Şimdi Ara

Microsoft, Windows 11'de Dosya Gezgini'nin çökmesine neden olan sorunu düzeltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Windows 11'de Dosya Gezgini'nin çökmesine neden olan sorunu düzeltti
    Microsoft, Windows 11'de Dosya Gezgini'nin (File Explorer) çökmesine neden olan bir hatayı düzeltti. Bu sorun, bazı kullanıcılar için sistemin yavaşlamasına veya Explorer'ın yanıt vermemesine yol açıyordu.

Ayrıca Bkz.Microsoft, tartışmalı Recall özelliğini kaldırılabilir hale getiriyor

Problem devam edebilir

Feedback Hub'da yayınlanan bir mesajda, geliştiriciler sorunun 22635.4005 numaralı yapıda düzeltildiğini söyledi. Şirket ayrıca, çeşitli nedenler olabileceğini ve explorer.exe çökmelerinin son güncellemelerden sonra da devam etmesi halinde, olayın zamanı ve kullanıcının o sırada ne yaptığı hakkında bilgi gönderilmesi gerektiğini açıkladı.

Microsoft, Windows 11'de Dosya Gezgini'nin çökmesine neden olan sorunu düzeltti
    Güncelleme, Dosya Gezgini'ni düzeltmenin yanı sıra bir dizi başka sorunu da gideriyor. Microsoft ayrıca, bir süredir kullanıcılar tarafından bir aksaklık olarak kabul edilen klasör ve dosyaların etrafındaki siyah kenarlığı geri getirme niyetinde olmadığını da doğruladı.

Kaynak:https://www.windowslatest.com/2024/09/07/microsoft-says-it-has-fixed-an-issue-that-caused-windows-11-file-explorer-to-crash/

• Windows'ta bozuk olmayan bir yer yok ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 11 e geçilir mi artık.Halen Windows 10 kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt
    StartAllBack veya ExplorerPatcher kullanarak kullanılır. O zaman dersiniz ki ben Windows 11'i 10 gibi kullanacaksam neden 11'e geçme zahmetinde bulunayım ki diye; kısacası destek sonuna kadar Windows 10 ile devam.

• Yamaya yamaya düzeltemedi 11 :)

• Windows yamalı bohçasından sıkılanlara ama arayüzünü kullanmaya alışmışlara, Win11 arayüzünde sırasıyla LinuxFX, Wubuntu ve ZorinOS dağıtımlarından birini sevgiyle önerebilirim. Windows11den bile çok daha güzeller.

Apple batar, microsoft batar ama Linux hep gelişir.
    Çünkü tüm insanlığa ait, açık kaynak kodlu.
    Alışınca aşık olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

Şimdilik gerek yok windows 10 en az 2 sene daha iş görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu özellik için windows 11 e geçilir dediğiniz bir özellik var mı?

• Ve hala w11'i deli gibi savunan elemanlar var sistemin heryerinde buglar var ve fixlenmiyor şuan zorunda olduğum için kullanıyorum masaüstünde w10 var masaüstünde kaç yıllık işlemci var akıyor resmen laptopta güncel donanımlar mevcut vista gibi çalışıyor makine.

• Windows 11 en iyi işletim sistemidir. Windows 10 kullanmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.