Şimdi Ara

c140 veya c150 nasıl dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    o kadar çok yorum okudum ki sansa c140 veya c150 almayı düşünüyorum ama
    birazcık olsun şüpheliyim.
    acaba bu cihazı driver olmadan herhangi win xpli bir makinada flash bellek olarak görebiliyor muyuz?
    sizce bu cihazın artıları eksilerinden fazla bir cihaz mı?
    bana yardımcı olursanız sevinirim.
    çünkü kafam karıştı.
    kimisi iyi diyor kimisi ise kötü diyor...
    yorumlarınızı bekliyorum....

• bende C140 var çok memnunum, direk bağlayım şarkı atabilirsin
    amerikan versiyonu firmware yükleyince ses seviyesi çok iyi, radyo da var
  • teşşekkürler bakalım....
  • içinden çıkan kulaklık çok kötü ama
    kaliteli bir kulaklık şart..
  • bende kardeşime aldım c140 tavsiye ederim kulaklık kötü forumda topic var aldıında american firmware ını yükle radyo eklenio ve ses seviyesi artıo aleti herhangi bi pc ye bağladıında sürücü filan gerekmio tak pc görsün dosyayı at ve aleti çıkar bu kudar kesinlikle tavsiye ederim
  • arkadaşım 2gb lık olanı bende var. Kullanışlılık güzel ama kesinlikle ses kalitesi iyi değil. Malzeme kaliteside iyi değil. Arka pil kapağı oyuncak gibi eline alınca gıcır gıcır ediyo. Sonra ses artıyo evet ama kalitede aynı orandaartmıyo bilesin. Eğer bilgisayarında ki mp3lerin ID3 Tag ları düzenli değilse (benim gibi) o zaman şarkı listelemedede sorun yaşayacaksın. Başka sorun olursa buyur sor. Şimdi Sennheiser CX300 aldım bugün gelcek bakalım onda denicem ses kalitesini olmazsada razı gelcemaldık bi kere zaten kulaklıkta fake olabilir. Herşey fake bu dünyada...
  • yaa haklısın dostum ama bu fiyata bence iyi bile c140 130 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bilmiyom hocam beni pek tatmin etmedi. Fikrim bu. Kılıf gelcek dediler beraberinde benzer bir nesne dahi çıkmadı. Şarjlı pil var yazıyodu gelince helal be GP şarjlı pil koymuşlar dedim içine sonra bi inceledim bildiğin 50 kuruşluk tek kullanımlık pil. Hepsiburadadan 182ye 2gb olanını almıştım. Mail attım hepsiburada.coma direk kılıfı falan çıkardılar kutu içeriğinden. SOnrada ne cevap verdiler ne de başka bişi. Canımı sıktı ya ondan pek ısınamadım cihaza da...
  • dostum yorumlarınız için teşekkür ederim....
    galiba almama taraftarı olacak gibiyim.........
    gittikçe ürünün eksileri artmaya başladı çünkü...
  • anladım ben teknosadan aldım bnde kılıf filan yok yaaa abi kaliteden şaşmıcan bnde şimdi crea a9+ gayet memnunum ama kalite diince fiyat faktörü girio araya bu fiyata da en iiisi bnce c140 cidden 1gb bi playerı bu fiyata bulmak zor
  • bende teknosadan 1gb lık aldım ve filmware yükledim tam istediğim gibi oldu ses kalitesi fiyatına bakılırsa iyi bence ayrıca kaliteli bir kulaklıkla daha iyi olacaktır radyosuda iyi çekiyo fiyat/performans olarak şuan bence en iyisi
  • buarada teknosada bulunmuyormış artık sanırım talep oldukça yoğun bukadar insanın bildiği varki bukadar rağbet görüyo ayrıca forumdada son zamanlarda çk popüler bi alet
    son olarak alkalin piller çk uzun süre gidiyo yanlız normal karbon pilleri bi günde bitiriyo bunuda ekliyim
  • Selam arkadaşlar,
    benim c140 ile bir problemim var. Şirket bilgisayarı ve evdeki bilgisayarımda kullandığım zaman farklı klasörler görüyorum. ve her iki bilgisayardan yüklediğim mp3 leri yüklediğim bilgisayarda görebiliyorum sadece. bu konuda bilgisi olan varsa burada paylaşırsa sevinirim.
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.