Şimdi Ara

C2D6600 + Msı PowerUp OC Yardım [2.8de tıkandım :S ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılırken işlemci çarpanı 9 olarak gözüküyor ama CPUZ ile bakınca 6 çıkıyor everestlede 6 çıkıyo ama Everestte test yapınca çarpanı 9 gösteriyor

Bilgisayar açılırken işlemci 2.8gösteriyo bilgisayarımdan bakıncada 2.8 ama CPUZ ve EVERESTte 1.8 gösteriyo
    BIOS altından bakınca doğru herşey yaptığım gibi 9x310 ama çarpanı programlar 6 gösteryor doğrusu nedir neye göre hareket etmeliyim

Ram zamanlamaları hakkında düşünce ve önerileriniz nedir?
    Aynı şekilde işlemciyi daha kaça kadar dayıyabilirim?
    Resimler Aşağıda

C2D6600 + Msı PowerUp OC Yardım  [2.8de tıkandım :S ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UndergroundBoy -- 15 Temmuz 2007; 22:02:02 >

• yok bu bilen :S
    çarpanı 6 gördükçe pc yi çarpanlarına ayırasın geliyo
  • bilmiom
  • sende demi çarpan 6 olarak gözüküyo yoksa :S
  • bıosdan speed step ozellıgını yanı (C1E) ozellıgını dısable yaparsanız sorununuz cozulecektır...
  • Aslında bunu bi sorun olarak kabul etmemk lazım... İşlemci tam yük altında çalışmadığı zaman ısı ve enerji tasarrufu sağlamak için işlemci daha düşük bi hızda çalıştırılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşmet

bıosdan speed step ozellıgını yanı (C1E) ozellıgını dısable yaparsanız sorununuz cozulecektır...

ben bios ta öyle bi menü özellik göremedim :S
    Anakart MSI 975x PowerUp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flood yapıyorum ama bilen yok mu hiç :S
  • anakartının biosunda "advanced feature" ın içindeki "cpu feature" a gir orda intel speedstep tech var. Onu disable yap. Düzelecektir umarım.
  • oldu ama bi tuhaf bazen 6diyor bazen 9 everest tede cpuz da da değişiyo ikide bir bi6 oluyo bi 9
    uyuz oldum yaa 3ghz i bile göremedim daha zaten :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UndergroundBoy -- 15 Temmuz 2007; 20:08:19 >
  • yine flood yapıyorum özür dilerim
    çarpan bi 6 bi 9 oluyo

bide bana önerileriniz ne olur napıyım 2.8den yukarı çıkartamadım timing leri falan kaç yapıym nabıyım :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.