Bildirim
Microsoft, Windows 11'de Dosya Gezgini'nin çökmesine neden olan sorunu düzeltti
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows'ta bozuk olmayan bir yer yok ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Windows 11 e geçilir mi artık.Halen Windows 10 kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
StartAllBack veya ExplorerPatcher kullanarak kullanılır. O zaman dersiniz ki ben Windows 11'i 10 gibi kullanacaksam neden 11'e geçme zahmetinde bulunayım ki diye; kısacası destek sonuna kadar Windows 10 ile devam.
-
Yamaya yamaya düzeltemedi 11 :)
-
Windows yamalı bohçasından sıkılanlara ama arayüzünü kullanmaya alışmışlara, Win11 arayüzünde sırasıyla LinuxFX, Wubuntu ve ZorinOS dağıtımlarından birini sevgiyle önerebilirim. Windows11den bile çok daha güzeller.
Apple batar, microsoft batar ama Linux hep gelişir.
Çünkü tüm insanlığa ait, açık kaynak kodlu.
Alışınca aşık olacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdilik gerek yok windows 10 en az 2 sene daha iş görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu özellik için windows 11 e geçilir dediğiniz bir özellik var mı?
-
Ve hala w11'i deli gibi savunan elemanlar var sistemin heryerinde buglar var ve fixlenmiyor şuan zorunda olduğum için kullanıyorum masaüstünde w10 var masaüstünde kaç yıllık işlemci var akıyor resmen laptopta güncel donanımlar mevcut vista gibi çalışıyor makine.
-
Windows 11 en iyi işletim sistemidir. Windows 10 kullanmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X