Şimdi Ara

C: ye erişim engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR WİNDOWS 10 KULLANIYORUM ŞÖYLE Bİ HATAYLA KARŞILAŞTIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM C: ye erişim engelledi FORUMDAKİ DİĞER YAZILARI OKUDUM AMA FAYDASI OLMADI

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

Tek sistem mi kullanıyorsun yoksa ubuntu falan da var mı? Yoksa Hiberfill.sys kapatmayı dene. Nasıl yapılacağı Microsoft sitesinde yazıyor.

TEK SİSTEM KULLANIYORUM
  • tolgardaaa kullanıcısına yanıt
    olmuyor.ulaşılamıyo diyo dosyaya
  • biraz daha ayrıntı verirseniz yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir, gördüğüm kadarı ile C sürücüsünün ismini değiştirmişiniz sanırım bundan dolayı olmuş gibi gözüküyor, eklediğiniz ekran görüntüsüne göre ismini emre yapmışınız. sistem bu diske kurulu ise bundan dolayı olabilir. kolay yoldan nasıl düzeltebilirsiniz hiç bir fikrim yok. ne tür işlemler yaptıktan sonra bu duruma geldiğini ayrıntılarsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar.

(sanal pc den denedim sorun yaratmadı bundan dolayı değilmiş)
    izinleri değiştirmiş olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 17 Temmuz 2016; 16:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper81

biraz daha ayrıntı verirseniz yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir, gördüğüm kadarı ile C sürücüsünün ismini değiştirmişiniz sanırım bundan dolayı olmuş gibi gözüküyor, eklediğiniz ekran görüntüsüne göre ismini emre yapmışınız. sistem bu diske kurulu ise bundan dolayı olabilir. kolay yoldan nasıl düzeltebilirsiniz hiç bir fikrim yok. ne tür işlemler yaptıktan sonra bu duruma geldiğini ayrıntılarsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar.

(sanal pc den denedim sorun yaratmadı bundan dolayı değilmiş)
    izinleri değiştirmiş olabilirsiniz.

Aslında şöle oldu. Harici hard diskim normal çalışırken bilgisayar görmedi.Nette güvenlik ayarlarıyla ve izinlerle ilgili bir sürü yazı vardı.Bende denedim bilgisayarın hard diskide gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

Dediğim şey burada anlatılıyor Microsoft'un Sitesi.

Belki açıldıktan sonra başka bir işlemde çalışıyor olabilir. Bu yüzden bunu denemeni istemiştim.

Not: Bu şekilde çözülme ihtimali düşük.

komut sistemini yönetici olarak çalıştıramıyorum.şöyle bir uyarı alıyorum. C: ye erişim engelledi

• Sağ tıklayıp aç diyerek açmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yerel Disk Z Erişim Engellendi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evictionex

Sağ tıklayıp aç diyerek açmayı deneyin.

Komut sistemine giriyor.ama yönetici olarak girmiyoR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.