevap alıyosan karşılığını da vermelisin(dosya paylaşımı gibi)
    şuanda topik kirliliği yaratmak adına değil yanlışını düzeltmek amacıyla yazıyorum umarım bir daha acemi hatalar yapmazsın...sna başarılar candy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.