Arkadaşlar size geyik c336 ile sesli arama yapabiliyorsunuz . kulaklıkla çok güzel oluyo....:))
336 nın orjinal kulaklık fiyatları ne kadar acaba bilgisi olan varmı? orjinal olmayanları varmı varsa ne kadar?
ya bende harbiden ise yaradı 520m olmasına ragmen.ciddi sizde birsey farketmedi mi?dialup ta nasıl acılıyorsa sayfalar oyle acılıyor simdi...
dl merak edenler sonucu acıklıyorum:).getright da 4-5 k civarı geziniyor,asagı dusmuyor... ama prensiplerime aykırı oldugu icin film falan indirmiyorum genede,sadece cok gerekli gordugum bazı dosyaları indiriyorum.en buyugu 15-20 mb....dl meraklıları bana kızacak simdi ama:)))
ha bu arada browser olarak opera 7.11 kullanın.www.opera.com dan opera 7.11 ve turkce dil yamasını indirin ve bilgisayara yukleyin. ie hala yerlerde surunuyor hala biraz bektımda:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MiNiK_eSeK</i> <br />beyler ben bunun testini 3 ay oncede yapmıstım hiçbir fark yoktu sadece yenileme hızını 1dkdan 15snye getiriosunuz ama budurumdada ilk3dkdan sonra sbt1kb/sn ile veri transferiniz oluyo.... bu cozum deil ancak gecici hızlandırma oluo.. buarada duyduum kadarıyla teldim sebekeyi bazı sehirlerin belli noktalarından 42000kbps ye cıkarmıs sanırım merkze yakın bi yerdesin prometheus dostum.. :) olsun yine size ii kullanmalar benim su anda max 7,11 goruyorum ama max 3dk gidi ondan sonra 1,9 ile 1,4 arasında deişiyo cok can sıkıcı bi olay.. birilerinin su motorola server/clinet identifier programının acıgını yada extra Axxes girisi bulursak limiti 1kbsnden 10a kadar cıkarma sansımız var cunku ben bi ara 9,84 gordum ama sadece saniyelik.. off ne biliim canım sıkkın uykum var sacmalıdıysam kusura bakmasin detay isteeenler icqdan bulabiir ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
valla dial up gibi oldu diyom ya,inanmıyonuz mu? :)))
belkide senin dedigi gibi olmustur minik....gprs ile dial up:) bence mahsuru yok:)
evet sonunda başardım. 6. saatin içindeyim ve 52 mb. indirmişim. Bu ayarlar pek işe yaramadığı için normal haline tekrar getirdim. 3-5 kez düştükten sonra sonunda bana acıdı telsimci abi şunu bi sevindirik edelim dedi. bana bi kıyaaaaa(burada 52 tane a var)aaak geçti.
Rapor: ben üstteki yazıyı yazdıktan 13 dk 24 sn. sonra bağlantım kopma seviyesine kadar düştü. belki bu yazı bile iletilmez..ühü. ühü. ühü. Ama yine de 55 mb'ı geçmenin gururuyla dolaşırım bugün sokaklarda. Ya ne indirdin demeyin gece en son maydanoz radyoyu dinlemeye başlamıştım uyuya kalmışım. sabah uyandığımda fark ettim olayı. dandik mevzu yani.
Oh be sabah sabah ballı sirkeli içecek de ne güzel gidiyor. Tam bir şifa kaynağı. Eee böyle gecesi gündüzüne karışan insanlar için şart böyle takviyeler. Tavsiye ederim bu yazıyı okuyan herkes kullanmalı. Bilimsel yönümle tavsiye ediyorum yani.
dl nedir???
benim tel tam tamına 4 saat 21 dakkadır baglı ve 47 mb veri geldi. bende genelde bu seviyelerde oluyo zaten . özellikle geceleri. ve de 23.06.2003tarihinden bugune kadar flashget kullanarak indirdigim dosya 1,350 GB olmus. yani 40 gunluk falan. buna ilave olarak kaazaadan indirdigim 300-400 mb civarı dosyalarda var. baya iyi sayılır.
arkadaslar, dikkatimi bisey cekti. ben hemen her gun sabah 6-7 den önce uyumuyorum ve baglantının saat 7:300 civarı hızı 4 te 1 e iniyor bende. sanırım telsim bunu bilerek yapıyor. gece serbest bırakıyor baglantıyı gunduzde kısıyo GPRS'i konusmalar rahtlasın diye heralde.
Bence download hızı telsim ile alakalı... Bu ayar kısımları boş iş.. Bazen süper geliyor, bazen bağlanmıyor bile...
Stabil bir bağlantımız yok ki, ayar yapıp deneyip sonuç belirtelim. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor..
valla saat tuttum, su an sayfayı acmam 6-7 saniye surdu.(dial up tada yaklasık bu kadar oluyordu)saatin iki olmasının etkisi de var tabiiki ama bu,yukarıdaki ayarı yaptıgım dakikadan sonra olmaya basladı:)
yaw ne biçim telefonmuş be yaw,sayfalarca konuşuldu sorunu bitmedi gprs olayıda telefondan değil operatördendir arkadaşlar,hızları kısıtlayabilirler,çünkü bir gprs kullanımı şebekeyi 13-14 tel.konuşması kadar meşgul eder sanırım telsim sabit ücret olduğundan hızı çok yükseltmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme