Şimdi Ara

c3 aircross hararet sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlar şaka gibi vallahi adama paragraf paragraf dosemis arabanın suçsuz olduğunu kanıtlamak için.

Arkadaşlar hararet bir aracın başına gelebilecek en en en kötü şeydir. Bikac dakikalik dikkatsizlikle ideal sıcaklığın üstüne çıktığı vakit arac conta yakar, kol cikarir, silindir catlatir, yatak sarar yani başınıza gelebilecek en kötü senaryolar ihtimal dahilindedir. Ve revizyonu hem pahalı hem de fabrikasyon seviyesinde motor yaptırmak çok düşük bir ihtimal tr şartlarında.

Sifir araçta hele ki böyle bir durum kesinlikle kabul edilemez. Şaka yapmıyorum okadar para verecegim şu cevabı alacagim o ustanın kafasına atarım anahtarı.

Bugüne kadar birsuru arac degistirdim bindim gördüm, hemen hemen tüm hararet sorunu olan araçlar bakımsız, şu eksilen ama sorunu bulmak yerine genleşme kabına çeşmeden su eklenen araclardi. Ama sifir araçta hararet nedir Allah aşkına dostlar kabul edilir şey degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu alakasız bir tarafa taşımak istemem lakin. Çinlilerin araçları bu fiyatlardan girebilme sebebi zaten arkalarında çin devleti olması, ciddi sübvansiyon ve devlet eliyle dumping yapılması. Çinliler bir çok sektörde bu şekilde ilerliyor. (Bknz Avrupa beyaz eşya sektörü)
    Yani toyota fiat sizi yüksek karlarla düdüklemiyorlar aslında. (Tek düdük vergiler) bunun dışında yüksek karlılıkları yok hiç bir firmanın.
    Özetle bu vaziyet otomotiv sektöründe fiyat düşüşünden ziyade krize sokacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 28 Ağustos 2024; 23:48:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi arkadaş için ise benzer sorun platform kardeşi crossland için de mevcut. Bizdeki araçta sorun yaşamadık hiç ama grupta kar kapağı söktürüp yazılım attıran oldukça fazla. Servis ilgileniyor. Bazıları sadece yazılımla sorunu çözmüşken bazıları hem kar kapağı hem yazılım ile çözüme ulaşmış bilginize. Servis ile görüşün. Buradan size düzgün yanıt gelmez. Zaten yorumlardan anlayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 28 Ağustos 2024; 23:49:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt

Candan erçetin-onlar yanlış biliyor şarkısı bu konuya cuk oturur :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.