Şimdi Ara

C200d - 320i ed arasında fikirleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • c200d-320i 2side çok güzel arabalar.C200d dizel 3.20iye göre tabikide daha ekonomik olucaktır ama ben o parayı 136 beygirlik dizele vermem.
    3.20i estoril mavi al keyfine bak.Daha keyifli araba 3.20i.C200d de çok keyifli ama motoru işi bozuyor.2side üzmez adamı memnun kalırsın yakışıklı arabalar ve alman tankı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzQ7 -- 21 Ocak 2016; 11:50:27 >
  • aile arabası düşünülüyor ve yakıt ön plandaysa c almak daha mantıklı olur.yeni c serisi tam bir mercedes,çakma filan değil.
  • Çok mantıklı yorumlar geldi. C200 için gittik fiyatta biraz uçmuşlar daha doğrusu bizim bütçeye göre uçuk geldi. Ederi o fiyattır orasına laf etmem. 320i ed ye karar verdik gibi. Dizelle arasındaki fiyat farkı benzinli alıp çok yakmasına göz yummak daha doğru geldi. Yaklaşık 60 bin tl fark çıkardılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkada bebek koltugu olduğunda c serisi dar mi kalir acaba ?

Fiyatlar cok yüksek gerçi almak mumkun degil

• arastir kullanıcısına yanıt
    Gittim gördüm baktım inanın c serisinin arkasını çok küçük yapmışlar ki dışardan bakınca da belli oluyor biraz. Tabi yine de sizin gidip görmenizde fayda var

• EkmekArasıEtiPuf kullanıcısına yanıt
    Değerlendirme için çok teşekkürler.

Fırsatım olursa inceleyeceğim. Gerçi almak mümkün değil bizimki hobi
  • Luxury plus 320ied alın. Pişman olmazsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıEtiPuf

C200 d ile 320i ed arasında kaldık. Fikirleriniz nelerdir. İkiside 2016 olacak. Fiyatlar kafa kafaya. Yorumlarınızı bekliyorum. Mobil olduğum için tam açıklayıcı yazamamış olabilirim
    quote:

Orijinalden alinti: EkmekArasiEtiPuf

C200 d ile 320i ed arasinda kaldik. Fikirleriniz nelerdir. Ikiside 2016 olacak. Fiyatlar kafa kafaya. Yorumlarinizi bekliyorum. Mobil oldugum için tam açiklayici yazamamis olabilirim

Mercedes çok şık abi ya özellikle CLA 200 ler çok hoş bence ama illa ikisinden birisi olucak diyorsan tabiki c200 ü seç
  • Sadece yakit degil c w205 daha modern daha yeni,
    Misal cam tavan i sunfoordan daha şık.
    Arac kesimleri renk uyumu on far tasarim kalite vs bmwden üstün görsel olarak.
    Daha eski duruyor bmw kasa olarak. Arada 2sene olmasina ragmen sanki 7 sene bir nesil var gibi far lar acikjen merc uzaktan belli ediyor.
    Bmw nnin paketsizolan baz versiyonda arka stoplar led degil. Serit takip acil fren destek vs bmwde yok gibi varda yok olsada cok para vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 28 Şubat 2016; 5:15:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.