Şimdi Ara

sony nwz s 639f ses yüksekliği ne kadar karsılastıran var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.mp3 player almayı düşünüyordum.d2 alacaktım ama aksilik oldu alamadım.bende biraz daha arastırma yaparken s639 u gördüm.yerli ve yabancı forumlarda mükemmele yakın bir şey oldugunu okudum.kullanan bilenlerinde yorumlarını alayım dedim.istediğim şeyler kaliteli basslı ve yüksek ses. iyi çeken bir radyo ve uzun pil ömrü birde zamanlayıcı.videoda ise arada klip izleyebilirim.ekranı küçük ama kaliteliymiş s 639 un.d2 yimi alayım yoksa s 639 umu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahan85 -- 18 Ocak 2010; 12:20:57 >

• Basslı ve sıcak bir ses kalitesi istersen s639 mükemmel bir seçim. Mükemmele yakın olduğu doğru hatta mükemmel denebilir. İstediğin tüm özellikleri çok iyi kaliteyle sunuyor ve bass kalitesi olarak piyasadaki tüm mp3 çalarları siler süpürür iddia ediyorum çünkü clear bass teknolojisi en başarılı bass ayarı olarak gösteriliyor. Tabi cowon'un ses geliştirici özellikleri de çok iyi onu söylemek lazım. Yine de ses kalitesi olarak s639 D2 yerine daha çok S9 veya X serisi ile karşılaştırılıyor. Yalnız zamanlayıcı yok. İstediğin zaman kapanmasından bahsediyorsun sanırım zamanlayıcı derken?
  • teşekkürler. evet istediğim zaman kapanmasından bahsediyorum.olmaması tuhaf çünkü artık standart haline gelmedimi. özellik bile sayılmaz sanki.kullandınmı s639 u ekranı nasıl klip ve video izlenebilirmi.yanında gelen kulaklıklarda ex 82 galiba.kulaklık hakkındada baya iyi şeyler denmiş.galiba s639 u alırsam kulaklık almama gerek kalmaz.öyle üst düzey kulaklık istemiyorum.yalnız zamanlayıcı olmaması küçük gibi görünsede benim için büyük sorun.başka eksisi yok galiba.okuduklarımla nerdeyse aynı şeyleri söyledin
  • Kulaklıklar cx300-II seviyesinde denebilir hatta tizleri ve sahnesi biraz daha iyi yani Türkiye'de satılsa kalitesine göre 120 lira falan olması lazım. Ekran oldukça kaliteli ve klip-video izlemek için oldukça yeterli. Tabi film falan izlemek için biraz küçük. Zamanlayıcı hala standart olmadı malesef. Açıkçası hiç eksisi yük denebilir. Piyasadaki en sorunsuz müzik çalarlardan biri olduğu kesin. Zaten metalden yapıldığı için de çok sağlam olduğunu hissedebiliyorsun.
  • kullandın galiba sen bu modeli.sormayı düşünüyordum sağlammı uzun yıllar kullanabilirmiyim diye ama gerek kalmadı.pili verilere göre 40 saat videoda 8 saat dogrumudur.birde ben ebayda 84 dolar kargo da 29 dolar 115 dolara geliyor fiyat gayet makul geldi.ama nezaman gelir belli değil.alınır mı sence
  • Evet kullanıyorum bu modeli. Şarj konusunda sıkıntın olmasın her halükarda yeter. Fiyat çok iyi gerçekten link var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.