Şimdi Ara

SİZCE SAMSUNG MU? YOKSA SONY Mİ? 5.1 SES SİSTEMİNDE :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşalar t.v olarak samsun 40es8000 modeli var linki burda bakın :)

http://www.sanalreyonum.com/urun/ue-40es8000-samsung-led-tv_929365.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.69.1

sinema ses sistemi olarakta 2 tene sistem arasında kaldım

1.cisi samsung ht-d6750 modeli ürünün linki bu arkadaşlar

http://www.teknopazaravm.com/ev-elektronigi/ses-sistemleri/samsung-ht-d6750-ev-sinema-sistemi?ref=akakce&v=1.1.9

http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-d6750-fiyati,461332.html

2.ci ses sistemide sonynin ürünü de bu sony BDV-N990W Ev Sinema Sistemi arkadaşlar :) linki bu arkadaşlar

http://www.rekorelektronik.com/?urun-897-Sony-BDV-N990W-Ev-Sinema-Sistemi.html&ref=akakce&v=1.20.2

sizce bu t.v yanına hangi ses sistemini almalıyım tavsiyelerinizi beklemekteyim teşekkürler limitim 1500 ile amximum 1750tl arasıdır her şey için teşekkürler şimdiden :)
    tavsiyelerinizi beklemekteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocan11 -- 11 Ocak 2013; 11:37:24 >

• sanırım ben şansımı sony tarafından kullanıcam ama genede bilenlerin tavsiyesine ihtiyacım var teşekkürler şimdiden herşey için :)
  • Bende sony var. Ama samsung almadigim icin pismanim. Cunku sony telif haklarindan dolayi ses ve video formatlarinda sorun cikartiyor. Hatta renk sistemi bile kisitli haberin olsun cok sorun cikartiyor bende sadece optik girisini kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 11 Ocak 2013; 16:23:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani dostum diyosunki samsung al :) ama samsungum bu seriside hiç1yerde yok araştırdım baktım sonynin bdv990v serisini önermiyosun? yani peki sesi nasıl? dostum evin içini gerçekten dolduruyor mu? :)
  • bende aynı sizin gibi 2 marka arasında kaldım.
    ht-d6750 değilde e6750w var wireless'lı olan yeni modeli

http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-e6750w-fiyati,773131.html

samsung aslında önceki ses sistemlerinde diğer rakiplerinden gerideydi ama bu kez aşmış gibi görünüyor.
    bu sistemde ki özellikler daha iyi sanırım. mesela amfisi lambalı ve 3d ses özelliğine sahip

sony'nin cihazlarında mkv filmlerde altyazı sorunu varmış forumlarda okuduğum kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

bende aynı sizin gibi 2 marka arasında kaldım.

http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-samsung-ht-e6750w-fiyati,773131.html

samsung aslında önceki ses sistemlerinde diğer rakiplerinden gerideydi ama bu kez aşmış gibi görünüyor.
    bu sistemde ki özellikler daha iyi sanırım. mesela amfisi lambalı ve 3d ses özelliğine sahip

sony'nin cihazlarında mkv filmlerde altyazı sorunu varmış forumlarda okuduğum kadarıyla..

dostum piyasada bunların kalmadığını tükendiğini ve aynı zaman da varsa bile çok pahalı olduklarını söylüyorlar 2000tl param olsa profsyonel 1 sitem toplamayı isterim yanlız limitim maximum 1500tl bu fiyatada en iyi sony gibime geliyor ben bu sony sinema sistemini gördüm teknosa da ama sony hx850 led t.v ile beraber 1 harikaydı size sorduğum sony ses sistemi ama samsung es8000 yada samsung es7000 ile nasıl 1 uyum sağlar onu bilemiyorum ama alacağım led tvim yha es8000 modeli olacak yada es7000 olacak sizce bu sonynin ses sistemi nasıl?

ses sistemi olarak aralarındaki farklar şunlar bakın

Sinema gibi odayı dolduran ses - 1000 Watt amplifikatör ve Blu-ray Disc™ ile DVD'en 10 kat daha iyi ses çıkışına sahip olun, kendinizi filmin bir parçası haline getirin.
    DVD'den 10 kat daha kaliteli ses - DVD'den 10 kat daha kaliteli ses çıkışıyla hareketli sahnelere enerji katın, fısıltıları bile net bir şekilde duyun.
    DVD'den 5 kat daha iyi görüntü - Her rengi, her tonu ve her detayı DVD'den 5 kat daha fazla netlikte görün.
    Çevrimiçi filmleri ve TV yayınlarını HD kalitesinde izleyin - Hangi kaynaktan olursa olsun, sinema kalitesinde görüntü. Düşük kaliteli internet filmleri ve TV programları, HD kalitesine yaklaştırılıyor.
    3D ile siz de hareketin parçası olun - 3D ile film deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.
    HD kalitesine yakın DVD'ler - Eski filmlerinize canlılık katın: Blu-ray Disc™ Oynatıcılarımız sadece DVD'leri HD kalitesine yaklaştırır.
    Dahili Wi-Fi® ile karmaşaya son verin - Dahili Wi-Fi® ile odanızda kablo karmaşası yaratmadan internet ve bilgisayar içeriklerini izleyin.
    Kablo kullanmadan hoparlörleri istediğiniz yere yerleştirin - Kablosuz arka hoparlörler sayesinde kablo karmaşasından uzak, düzenli bir kuruluma kavuşacaksınız
    İnternetten isteğe bağlı eğlence* - Kaçırılan TV programlarını izleme hizmeti, YouTube™, uygulamalar ve daha fazlasını kullanarak videolar, spor karşılaşmaları ve sayısız web içeriklerini doğrudan internetten yayınlayın.
    Oyun, spor, haber ve daha fazlası için uygulamalar - Sony Entertainment Network üzerinden hava durumu, haber ve çevrimiçi oyun uygulamaları edinin.

