Bildirim
c336'da şarjı 190 saat giden varmı!!!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefonundan(wapdan)www.waptr.com.tr adresine gir melodilerden yabancı melodilere gir 5thbeethoven diye bir melodi var 3dk.10sn onu indir ben başka çare bulamadım. -
3510'lara bu sebepten özeniyorum. Öyle bir alarmı var ki komşuyu bile uyandırır. Eğer telefonuna melodi yüklemek istiyorsan şu yolu da izleyebilirsin. wap.google.com'a gir. Arama ayarlarını mobile web yap. Arama kısmına "midi" veya "download midi files" gibi şeyler yaz. Bazı sitelerde liste halinde dosyalar var. Çok güzel şarkılar yükleyebilirsin. Hatta "polyphonic ringtones" diye arattığında çıkan twillightwap sitesinde bi sürü ünlü şarkı var. Tabii alarm için kullanılır mı bilmem ama mutlaka birini beğenirsin. Şarj olayına gelince: Bi keresinde şarjı 1 günde bitirmiştim. Şimdilik 2-3 günü geçiremedim. Zaten çok karıştırıyorum telefonu. Yani 190 saat nerdeeeeeeee. -
Arkadaslar telsimde cebden gprs i kullanarak wap sitelerini dolastigimizda ucretlendirme farkli mi oluyor yoksa yine aylik sabit 5 milyona mi dahil ??? -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by muratistin</i>
<br />Arkadaslar telsimde cebden gprs i kullanarak wap sitelerini dolastigimizda ucretlendirme farkli mi oluyor yoksa yine aylik sabit 5 milyona mi dahil ???
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ücretlendirme aynı. ama ,wap değil gprs yoluyla kullanman lazımç Onuda telefonun menusunden ayarlıcaksın. -
telefonu yeni aldım ilk şarj edişimde 1 gün dayandı. Ne iş bu? -
hee birde telefon kapalıyken bunun alarmı neden çalmıyor? offff be ne boktan bir telefon almışız kardeşim. -
Abartısız söylüyorum ben hergün şarza takıyorum, hatta bazen sabah şarzdan almama rağmen akşam üstü kapanıyor.. Wap ta çok dolaşıyorum ama bu kadar da çabuk bitmezki kardeşim.. Ayrıca melodinin kapalıyken çalmama olayı çok kıl bişey.. Zaten ben ajandadan da bi bok anlamadım, o kadar dandik bi ajanda sistemi yapmışlar ki gülsek mi, ağlasak mı bilmiyorum.. Ayrıca ben menüdeki hızlı arama olayınıda çözemedim ne işe yaradığını bilen biri anlatırsa sevinirim.. -
Benim şarjımda 1 yada 2 gün gidiyor. Çok karıştırdığımız içindir sanırım (Tabi WAP ve GPRS'te etkili bunda). Ayrıca telefon kapalıyken alarm çalmama olayına bende sinir oldum. Birde, sesli aramanın sadece telefona kayıtta aktif olmasıda çok saçma. Ayrıca MotoMix'te bütün aletler pasif, bir türlü aktif edemedim. Nasıl yapılıyor bu? -
motomixer'e gir yeni yarat de...
aletlerin pasif olduğu bölüme gel menü tuşuna bas bi tane yukarı tuşuna bas yardım gelecek tamam de ve gör 1,4,7,*'ın açıp kapattığını
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell mail adresi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- telefondan hesap makinesi silindi
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung a15
- secure folder nedir
- teşhir ürün alınır mı
- türk telekom numara değiştirme
- cep telefonu kim icat etti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X