beyler , bu olay önceden forumda söylenmisti. ben zaten o sekilde kullanıyorum. ama bu hızlandırma yapmıyo. servis taramasını sürekli yaptıgı icin devamlı baglantı yeniliyo sanırım. bundan dolayıda veri akısında durma olmuyo yada azalıyo. Birsey daha söyliyim, eger download yaparken bir süre 4k civarı devam edip sonra 1k civarına dusuyo. eger dusunce herhangi bi numarayı caldırırsanız veri yine 4k civarına cıkıyo. bundanda da önceden forumda bahsedildi ama ben kesinlikle ise yaradıgını belirteyim.
allah allah olayı asıyoruz galiba
süper yaa bende kesinlikle işe yarıyo beyler.anladığım kadarıyla sizdede işe yarıyor.hadi bakalım hayırlısı
Prometheus şimdi deniyorum dediğin formülü hadi hayırlısı. Bismillahirrahmanirrahim.
biolog hemen sonucu yaz
evet sonuçlar; maç aşırı kızıştı. Liverp. oyuncuları i.neliğe başladı.
arkadaşlar opera sayfaları yükleme hızım ortalama 5-6 kb/sn dir bilginize .Bana plaket verirseniz hiç hayır demem alırım valla...
dediğin gibi yaptım hat koptu bağlandı. bağlantımı yaptım fakat hayal kırıklığı. 1'in üzerine çıkamadım.ayarı hsürekliden hızlıya aldım. hiç bağlantı olmadı. ortaya aldım şu an flashgetle 4-5 arası çekiyorum. ne iş anlamadım bizde ters etki yaptı galiba. ama sonra tekrar deneyeceğim bilgi için sağol. bu arada iki kırmızı yediler.
dumur vaziyetteyim biolog bende baya bi havaya girmiştim.anlayamadım sende neden öle oldu.????
Konsantrasyon eksikliği galiba, Konsantre olup bi daha yüklenecem.
teşekkürler kardeş. Ben bir şükür namazı kılıp geleyim. ayrıca da dua edeyim; öncelikle prometheus'un işlerinin yolunda gitmesi için, sonra ise bu bağlantının hep böyle devam etmesi için.
beyler ben bunun testini 3 ay oncede yapmıstım hiçbir fark yoktu sadece yenileme hızını 1dkdan 15snye getiriosunuz ama budurumdada ilk3dkdan sonra sbt1kb/sn ile veri transferiniz oluyo.... bu cozum deil ancak gecici hızlandırma oluo.. buarada duyduum kadarıyla teldim sebekeyi bazı sehirlerin belli noktalarından 42000kbps ye cıkarmıs sanırım merkze yakın bi yerdesin prometheus dostum.. :) olsun yine size ii kullanmalar benim su anda max 7,11 goruyorum ama max 3dk gidi ondan sonra 1,9 ile 1,4 arasında deişiyo cok can sıkıcı bi olay.. birilerinin su motorola server/clinet identifier programının acıgını yada extra Axxes girisi bulursak limiti 1kbsnden 10a kadar cıkarma sansımız var cunku ben bi ara 9,84 gordum ama sadece saniyelik.. off ne biliim canım sıkkın uykum var sacmalıdıysam kusura bakmasin detay isteeenler icqdan bulabiir ...
yaw gizli ayar bu mu simdi. bunun neresi gizli allah askina. allahim daha neler duyacagiz bakalim..
bende gizli bir olay biliyorum c336 da. sag ustteki tusa basinca mesajlar diye gizli bir menu ye giriyor. oradan istediginiz kisiye yazili mesaj gonderebiliyorsunuz. inanabiliyormusunuz yaw??! muhahaha!
Cezve yapma arkadaş iyi niyetli olarak bulduğunu bizimle paylaştı. Dalga geçmemek lazım.
biolog, yok yaw! iyi niyetli olduguna elbette supem yok. sonucta agir bisey soylemedim ki. maksat eglenelim. durum budur yani. ama arkadasimiz da olaylari dogru yansitmayi ogrensin degil mi!.
lam cezve bana telini verde o gizli dediğin mesaj menusünden sana layık bir mesaj çekeyim.Burda yazacam ama senin gibi bir dangalak için buaraları senin suratının şekline çevirmek ayıp olur.
Diğer arkadaşlardan çok özür diliyorum.Adam sabah akşam foruma takıla takıla yıldızlarını arttırmış ama....gerisi......???
lam cezve bana telini verde o gizli dediğin mesaj menusünden sana layık bir mesaj çekeyim.Burda yazacam ama senin gibi bir dangalak için buaraları senin suratının şekline çevirmek ayıp olur.
Diğer arkadaşlardan çok özür diliyorum.Adam sabah akşam foruma takıla takıla yıldızlarını arttırmış ama....gerisi......???
Prometheus iyi diyosunda onunki basit ama ince bir espiriydi şimdi sana bunları söylemek yakışmadı. olmadı. olmadı. olmadı.
prometheus, ogrenecegin sadece olaylari dogru yansitmak degil baska seylerde ogrenmen lazim. birini yaziyorum; burda kimse yildiz olayini sallamaz ve kimse yildiz icin mesaj atmaz, senin gibi acemiler disinda tabii. yildiz istiyorsan benim postlari alabilirsin. ama saygi istiyorsan sana post degil yeni bir kafa lazim.
YAW ARKADAŞLAR TARTIŞMAYA YADA TAŞKALA YAPMAYA HİÇ GEREK YOK BOŞU BOŞUNA BİRBİRİNİZİ KIRACAKSINIZ BOŞ VERİN BÖYLE İŞLERİ BİRBİRİMİZE SAYGILI OLMAK EN İYİSİ...