Samsung HT-E6750W 3D Blu-Ray Ses Sistemi

MarkaSamsungModelHT-E6750Kanal7.1Ses Çıkış Gücü1330 W3D UyumluEvetDahili Wi-FiVarMedya FormatlarıBD/DVD, DVD±R , DVD±RW, CD DA, CD-R, CD-RW) Video format (H.264, MPEG2/4, DivX-HD(incl, DivX, XviD), MKV, HD JPEG,WMV(1/2/3/7/9), AVCHD, VC1)Ses FormatlarıMP3, AC3, LPCM, WMA, AAC ,Dolby Digital/,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic II,DTS, DTS 96/24, DTS HD

bulduğum bilgilere göre aralarındaki farklar bunlar sizce hangileri? olmalı ve sizce arada 33o watt dışında extra özellikleri olup bu yüzden alınır denilebilecek özellikler nelerdir? bana bu konuda bilgi verirseniz eğer sevinirim herşey için şimdiden teşekkürler iyi geceler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocan11 -- 12 Ocak 2013; 1:41:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apocan11

quote:

dostum piyasada bunların kalmadığını tükendiğini ve aynı zaman da varsa bile çok pahalı olduklarını söylüyorlar 2000tl param olsa profsyonel 1 sitem toplamayı isterim yanlız limitim maximum 1500tl bu fiyatada en iyi sony gibime geliyor ben bu sony sinema sistemini gördüm teknosa da ama sony hx850 led t.v ile beraber 1 harikaydı size sorduğum sony ses sistemi ama samsung es8000 yada samsung es7000 ile nasıl 1 uyum sağlar onu bilemiyorum ama alacağım led tvim yha es8000 modeli olacak yada es7000 olacak sizce bu sonynin ses sistemi nasıl?

bulduğum bilgilere göre aralarındaki farklar bunlar sizce hangileri? olmalı ve sizce arada 33o watt dışında extra özellikleri olup bu yüzden alınır denilebilecek özellikler nelerdir? bana bu konuda bilgi verirseniz eğer sevinirim herşey için şimdiden teşekkürler iyi geceler :)

benim dediğim daha yeni çıkmış bir model. samsungavm.com diye bir site var oradan bir sor istersen peşinalacaksan belki indirim yapabilirler. samsung'un ses özellikleri sony'den daha iyi gibi duruyor 7.1 oluşu, 3d ses olayı, lamba özelliği.

birde lg var .) şuan indirimdeymiş.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Dvd-Ev-Sinema-Sistemi/LG/BH9520TW-p-75387-c-51.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

benim dediğim daha yeni çıkmış bir model. samsungavm.com diye bir site var oradan bir sor istersen peşinalacaksan belki indirim yapabilirler. samsung'un ses özellikleri sony'den daha iyi gibi duruyor 7.1 oluşu, 3d ses olayı, lamba özelliği.

birde lg var .) şuan indirimdeymiş.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Dvd-Ev-Sinema-Sistemi/LG/BH9520TW-p-75387-c-51.htm

dostum tavsiyen için teşekkürler sanırım eğer bir axilik olmazsa samsung alacaz gibi gözüküyor teşekkürler :)

• quote:

dostum tavsiyen için teşekkürler sanırım eğer bir axilik olmazsa samsung alacaz gibi gözüküyor teşekkürler :)

rica ederim, dediğim yerden mi alacaksın?
  • quote:

quote:

yok dostum benim bir aldığım yer var sürekli ordan alacam eğer 1 axilik olmazsa eğer :) bu arada ben şunu sormak istiyorum sana sonyle samsungun arasında sadece rms farkı yok dimi? her özelliği aynı hemen hemen sanırım dimi? ben ilk defa sonynin dışına çıkacam 2.ci sinema sistemim olacak abimlere samsun t.v aldım sonra elimdeki sony dav dz 860 modelini sinema sistemimi onlara verdim hiç 1 sıkıntısı yoktu son derece memnun kalmıştım o sinema sisteminden :) ama samsungu ilk defa kullanacağım için gösterdiğim sony ile samsung arasındaki farklar neler onları söylersen seviirim sadece tek farkın rms olarak samsungun daha yüksek olması mı? yoksa daha fazla farkı var mı? her şey için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dostum :)

• quote:

quote:

yok dostum benim bir aldığım yer var sürekli ordan alacam eğer 1 axilik olmazsa eğer :) bu arada ben şunu sormak istiyorum sana sonyle samsungun arasında sadece rms farkı yok dimi? her özelliği aynı hemen hemen sanırım dimi? ben ilk defa sonynin dışına çıkacam 2.ci sinema sistemim olacak abimlere samsunG t.v aldım sonra elimdeki sony dav dz 860 modelini sinema sistemimi onlara verdim hiç 1 sıkıntısı yoktu son derece memnun kalmıştım o sinema sisteminden :) ama samsungu ilk defa kullanacağım için gösterdiğim sony ile samsung arasındaki farklar neler onları söylersen seviirim sadece tek farkın rms olarak samsungun daha yüksek olması mı? yoksa daha fazla farkı var mı? her şey için şimdiden teşekkürler iyi geceler dostum :) birde lg var lg nasıl sence yorumunu beklemekteyim dostum teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.